2009 Ekim Anneleri

YA kizlar yaa olmuyo ama, sizin yazistiginiz zamanlar ben uykuda oluyorum ben tam yazismak istedigimde ise siz uyuyorsunuz ne kötü yaa böyle uzakta olmak aramizda 7 saat var siz önden gidiyorsunuz hatta su anda orda sabah 05:37 iken burda 22:37 yaniii offffffff bari bana biseyler yazin sonra okuyum dimi :sm_confused:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun :1hug:

benim kasıklarım hala agrıyor hatta akşamları rahatsız edecek şekilde. var mı benimle aynı durumda olan:uhm:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun :1hug:

benim kasıklarım hala agrıyor hatta akşamları rahatsız edecek şekilde. var mı benimle aynı durumda olan:uhm:

gunaydın canım benimde akşamları midem cok fena yanıyor yasenağlama

günaydın kızlarrrrr
hayrlı cumalar herkeseee
o kasık ağrıları bende anca azaldı çok çektim özellike geceleri kıvrandım hep
ama şimdi biraz daha azaldı buantı başladı istifra etmiyorum ama sürekli bi buantı var hafiften

Ya kızlar benim miğdem pek bulanmazdı ama dün akşam birden çok kötü oldum günboyu tüm yediklerimi çıkarttım, çok fenaydı hatırlamak bile istemiyorum umarım birdaha yaşamam böyle bişey.

Günaydınnnnn hayırlı cumalar. bende adet gecikmesinden hemen sonra kasık ve bel ağrısı oldu çok hafif ve geçti şimdi herşey eskisi gibi.

YA kizlar yaa olmuyo ama, sizin yazistiginiz zamanlar ben uykuda oluyorum ben tam yazismak istedigimde ise siz uyuyorsunuz ne kötü yaa böyle uzakta olmak aramizda 7 saat var siz önden gidiyorsunuz hatta su anda orda sabah 05:37 iken burda 22:37 yaniii offffffff bari bana biseyler yazin sonra okuyum dimi :sm_confused:

sıkıntı etme canım ertesig ün bile olsa biz yazdıklarını okuyoruz sen aklına ne gelirse bahsedebilirsin. bu arada hangi ülkedesin

kızlar meraba benim sabah kanamam basladı bebek cok kucuk oldugu icin keseyi goremedik bilmiyorum yanş ordamı degilmi hcg yukselmis dun 612 di bugun 746 olmus kanamadan sonra cmtesi tekrar bakılacak cok korkuyorum kızlar ne olur dua edin bana bebegim kalsın benimle
canım degerın yukseldıyse bazen ara kanama olabılıyormus canım...
bende ekim annesi olacaktım 16 ekimdi dogum ama cumartesi kan da hamile oldugumu ögrendim pazar gunu adet olup düşük yaptım çok üzgünüm.rabbim bebeklerinizi korusun...
cok üzüldüm canım.. her işte bır hayır vardır..insallah en kisa zamanda saglıklı bır sekılde tekrar hamıle kalırsın

canım sen yaz bız okuyoruz hosgeldın bu arada...

[
eylulede cok üzüldüm kızlar

GÜNAYDIN KIZLAR neşeli haberler alacagımız bir gün olsun.............
benım ıstahım kapandı benım gibi olan varmı?hafıf kasık ağrım gectı...

günaydın kızlar hepinizin cuması hayırlı olsun...nisacım bendede işteh yok canım bişey yemek istemiyo ama midem bulandığı için sürekli bulantım geçsin diye bişeyler atıştırıyorum boş kalınca daha kötü oluyo...

Günaydın tatlı hamişler:CüvCüv:
nasılsınız, bebişler büyüyormu göbüşlerde
bende çok fazla belirti yok, aslında biraz hissedeyim istiyorum ama yoook :1no2:

bend ebulantı yok ama yemeyınce basım dönuyor ve canım ıstemeıdgı hald emecburen yıyorum..hergun yumurta üst olması gerek ama ben uyamıyorum ...

sütü ilk dönemde bende her akşam içtim ama şimdi görmek istemiyorum bulantılarım geçince içerim yumurtayı zaten sevmiyorum onuda yemiyorum malesef...

günaydın bitanecik annişlerr kaydirigubbakcemile5

hepimize hayırlı cumalar, dün pek giremedim, tahlildi sonuçtu derken . sonra da malum iş güç...

sonuçlarım iyi çıktı çok şükür. dr u aradım dün akşam. cumartesi bir bakalım dedi . ben gitmek istemiyorum ama . vajinal ultrasonla bakar kesin. ben de kan gelir diye gitmek istemiyorum. bakalım napıcaz. arayıp söylicem haftaya geleyim mi diye. bakalım ne diyecek. kesin kızar ama ..fisfisfis

hafif kasık ağrım var bugün.

Günaydın tatlı hamişler:CüvCüv:
nasılsınız, bebişler büyüyormu göbüşlerde
bende çok fazla belirti yok, aslında biraz hissedeyim istiyorum ama yoook :1no2:

günaydın canım hissedersin merak etme bende senin gibi diyordum midem bulanmıyo diye şimdi keşke bulanmasa diyorum...

X