2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

bol bol balık yıyorum bu ara :) ama kızartma falan da cabası:bbo: süt içmiyorum ama yoğurt yıyorum.şişko oldum biraz :eek:

sabah : 1 dilim çavdar ekmegi 1 domates 1 salatalık bol peynir 4 zeytin açık 1 bardak çay
arada 1 bardak süt
öglen : 1 parça tavuk ızgara ,2 yeşil biber,mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmegi
arada armut yicem ve 1 bardak süt içicem
akşam : köfte ,bulgur pilavı ve ayran yicem
yatmadan karpuz yicem

sabah : 1 dilim çavdar ekmegi 1 domates 1 salatalık bol peynir 4 zeytin açık 1 bardak çay
arada 1 bardak süt
öglen : 1 parça tavuk ızgara ,2 yeşil biber,mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmegi
arada armut yicem ve 1 bardak süt içicem
akşam : köfte ,bulgur pilavı ve ayran yicem
yatmadan karpuz yicem

anam dilimler 3 e mi dustu butun gun??????????:1shok:

bu sabah ceyrek kepek ekmegi, krem peynir, cilek receli yedim 1 fincan sut ictim...
oglene ve aksama ne yesem karar veremedim hala...

Ben de bugün
Sabah: 1 tane yağsız kaşarlı tost, bir bardak süt
Arada:2 kuru kayısı
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 tane kabak dolma, 1 dilim ekmek
Arada: 1 elma yicem, bi de dayanamazsam akşama dooru çayın yanında iki bisküi
Akşam: 1 parça tavuk, bulgur pilavı ve cacık yemeyi düşünüyorum.
Yatmadan: Midem iyi olursa meyve yerim, ya da yoğurdun içine meyve koyup yerim

Ben de bugün
Sabah: 1 tane yağsız kaşarlı tost, bir bardak süt
Arada:2 kuru kayısı
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 tane kabak dolma, 1 dilim ekmek
Arada: 1 elma yicem, bi de dayanamazsam akşama dooru çayın yanında iki bisküi
Akşam: 1 parça tavuk, bulgur pilavı ve cacık yemeyi düşünüyorum.
Yatmadan: Midem iyi olursa meyve yerim, ya da yoğurdun içine meyve koyup yerim

hmmm guzel besleniyorsun canim....hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 bugün güsel beslenme programım var diye yazdım. Öbürlerini çok yazmıyorum kötü örnek olmayım diye kaydirigubbakcemile3

:jeyyar: seni seni...hergun yaz bence ...bizim sayemizde yedigin fircalar yuzunden duzelir beslenme programin.....hehehehe

merhaba bayanlar bende ekim annesi olucam insallah tamamlarsak 2 ekimde dogumumuz.halay basini benmi cekiyorum ne?:teytey:eek:kudugum kadariyla herkes gunluk yediklerini yazmis ama bebeklerinin kilosundan kimse bahsetmemis.
ben 64 kiloyken hamile kaldim suan 78 kiloyum 28+4 haftalik hamileyim su ana kadar 14kilo almis durumdayim, zaten kilo almaya elverisli yapiya sahibim bebegimi mi besliyorum kendimi besliyorum bilemiyorum
bende dengeli beslenmiyorum sabahlari genelde duzenli kahvalti yapmiyorum ama sirf bebegiim icin haftada 4 5 kez haslanmis yurmuta yiyorum,hergun mutlaka 5 bardak sut iciyorum. birer avuc ceviz ve badem yiyorum.ve gunde 3 porsiyon meyve mutlaka yiyorum,
sebze cok fazla tuketmiyorum genellikle protein agirli besleniyorum cunki esimin sebzeyle arasi pek yok.onceden balik cok tuketiyordum ama hamilelikten dolayi balik yemek gelmiyor icimdem.
son kontrolumuzde 26+6 haftada bebegimin kilo 983 grdi haftaya kontrolde ne cikacak bakalim

merhaba bayanlar bende ekim annesi olucam insallah tamamlarsak 2 ekimde dogumumuz.halay basini benmi cekiyorum ne?:teytey:eek:kudugum kadariyla herkes gunluk yediklerini yazmis ama bebeklerinin kilosundan kimse bahsetmemis.
ben 64 kiloyken hamile kaldim suan 78 kiloyum 28+4 haftalik hamileyim su ana kadar 14kilo almis durumdayim, zaten kilo almaya elverisli yapiya sahibim bebegimi mi besliyorum kendimi besliyorum bilemiyorum
bende dengeli beslenmiyorum sabahlari genelde duzenli kahvalti yapmiyorum ama sirf bebegiim icin haftada 4 5 kez haslanmis yurmuta yiyorum,hergun mutlaka 5 bardak sut iciyorum. birer avuc ceviz ve badem yiyorum.ve gunde 3 porsiyon meyve mutlaka yiyorum,
sebze cok fazla tuketmiyorum genellikle protein agirli besleniyorum cunki esimin sebzeyle arasi pek yok.onceden balik cok tuketiyordum ama hamilelikten dolayi balik yemek gelmiyor icimdem.
son kontrolumuzde 26+6 haftada bebegimin kilo 983 grdi haftaya kontrolde ne cikacak bakalim

Hoşgeldin Canım
Bebişlerin ve bizim kilolarımız için ayrı başlıklar var canım genelde oralarda yazıyo. Maşallah bebişinin kilosu gayet iyi görünüyor. Ben de şu anda 28+1 deyim. 26. haftada 1 kilo olmuştu bebiş. Diğer arkadaşların da aşağı yukarı bu aralıklarda. Ama şimdi haftalar artıkça tombikleşiyor bebişlerimiz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canim bence esin yemese bile azda olsa kendin icin sebze yemegi pisirip yemelisin hergun hic sebze yemeden olmaz....bu arada cok kilo almissin gercekten catlaklarin olustumu karin bolgende??

mehaycim bu hafta sag kasigimda iki cizik olusmus durumda suana kadar hic yoktu, hic olusmucaklar saniyodum kendimi cok kaptirmisim sanirim bayagi bi moralimi bozuyorlar dogrusu,gece genelde hep sol yanima yatiyorum aceba ondanmi olustu diye dusunuyorum:uhm:

mehaycim bu hafta sag kasigimda iki cizik olusmus durumda suana kadar hic yoktu, hic olusmucaklar saniyodum kendimi cok kaptirmisim sanirim bayagi bi moralimi bozuyorlar dogrusu,gece genelde hep sol yanima yatiyorum aceba ondanmi olustu diye dusunuyorum:uhm:

yok canim yaa onla ilgisi yoktur bu ay ani bir kilo artisin olduysa ondan olabilir 4-5 kilo gibi...oldumu??

yoo hayir ayda zaten 2 kilo aliyorum genelde. demekki olacagi varmis ama umarim cogalmazlarr daha fazla

X