Aynen. :bbo: :1shok:
Aldılar başlarını gidiyolar -tatlicadiarzu-
Fatımacığım bizim sat'larımız da aynı, belirtiler de galiba yerimseniben
Bende de hamdolsun bulantı falan yok. Ultrasonu sormuşsun, ben bugün girdim. Özel bi yer değildi kalbini falan sormadım dokturun ağzını da bıçak açmadı. Sonuçları almadık ama bugün ya da yarın alırız. Bakalım bi ayrıntılara.
Sen de artık duyarsın sanırım.
yahu benim öle diil rahat 1 paket içerdim ben öğreneli 1 hafta oldu içmiorum artık ama nu arada 4 haftalık 5 haftalık falan olmuş cok huzursuzum
Tabi SAT larımızın aynı olmasıyla ilgisi yoktur, tevfuk :1rolleyes:aaa ne güzel inşallah sonuna kadar gideriz. ayakların arada üşüyormu o var bende.
kislar sey isini napiosunuz?
doktorum bana 6. aya kadar bi sorun yok dedi. ama ben tedirgin oluorum. sadece 1 kez oldu hamile oldumu ogrendigimden beri onda da biraz agri oldu:bbo: normalde agri olmazdi da
yahu benim öle diil rahat 1 paket içerdim ben öğreneli 1 hafta oldu içmiorum artık ama nu arada 4 haftalık 5 haftalık falan olmuş cok huzursuzum
CANIM insalaah cidid bırsye yoktur canımkızlar eşim kaza yapmış ben çıkyorum görüşrüz...
özleden mesaj atacaksın canım anjelıkayakızlar bende hamileyim. bugün sonuçları aldım.
tebrik ederim canım... aramıza hosgeldın
listeyi güncelleyen arkadaş benide eklesin. 17 ocak adet tarihim. galiba tahmini doğum 24 ekim kilom 59
Kızlarrr ya bişey sorucammmmmm
TROİD problemi olan varmıı yaaaaaa doktor doktor geziyorum vallahi korkuttu bide benii üfffffffffffffisfisfissenağlama
Kızlar hamileler için multivitaminler varmış kullanan varmı aranızda?
ben kullaniyorum kayaemelcim , elevit icerisinde hamile bir insana gereken vitaminler folik acid demir vs, mevcut tavsiye ederim hihoyyyt:CüvCüv:
--------------------------------------------------------------------------------
17 . şubat . 2009 saat 17:30
--------------------------------------------------------------------------------
EKİM AYI ANNE ADAYLARI LİSTESİ
isim............................... Sat ................ Doğum tar..................kilo.....
1 = Sudeyoncaa.............. 14 aralık .......... 30 eylül
2 = szn58............... ....... 25 aralık........... 1 ekim
3 = nazyaz..................... .25 aralık........... 1 ekim
4 = kelebek00...... . ......... 25 aralık. ......... 1 ekim
5 = kamille.................... . .25 aralık.......... . 1 ekim
6 = jasminellam................ 27 aralık............ 2 ekim ....................64
7 = samyeli26 ..................28 aralık ............ 4 ekim ...................75
8 = handan 2546............... 28 aralık............ 4 ekim.....................51
9 = elalı............................ 2 aralık.............. 5 ekim....................65
10 = amazonn.................... 30 aralık............ 6 ekim
11 = lllalll.......................... 30 aralık............ 6 ekim....................45
12 = pregnancyzuzusel...... .31 aralık........... 7 ekim
13 = eylüll.......................... 31 aralık........... 7 ekim
14 = zuzuu......................... 1 ocak.............. 8 ekim
15 = nlgunozkan23............. 1 ocak.............. 8 ekim ...................64
16 = zynp.zeynep............... .2 ocak............. . 9 ekim
17 = çobanyıldızı................ .2 ocak.............. 9 ekim
18 = papatyalim ................ .2 ocak ............ . 9 ekim
19 = bucuk........................ .2 ocak.............. 9 ekim...................44
20 = bukett....................... .3 ocak.............. 10 ekim
21 = fatıma...........................3 ocak.............. 10 ekim................59
22 = zeynocan .....................3 ocak ............. 10 ekim ................53
23 = zeytingözlü....................4 ocak.............. 11 ekim
24 = berin14..........................4 ocak..............11 ekim..................49
25 = seldus...........................4 ocak..............11 ekim..................60
26 = ilkay..............................5 ocak..............12 ekim..................57
27 = rockwell.........................5 ocak..............11 ekim..................70
28 = deryak45.......................5 ocak...............11 ekim
29 = esma_memo_12............6 ocak.............. 13 ekim .................65
30 = gizem1986 ...................7 ocak ..............14 ekim .................66
31 = burcubiriktir ..................8 ocak ..............15 ekim
32 = eflatun .........................8 ocak ..............15 ekim ..................67
33 = mehay .. ......................9 ocak ........... ..16 ekim .................62
34 = engidi ..........................9 ocak ..............16 ekim
35 = nisasum.......................9 ocak...............16 ekim..................58
36 = nurefsann.....................10 ocak...............17 ekim
37 = kayaemel ....................10 ocak .............17 ekim ................49
38 = çitos2903 ...................10 ocak ..............17 ekim
39 = yonca76 .....................10 ocak ............. 17 ekim ................78
40 = SUN12........................11 ocak...............18 ekim
41 = beryal ........................12 ocak ........... ..19 ekim
42 = zeytin79 .....................12 ocak ..............19 ekim ................60
43 = lazuz24z.....................12 ocak...............19 ekim ................73
44 = zeyno55 .....................13 ocak ..............20 ekim
45 = Cerensesil ..................16 ocak ..............23 ekim
46 = selina79..................... 17 ocak ..............24 ekim
47 = funda1980 ..................17 ocak ..............24 ekim
48 = rknydn55.....................18 ocak ..............25 ekim.................63
49 = ncinar.........................18 ocak.............. 25 ekim
50 = bijoux ........................18 ocak ............. 25 ekim
51 = neredennereye............21 ocak...............28 ekim
KIZLAR EN GÜNCEL LİSTE BUDUR.ADI OLMAYAN YADA BİLGİLERİ EKSİK YANLIŞ OLAN BİLDİRSİN....
merhaba canim , bende korkuyorum troid bende de vardi doktora gittigimde soyledim kan almislardi 16 martta randevum var bakalim ne diyecek , troid zaten hamilelikte en buyuk sorunlardan birisi tum organlari etkiliyor off yinede olumsuz dusunme korkma doktor kontrolu altinda birsey olmaz bu arada kac haftaliksin ? hamile olarak ben 6-3 yani doktorun deyimiyle 7 hafta icinde oluyorum:CüvCüv: