bende 11.10.09 da doğurmak istiyorum...
bende 11.10.09 da doğurmak istiyorum...
si,zi kıskançlar sizi...:))))))))
doğurabilen doğursun valla şekerim. bizim kızın 3 güne kadar gelmeye niyeti olduğunu sanmıyorum. aşırı bi sancım falan yok.. e sezeryan da olursam p.tesi kontrolüm var ondan sonraki bi tarihte olacak... dolayısıyla birileri doğursun yani bu tarihte:))))))))
şeymacım doğum sancıları olmasın kıs o sancılar, doktoruna falan sordunmu????
şeymacım bende doktora dedim bugün pek sancım falan yok doğmaya niyeti yok bu kızın dedim... bana, o eblli olmaz kimisinin ağrı eşiği yüksek oluyo sancı az zannediyo bi bakıyoruz 5 cm açılması olmuş dedi... o yüzden belki sana hafif geliyodur ama açılman vardır. bi gşt seni zorla doğurtacak halleri yok ya.... bu arada neden sana suni sancı versinki...???????baharcım belkı o tarıhlerden bırınde ben doğuruummm madem p.tesı sunı sancı vercek hiç beklemsın o tarıhte versın madem dimi
canım dr aramıyorum hemen gel dıcekkk o kadar dayanılmıcak gıbı değil.
valla bendede doğum sancısı falan yok ama umut fakirin ekmeğiymiş bende o yüzden umudumu kaybetmeden yarın yarından sonra kendimden bir süpriz performans bekliyorum kaydirigubbakcemile3
pek güzel görünüyoopuyorumnanaktanolsa da yesekcokacimcoook
ay keşke şurdan hemencecik verebilsem sizlere uzaksınız abi çok fisfisfis
zeynepçim hadi allah yardımcın olsun canım.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin