nedense yıyemyorum sıcakların etkisi çok tabi...bebeğim zayıf kalma zumarım tek düşündüğüm o senağlama
kalmaz canim merak etme sen yine azda olsa sebzeni meyveni ye sutunu ic o fazlasiyla beslenir annesi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nedense yıyemyorum sıcakların etkisi çok tabi...bebeğim zayıf kalma zumarım tek düşündüğüm o senağlama
nurefsancim benimde 10 cikiyor tansiyonum hep olctuklerinde ama cok dusuk degil dedi....zaten hamile kalmadan oncede en yuksegi 11 olurdu genelde hep 10 du tansiyonum..
sabah : 1 dilim çavdar ekmegi 1 domates 1 salatalık bol peynir 4 zeytin açık 1 bardak çay
arada 1 bardak süt
öglen : 1 parça tavuk ızgara ,2 yeşil biber,mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmegi
arada armut yicem ve 1 bardak süt içicem
akşam : köfte ,bulgur pilavı ve ayran yicem
yatmadan karpuz yicem
evet mehayım ekmegi gitgide kesiorum kaydirigubbakcemile5
Ben de bugün
Sabah: 1 tane yağsız kaşarlı tost, bir bardak süt
Arada:2 kuru kayısı
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 tane kabak dolma, 1 dilim ekmek
Arada: 1 elma yicem, bi de dayanamazsam akşama dooru çayın yanında iki bisküi
Akşam: 1 parça tavuk, bulgur pilavı ve cacık yemeyi düşünüyorum.
Yatmadan: Midem iyi olursa meyve yerim, ya da yoğurdun içine meyve koyup yerim
hmmm guzel besleniyorsun canim....hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 bugün güsel beslenme programım var diye yazdım. Öbürlerini çok yazmıyorum kötü örnek olmayım diye kaydirigubbakcemile3
merhaba bayanlar bende ekim annesi olucam insallah tamamlarsak 2 ekimde dogumumuz.halay basini benmi cekiyorum ne?:teyteykudugum kadariyla herkes gunluk yediklerini yazmis ama bebeklerinin kilosundan kimse bahsetmemis.
ben 64 kiloyken hamile kaldim suan 78 kiloyum 28+4 haftalik hamileyim su ana kadar 14kilo almis durumdayim, zaten kilo almaya elverisli yapiya sahibim bebegimi mi besliyorum kendimi besliyorum bilemiyorum
bende dengeli beslenmiyorum sabahlari genelde duzenli kahvalti yapmiyorum ama sirf bebegiim icin haftada 4 5 kez haslanmis yurmuta yiyorum,hergun mutlaka 5 bardak sut iciyorum. birer avuc ceviz ve badem yiyorum.ve gunde 3 porsiyon meyve mutlaka yiyorum,
sebze cok fazla tuketmiyorum genellikle protein agirli besleniyorum cunki esimin sebzeyle arasi pek yok.onceden balik cok tuketiyordum ama hamilelikten dolayi balik yemek gelmiyor icimdem.
son kontrolumuzde 26+6 haftada bebegimin kilo 983 grdi haftaya kontrolde ne cikacak bakalim
:jeyyar: seni seni...hergun yaz bence ...bizim sayemizde yedigin fircalar yuzunden duzelir beslenme programin.....hehehehe
merhaba bayanlar bende ekim annesi olucam insallah tamamlarsak 2 ekimde dogumumuz.halay basini benmi cekiyorum ne?:teyteykudugum kadariyla herkes gunluk yediklerini yazmis ama bebeklerinin kilosundan kimse bahsetmemis.
ben 64 kiloyken hamile kaldim suan 78 kiloyum 28+4 haftalik hamileyim su ana kadar 14kilo almis durumdayim, zaten kilo almaya elverisli yapiya sahibim bebegimi mi besliyorum kendimi besliyorum bilemiyorum
bende dengeli beslenmiyorum sabahlari genelde duzenli kahvalti yapmiyorum ama sirf bebegiim icin haftada 4 5 kez haslanmis yurmuta yiyorum,hergun mutlaka 5 bardak sut iciyorum. birer avuc ceviz ve badem yiyorum.ve gunde 3 porsiyon meyve mutlaka yiyorum,
sebze cok fazla tuketmiyorum genellikle protein agirli besleniyorum cunki esimin sebzeyle arasi pek yok.onceden balik cok tuketiyordum ama hamilelikten dolayi balik yemek gelmiyor icimdem.
son kontrolumuzde 26+6 haftada bebegimin kilo 983 grdi haftaya kontrolde ne cikacak bakalim
mehaycim bu hafta sag kasigimda iki cizik olusmus durumda suana kadar hic yoktu, hic olusmucaklar saniyodum kendimi cok kaptirmisim sanirim bayagi bi moralimi bozuyorlar dogrusu,gece genelde hep sol yanima yatiyorum aceba ondanmi olustu diye dusunuyorum:uhm:
yoo hayir ayda zaten 2 kilo aliyorum genelde. demekki olacagi varmis ama umarim cogalmazlarr daha fazla