2009 Ekim Anneleri

senin gibi içen bi arkadaşım vardı 7. haftada öğrendi gebe olduğunu ve hemen bıraktı 4,1 oğlu oldu ve çok sağlıklı dikkatli beslendi o yüzden bıraktığın iyiolmuş bundan sonrasına bak öncesi için pişmanlık duyman sana bi fayda vermez.

ilk aylarda zaten rabbim korurmuş tatlım üzülme. İlk 1-1,5 ay anne öğrenemiyorya, Allah rahmetiyle korurmuş bebişleri. Bemim hamilelik şüphelerim olduğu halde bunu duyduğum için aldırmadım. içtim yine tek tük.

aaa ne güzel inşallah sonuna kadar gideriz. ayakların arada üşüyormu o var bende.

cok tesekkür ederim insan böle seyler duyunca rahatlıo bı parca bırakmasına sırakıosun da deli sinir yapıo bu defa eşime patlıorum o dacekio yasık

yahu benim öle diil rahat 1 paket içerdim ben öğreneli 1 hafta oldu içmiorum artık ama nu arada 4 haftalık 5 haftalık falan olmuş cok huzursuzum

Canım bence içini rahat tut, bundan sonrası önemli bence şimdiye kadar eğer bebek bir zarar görmüş olsaydı Allah korusun düşük falan yapardın ama böyle bişey olmamış çok şükür bundan sonrada zaten bebeğin vücudu ve organları daha yeni oluşuyor şu andan itibaren ne kadar korursan okadar iyi olur, nikotini vücuttan attırmaya yarayan bişeyler varsa onu da denersen bence daha sağlıklı olursunuz bebeğinde sende.Kendine dikkat et, bebeğinede tabi.kaydirigubbakcemile5:CüvCüv::

kizlar benim folik asit im bitmis gidip onu alayim..sonrada biraz dinleneyim cok yorgunum size iyi sohbetler..opuldunuz :))

aaa ne güzel inşallah sonuna kadar gideriz. ayakların arada üşüyormu o var bende.
Tabi SAT larımızın aynı olmasıyla ilgisi yoktur, tevfuk :1rolleyes:
Ayaklarım evet ya üşüyor. Bazen ellerim de. Kendim de dışarı çıkar çıkmaz titriyorum. Kan ilacım biteli birkaç gün oluyo ondan olabilir diye düşünmüştüm.

Bu arada ssouthernssun sen kafana takma. emelin dediği gibi, bebişin hala içindeyse çok şükür. Bol bol yoğurt ye, su iç, nikotini hızla at. Sinirlenme, sakin ol:) Yazık adamcağıza da :smiley-cool:

kislar sey isini napiosunuz?
doktorum bana 6. aya kadar bi sorun yok dedi. ama ben tedirgin oluorum. sadece 1 kez oldu hamile oldumu ogrendigimden beri onda da biraz agri oldu:bbo: normalde agri olmazdi da
bizde bi kere yaptık doktorumuz hiç bir sakıncası yok dikkatli oldukdan sonra dedi ama biz korkuyoruz biş iolur die
yahu benim öle diil rahat 1 paket içerdim ben öğreneli 1 hafta oldu içmiorum artık ama nu arada 4 haftalık 5 haftalık falan olmuş cok huzursuzum

canım bundan sonra hayatında sigara omasın hiç belenmene dikkat et sen bebişin sağlıkla doğar merak etme

kızlar bende hamileyim. bugün sonuçları aldım.

listeyi güncelleyen arkadaş benide eklesin. 17 ocak adet tarihim. galiba tahmini doğum 24 ekim kilom 59

Kızlarrr ya bişey sorucammmmmm
TROİD problemi olan varmıı yaaaaaa doktor doktor geziyorum vallahi korkuttu bide benii üfffffffffffffisfisfissenağlama

kızlar eşim kaza yapmış ben çıkyorum görüşrüz...
CANIM insalaah cidid bırsye yoktur canım

[
kızlar bende hamileyim. bugün sonuçları aldım.
tebrik ederim canım... aramıza hosgeldın

listeyi güncelleyen arkadaş benide eklesin. 17 ocak adet tarihim. galiba tahmini doğum 24 ekim kilom 59
özleden mesaj atacaksın canım anjelıkaya

[yerimseniben

Kızlarrr ya bişey sorucammmmmm
TROİD problemi olan varmıı yaaaaaa doktor doktor geziyorum vallahi korkuttu bide benii üfffffffffffffisfisfissenağlama

merhaba canim , bende korkuyorum troid bende de vardi doktora gittigimde soyledim kan almislardi 16 martta randevum var bakalim ne diyecek , troid zaten hamilelikte en buyuk sorunlardan birisi tum organlari etkiliyor off yinede olumsuz dusunme korkma doktor kontrolu altinda birsey olmaz bu arada kac haftaliksin ? hamile olarak ben 6-3 yani doktorun deyimiyle 7 hafta icinde oluyorum:CüvCüv:

05 ocak benimde 12 ekim normal dogum tarihi yanliz sat ayni olan arkadaslarinki 11 ocak gerci bunlar muhtemel tarihler 3. ila 10 gun fark olabilir ekim ayina geldigimizde görürüz :CüvCüv:

beryal kullanıcısından alıntı
--------------------------------------------------------------------------------

17 . şubat . 2009 saat 17:30
--------------------------------------------------------------------------------

EKİM AYI ANNE ADAYLARI LİSTESİ

isim............................... Sat ................ Doğum tar..................kilo.....

