2009 Ekim Anneleri

sorun olsa söylerdi kafana takma canım:CüvCüv:

sen belki terle atıyorsundur çoğunu sık çıkmakta zor oluyor her dakika wc de helede işteysen:bbo:

Haklısın sanırım geceleri çok terliyorum , uyanıp 2 sefer falan üzerimi değiştiriyorum.:ecrin_bebek:

AA enteresan bilgiler ya vallahi.Bende bişey yazayım, zamanla göbeğimizde kahverengi bir çizgi oluşacakmış açık kahve ise erkek koyu kahve ise kız çocuğa işaretmiş:ecrin_bebek: Ya hepsinden önemlisi sağlıklı sıhatli olur bebişlerimiz inşallah hepimizin.

Arkadaşlar şimdi bişey okudum idrar koyu renkse kız bebek oluyormuş kaydirigubbakcemile2

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaa.s. eklemeyi başka arkadaşlar yapıyor gelince yaparlar:CüvCüv:

günaydın kızlar aramıza yeni gelenler hoşgelmişler meleklerini allah hayırlısıyla kucaklarına almak nasip eder inşallah
bu idrar meselesi nee benimki çok koyu renkte yoksa aman allahım :))

Haklısın sanırım geceleri çok terliyorum , uyanıp 2 sefer falan üzerimi değiştiriyorum.:ecrin_bebek:

Aman dikkat et hasta falan olma kayaemelcim:CüvCüv:

Gerçeklik payı varmı bilmiyorum ama en önce hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun. sonra Allah biliyor gönlümden geçen kız çocuğu...:Saruboceq:

selaaaam nabersiniz annecikler:))))))))))))8+1 oldum bugün midem bulanıyoooo ama çok değil ilk defa bu sabah azıcık çıkardım..offf of

Hayırlısı fatima38, Allah gönlüne göre versin inşallah.Bende dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bakalım artık.:CüvCüv:

selaaaam nabersiniz annecikler:))))))))))))8+1 oldum bugün midem bulanıyoooo ama çok değil ilk defa bu sabah azıcık çıkardım..offf of

maşallah bebişini büyütüyorsun canım
bulantılarda hamileliğin cilveleri olacak artık, :CüvCüv:

bende okuyayım hemen

benimde hiç bulantım yoktu 7+5 olduk bugun hafiften var biras geçmi başlıo ne bizimkiler nazyaz inş başlamaz ya

gunaydinnn hamisler hayirli cumalar.....
bendede AKINTI basladi ,istahim yok ...

Günaydın nisasum ,

benimde iştahım kapalı ama miğdem burkuluyooo....kasıklarımdada kasılmalar devam ediyor. pıt pıt damar atar gibi galiba rahim büyüyyor ve akıntı başladı bende..:CüvCüv:

bende suyu cok sik iciyorum geceleri uyanip su iciyorum ve tuvalete gidiyorum:)

canım hiç sanmıyorum içebileceğimi ama acayip hararetim var sürekli su içiyorum...sabah kalktığımda ilk işim su içmek oluyo sizde öylemisiniz...

sedayildiz hosgeldinn ins. saglikli sihhatli bir sekilde bebegini kucagina alirsin/9ay beraberiz:)

benimde hiç bulantım yoktu 7+5 olduk bugun hafiften var biras geçmi başlıo ne bizimkiler nazyaz inş başlamaz ya

1 haftadır benim sabahları bulanıyor 30 dk sonra tuzlu birşeyler yiyince geçiyor:))))))))))))allah beterinden saklasın:))))))))))))))

ayaklarım üşüyo midem bulanmıyo idrar rengim çok açık ve çin takvimide erkek diyo. proteinli şeyleri peyniri sütü zaten çok severim bakalım doğru çıkacakmı ama gebe kalmadan önce hep kız düşünüyorduk hayırlısı olsun yeterki sağlıklı olsunlar.

benim ayaklarım yanıyor resmen,idrarım koyu renk ve sürekli ekşi yemek istiyorum.....tatlı çok nadiren canım istiyor ki ben bir tatlı delisiydim.....hayırlısı.....bakalım:)çin takvimine nasıl bakıyorsun sat gününden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…