2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

evet canim danismakta yarar var haftaya randevum var sorarim gir derse girerim...sonucta benim mikrop kapmamda bebek icin zararli benden ona enfeksiyon bulasabilir Allah korusun...

bu sabah:2 dilim ekmek 2 yumurta beyaz peynir azcik bal ve recel....
oglen etli patlican yemegi ve 2 dilim cavdar ekmegi yiycem....
aksamada bezelye ve salata....

3 gündür çok dengesiz besleniyorum . Misafirlerim vardı hamur işleri falan derken neler yedim neler
bugün 1 yumurta 2 dlm kepek ekmek , peynir, domates, 2 zeytin, 1 üçgen peynir 2 dlm haşhaşlı ekmek
arada bolca karpuz yedim soğuk soğuk iyi geldi
öğle henüz yemedim ama kararsızım eşimi bekleyip hamburger yemeye gitmek istiyorum ama sağlıklı olmayacak (cnm istiyor ama

aynen canim bu aralar bende cok dengesiz besleniyordum mukafat olarakda ayda 4 kilo aldim...:çok üzgünüm: buraya yazinca yeiklerimi gorup bunu az sunu cok yemeliyim diyorum kendime denge kuruyorum beslenme aliskanligimda yazmayinca aklima geleni yiyorum nede olsa kimse bilmiyor diye:kedi: en iyisi hergun yazayim ne yedigimi eger gereksiz bisey yemissem birileri beni uyarir en azindan...a.s

ben bugun sabah:2 dilim cavdar ekmegi yumurta biraz krem peynir bir tatli kasigi recel domates ve salatalik yedim...
ara: 3 nektarin
ogle: 1 dilim kek ve sutlu sicak kakao
aksam henuz karar vermedim..

ben dogru dürüst beslenemıyorum cunku ıstahsızım..üzülüyorum... acıkmıyorum zorla yıyorum..bugun sabah bırdılım kasar ve ekmek.. öğlenden sonra 3 tane tatlı .. minicik ama.. aksam beyaz peynır ekmek..((((((((((((((((1 dilim

cok kotu canim yaa sevdigin caninin istedigi hicbisey yokmu onlari yemey calissan...bulanti ve kusman yoksa yiyebilirsin kanimca..:asigim:zorla biraz bebisin icin Şeniz

sabah:2 dilim cavdar ekmegi 2 dilim beyaz ekmek:asigim: (sadece 2 dilim yetmiyor bana beceremiyorum 2 dilim yiyip kalkmayi...) biraz krem peynir, 1 tatli kasigi bal ,1 domates 2 yesil sivri biber ve bir bardak kakaolu sut......
oglende: insallah cok yemem dogum gunune davetliyim...
aksam: etli taze fasulye yogurt cavdar ekmegi belki birazda bulgur pilavi...

kizlar baska kimse yokmu nasil beslendigini yazacak?? bizede fikir olur hem herkes paylassa cok iyi olur....

ben bu sabah 3 dilim cavdar ekmegi krem peynir recel yedim
ara: elma yerim
oglen 1 tabak taze fasulye 2 dilim ekmek
aksam:et kavurmasi ve patates puresi :)) yanindada coban salata:))

sicaklardan olabilir canim bol bol sivi al meyve ye serin serin....akamlari serinleyince yemeye calis...

her kontrolde tansiyonumu olcuyorlar 1,5ay once olctuklerinde 10/4 cikmis 2 gun oncede 10/4 cikmis kucuk tan. dusuk dedi ve gunde az 2/2,5 lt su icmemi soyledi bende simdi buna dikkat ediyorum .

sabah fix. 2 dilim çavdar ekmek yarım domates 1 salatalık bolca peynir çeşitleri 1 bardak açık çay..
2 tane kayısı
yarım haşlanmış mısır
öğlen: zararlı ama napıyım... hanımeller büyük kurabiye 1 bardak light süt
akşam: z.yağlı barbunya kepekli pirinç pilavı ve salata diye düşünüyorum
ama arada gene bişeyler götürürüm herhalde:))))))

her kontrolde tansiyonumu olcuyorlar 1,5ay once olctuklerinde 10/4 cikmis 2 gun oncede 10/4 cikmis kucuk tan. dusuk dedi ve gunde az 2/2,5 lt su icmemi soyledi bende simdi buna dikkat ediyorum .

nurefsancım dikkat et kendine geçmiş olsun. valla benim içtiğim su 4 litreyi buluyodur herhalde. önceden nerdeyse hiç su içmezdim 3 haftada 1 su siparişi verirdik ( eşimde genelde evde olmadığı için) şimdi 3 güğnde 1 su siparişi veriyoruz. hamilelik adama herşeyi yaptırıyo valla

sagol canim ben hamileligin basinda su bile icemez olmustum ozaman suyla bi aram acildi yeni yeni duzeliyor 2lt lik bir sisem var onu doldurup bir gunde bitirmeye caliyorum .cay,meyve suyu ,sut iciyorum birde ilave dikkat etmeye calisiyorum.

:roflol: valla aynen bende yaziyorum buraya biseyler ama sonra arada biseyler goturuyorum yine...sırnaşık şey

sagol canim ben hamileligin basinda su bile icemez olmustum ozaman suyla bi aram acildi yeni yeni duzeliyor 2lt lik bir sisem var onu doldurup bir gunde bitirmeye caliyorum .cay,meyve suyu ,sut iciyorum birde ilave dikkat etmeye calisiyorum.

aynen canim bende icemiyordum hatirlarsan senle ben cok kotuyduk..simdi simdi su icmeye basladim..mecburiyetten oda ...onceden su bile icsem kusuyordum ne kotuydum yaa:çok üzgünüm:

nurefsancim benimde 10 cikiyor tansiyonum hep olctuklerinde ama cok dusuk degil dedi....zaten hamile kalmadan oncede en yuksegi 11 olurdu genelde hep 10 du tansiyonum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…