• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızlar merhaba bebeye şimdiden neler alınmalı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Biberon emzik süt pompası alt değiştirme örtüsü burun aspiratörü hava nemlendiricisi hastane çıkışı zıbın seti ve beşiğini aldım önümüzdeki ayda bebek arabası almayı düşünüyorum gerçekten hepsi bir araya gelince çok masraflı oluyor
İnşallah canım evet hepsi bi arada masraf baya işte sıkışdırdıkca almak lazım ben hala bi şey alamadım bakalım nasib kismet

Biberon emzik süt pompası alt değiştirme örtüsü burun aspiratörü hava nemlendiricisi hastane çıkışı zıbın seti ve beşiğini aldım önümüzdeki ayda bebek arabası almayı düşünüyorum gerçekten hepsi bir araya gelince çok masraflı oluyor
İnşallah canım evet hepsi bi arada masraf baya işte sıkışdırdıkca almak lazım ben hala bi şey alamadım bakalım nasib kismet
para olduktan sonra istediğin zaman alabilirsin canım herşey paraya bakıyor valla
Evet canım inşallah 🤲♥️

Back