1 = Sudeyoncaa.............. 14 aralık .......... 30 eylül
2 = szn58............... ....... 25 aralık........... 1 ekim
3 = nazyaz..................... .25 aralık........... 1 ekim
4 = kelebek00...... . ......... 25 aralık. ......... 1 ekim
5 = kamille.................... . .25 aralık.......... . 1 ekim
6 = jasminellam................ 27 aralık............ 2 ekim ....................64
7 = samyeli26 ..................28 aralık ............ 4 ekim ...................75
8 = handan 2546............... 28 aralık............ 4 ekim.....................51
9 = elalı............................ 2 aralık.............. 5 ekim....................65
10 = amazonn.................... 30 aralık............ 6 ekim
11 = lllalll.......................... 30 aralık............ 6 ekim....................45
12 = pregnancyzuzusel...... .31 aralık........... 7 ekim
13 = eylüll.......................... 31 aralık........... 7 ekim
14 = zuzuu......................... 1 ocak.............. 8 ekim
15 = nlgunozkan23............. 1 ocak.............. 8 ekim ...................64
16 = zynp.zeynep............... .2 ocak............. . 9 ekim
17 = çobanyıldızı................ .2 ocak.............. 9 ekim
18 = papatyalim ................ .2 ocak ............ . 9 ekim
19 = bucuk........................ .2 ocak.............. 9 ekim...................44
20 = bukett....................... .3 ocak.............. 10 ekim
21 = fatıma...........................3 ocak.............. 10 ekim................59
22 = zeynocan .....................3 ocak ............. 10 ekim ................53
23 = zeytingözlü....................4 ocak.............. 11 ekim
24 = berin14..........................4 ocak..............11 ekim..................49
25 = seldus...........................4 ocak..............11 ekim..................60
26 = ilkay..............................5 ocak..............12 ekim..................57
27 = rockwell.........................5 ocak..............11 ekim..................70
28 = deryak45.......................5 ocak...............11 ekim
29 = esma_memo_12............6 ocak.............. 13 ekim .................65
30 = gizem1986 ...................7 ocak ..............14 ekim .................66
31 = burcubiriktir ..................8 ocak ..............15 ekim
32 = eflatun .........................8 ocak ..............15 ekim ..................67
33 = mehay .. ......................9 ocak ........... ..16 ekim .................62
34 = engidi ..........................9 ocak ..............16 ekim
35 = nisasum.......................9 ocak...............16 ekim..................58
36 = nurefsann.....................10 ocak...............17 ekim
37 = kayaemel ....................10 ocak .............17 ekim ................49
38 = çitos2903 ...................10 ocak ..............17 ekim
39 = yonca76 .....................10 ocak ............. 17 ekim ................78
40 = SUN12........................11 ocak...............18 ekim
41 = beryal ........................12 ocak ........... ..19 ekim
42 = zeytin79 .....................12 ocak ..............19 ekim ................60
43 = lazuz24z.....................12 ocak...............19 ekim ................73
44 = zeyno55 .....................13 ocak ..............20 ekim
45 = Cerensesil ..................16 ocak ..............23 ekim
46 = selina79..................... 17 ocak ..............24 ekim
47 = funda1980 ..................17 ocak ..............24 ekim
48_ hazan yagmuru ............17 ocak ..............24 ekim.................59
49 = rknydn55.....................18 ocak ..............25 ekim.................63
50 = ncinar.........................18 ocak.............. 25 ekim
51 = bijoux ........................18 ocak ............. 25 ekim
52= neredennereye............21 ocak...............28 ekim

KIZLAR EN GÜNCEL LİSTE BUDUR.ADI OLMAYAN YADA BİLGİLERİ EKSİK YANLIŞ OLAN BİLDİRSİN....
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Canım saol vallahi ben 5+3 üm yani 6 haftalık benmde Ben zaten hamilelik öncesi ilaç kullanıyordum hamile olunca tekrar ölçtürdüm tsh ım yine yüksek çıktı hemen endokroloji doktoruma gittim hemen 2.5 altına düşürmemiz lazım dedi ve ilacın dozunu arttırdı çünkü tsh yüksekliği düşüğe neden olabilir yada ilerleyen zamanlarda bebekte zihinsel yada bedensel engellere sebeb olabilir dedi benim tshımda 5,34 çıktı offf nebileyim çok korktum ya dün bütün gece uyuyamadım uyuduğumdada kötü kötü rüyalar gördümm..Umarım birşey olmaz ilk 3 ayda tedavisi olursa birşey olmazmış ama ben işte ilaçta kullanmama rağmen yüksek çıktı ya ondan biraz üzüldümmsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…