denzi çok pis olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum sonuçta deniz kendini temizliyo. kaldıki mikroplu olsa bile onu bebek değil sen kaparsın... çok abartı pis olmadığı sürece denize gir yüz derim ama gene de doktoruna danış istersen:)))))
3 gündür çok dengesiz besleniyorum . Misafirlerim vardı hamur işleri falan derken neler yedim neler
bugün 1 yumurta 2 dlm kepek ekmek , peynir, domates, 2 zeytin, 1 üçgen peynir 2 dlm haşhaşlı ekmek
arada bolca karpuz yedim soğuk soğuk iyi geldi
öğle henüz yemedim ama kararsızım eşimi bekleyip hamburger yemeye gitmek istiyorum ama sağlıklı olmayacak (cnm istiyor ama
ben dogru dürüst beslenemıyorum cunku ıstahsızım..üzülüyorum... acıkmıyorum zorla yıyorum..bugun sabah bırdılım kasar ve ekmek.. öğlenden sonra 3 tane tatlı .. minicik ama.. aksam beyaz peynır ekmek..((((((((((((((((1 dilim
her kontrolde tansiyonumu olcuyorlar 1,5ay once olctuklerinde 10/4 cikmis 2 gun oncede 10/4 cikmis kucuk tan. dusuk dedi ve gunde az 2/2,5 lt su icmemi soyledi bende simdi buna dikkat ediyorum .
sabah fix. 2 dilim çavdar ekmek yarım domates 1 salatalık bolca peynir çeşitleri 1 bardak açık çay..
2 tane kayısı
yarım haşlanmış mısır
öğlen: zararlı ama napıyım... hanımeller büyük kurabiye 1 bardak light süt
akşam: z.yağlı barbunya kepekli pirinç pilavı ve salata diye düşünüyorum
ama arada gene bişeyler götürürüm herhalde:))))))
sagol canim ben hamileligin basinda su bile icemez olmustum ozaman suyla bi aram acildi yeni yeni duzeliyor 2lt lik bir sisem var onu doldurup bir gunde bitirmeye caliyorum .cay,meyve suyu ,sut iciyorum birde ilave dikkat etmeye calisiyorum.
sicaklardan olabilir canim bol bol sivi al meyve ye serin serin....akamlari serinleyince yemeye calis...