sorun olsa söylerdi kafana takma canım:CüvCüv:
sen belki terle atıyorsundur çoğunu sık çıkmakta zor oluyor her dakika wc de helede işteysen:bbo:
Arkadaşlar şimdi bişey okudum idrar koyu renkse kız bebek oluyormuş kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar şimdi bişey okudum idrar koyu renkse kız bebek oluyormuş kaydirigubbakcemile2
Merhaba kızlar bende aranıza yen ıkatıldım 5. tüp bebek denememde başardım ve hamıleyım bugün 16. gunum değerım en son dun ölçuldu 169 du benıde listeye eklermisiniz bu arada 69 kiloyum tanıştığıma sevındım süprizzzzz
Haklısın sanırım geceleri çok terliyorum , uyanıp 2 sefer falan üzerimi değiştiriyorum.:ecrin_bebek:
AA enteresan bilgiler ya vallahi.Bende bişey yazayım, zamanla göbeğimizde kahverengi bir çizgi oluşacakmış açık kahve ise erkek koyu kahve ise kız çocuğa işaretmiş:ecrin_bebek: Ya hepsinden önemlisi sağlıklı sıhatli olur bebişlerimiz inşallah hepimizin.
Aman dikkat et hasta falan olma kayaemelcim:CüvCüv:
Gerçeklik payı varmı bilmiyorum ama en önce hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun. sonra Allah biliyor gönlümden geçen kız çocuğu...:Saruboceq:
selaaaam nabersiniz annecikler:))))))))))))8+1 oldum bugün midem bulanıyoooo ama çok değil ilk defa bu sabah azıcık çıkardım..offf of
Cinsiyet Tahmini, Kız ya da Erkek Bebeğin cinsiyetini tahmin etmenin 36 eğlenceli yolu e-gebelik.net
arkadaşlar buradan okumuştum ben :1hug:
Hayırlısı fatima38, Allah gönlüne göre versin inşallah.Bende dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bakalım artık.:CüvCüv:
Günaydın nisasum ,
benimde iştahım kapalı ama miğdem burkuluyooo....kasıklarımdada kasılmalar devam ediyor. pıt pıt damar atar gibi galiba rahim büyüyyor ve akıntı başladı bende..:CüvCüv:
canım hiç sanmıyorum içebileceğimi ama acayip hararetim var sürekli su içiyorum...sabah kalktığımda ilk işim su içmek oluyo sizde öylemisiniz...
Merhaba kızlar bende aranıza yen ıkatıldım 5. tüp bebek denememde başardım ve hamıleyım bugün 16. gunum değerım en son dun ölçuldu 169 du benıde listeye eklermisiniz bu arada 69 kiloyum tanıştığıma sevındım süprizzzzz
Cinsiyet Tahmini, Kız ya da Erkek Bebeğin cinsiyetini tahmin etmenin 36 eğlenceli yolu e-gebelik.net
arkadaşlar buradan okumuştum ben :1hug:
benimde hiç bulantım yoktu 7+5 olduk bugun hafiften var biras geçmi başlıo ne bizimkiler nazyaz inş başlamaz ya
ayaklarım üşüyo midem bulanmıyo idrar rengim çok açık ve çin takvimide erkek diyo. proteinli şeyleri peyniri sütü zaten çok severim bakalım doğru çıkacakmı ama gebe kalmadan önce hep kız düşünüyorduk hayırlısı olsun yeterki sağlıklı olsunlar.