2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

ben de bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 kibrit kutusu kadar light peyaz peynir ve biraz da light krem peynir 1 tane domates 3-4 siyah zeytin yarım kibrit kutusu kaşae 1 bardak çok açıkçay.
öğlen 8-10 kiraz
1 tane yeşil bibeber dolası (kepekli pirinçle yapılmış)
1 kase yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği ve zararlı olarak da küçük light çikolataların yarısı))))
birazdan da 1 bardak light süt içerim akşam içinde güveçte sebze yemeği yapıcam yanınaa çorba yaparım bir de cacıkk..e bu kadar yetsinnnn

bu sabah : haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış sucuk, yarım domates,peynir, 2 zeytin ,2 dlm kepekli ekmek, 1 adet şeftali, 10 adet üzüm tanesi yedim
öğlen taze fasulye ,nohutlu pilav , tarhana çorba ve yoğurt
akşam bugün poğaça yapmayı planlıyorum sonrasında haşlanmış mısır yerim
yatarkende light süt 1 bardak

canım kahvaltıyı eşim işe giderken erken yapıyorum ve yeterli oluyor benim sorunumda öğle ve akşamları çok yemek. bu ay çok çabuk ve hızlı kilo alıyorum

aynen canim yaa ben normalde kahvaltida cok yerdim zaten hala oyle aksamlarida cok yiyorum ve dolayisiyla cok hizli kilo almaya basladim :KK43:(
sen cok yiyorum diyorsun ama eminimki benim kadar yemiyorsundur aksamlari ve oglenleride 2 dilim ekmek yiyorsun cunku....sen ona cok diyorsan ben ne diyeyim kendime bilmem...:a015:

bu sabah: 2 haslanmis yumurta,2 dilim cavdar ekmegi,2 tatli kasigi bal,2 tatli kasigi recel ve kibrit kutusu kadarda beyaz peynir...
oglen : ezogelin corbasi 2 dilim ekmek
ara:1 elma 1 seftali
aksam:3 biber dolmasi yogurt ve sonra kavun ...

walla ben bu sabah pastaneden hazır börek poğça yedim tabi bunlar bebişe yarıcak şeyler değil biliyorum ama napim canım istedi

walla ben bu sabah pastaneden hazır börek poğça yedim tabi bunlar bebişe yarıcak şeyler değil biliyorum ama napim canım istedi

ara sira canimizin istediginide yemessek olmazki zaten canim...neticede hamileyiz arada olucak o kadar..diyet programi uygulamiyoruzya...yiycez tabi...afiyetolsun canim...

ara sira canimizin istediginide yemessek olmazki zaten canim...neticede hamileyiz arada olucak o kadar..diyet programi uygulamiyoruzya...yiycez tabi...afiyetolsun canim...

ee tabiki canım bende arada öyle yapıyrmm kaçamak yapmak lazımmcokacimcoook

sabah : 2 croissant yani sade milfoy boregi gibi bisey ve 1 fincan sut
ara : 3 krep
oglen 1 tabak sarma yogurt 2 dondurma :KK43:(
aksama bulgur pilavi yapicam canim istedi valla...

benim sabahları olay fixlendi zaten: 2 dilim çavdar ekmeği 1 tanesi light krem peynirli. diğeri light beyaz peynirli kaşarlı ve domatesli..
öğleden önce 2 adet incir
öğlen bir kase çorba ve 1 dilim çavdar ekmeği
akşam üstüne doğru 4 tane kayısı
akşam da taze fasulye ve semizotu salatası yanına da 1.5 dilim çavdar ekmeği
küçük light çikolatnın 3 te biri. tabi yatana kadar daha neler yerim bilemiyorum:)))))
saat daha 19:11

canim cok yemiyorsun ve gayette saglikli besleniyorsun gordugum kadariyla :)) cok guzel :))

canim cok yemiyorsun ve gayette saglikli besleniyorsun gordugum kadariyla :)) cok guzel :))

çok yemiyorum ama gene 8,5 kilo almışım e bundan sonra daha da hızlı alacaksam ben 20 kiloyla bitiririm herhalde. acaba diyorum 3. aydan itibaren sigarayı tamamen bıraktım, ondan dolayımı çok kilo aldım diyorum???? yada kendimi avutuyorum :)))))))

çok yemiyorum ama gene 8,5 kilo almışım e bundan sonra daha da hızlı alacaksam ben 20 kiloyla bitiririm herhalde. acaba diyorum 3. aydan itibaren sigarayı tamamen bıraktım, ondan dolayımı çok kilo aldım diyorum???? yada kendimi avutuyorum :)))))))

bilmemki canim sigarayi birakinca kilo aldim diyenler var ama etrafimda birakip kilo almamis olanlarda var ..yani seninki hamileliktende olabilir sigarayi biraktigin icinde...sen kac kilo ile hamile kalmistin...???

bilmemki canim sigarayi birakinca kilo aldim diyenler var ama etrafimda birakip kilo almamis olanlarda var ..yani seninki hamileliktende olabilir sigarayi biraktigin icinde...sen kac kilo ile hamile kalmistin...???

42 ile kaldım şu anda 50.5 kiloyum boy da 1.60

canim baya zayif hamile kalmissin hizli kilo alman bundan olabilir...zayif hamile kalanlar kilolu hamile kalanlara gore daha cok kilo alirmis zaten...a.s

evet öylede gene de bundan sonra çok aşırı alırım diye çok korkuyorum... ben en iyisi yarın gene denize gidip bi yüzeyim gene stresler bastı bana:)))))))

evet öylede gene de bundan sonra çok aşırı alırım diye çok korkuyorum... ben en iyisi yarın gene denize gidip bi yüzeyim gene stresler bastı bana:)))))))

bende tatile gitmek istiyorum denize girmek yuzmek ama korkuyorum mikrop kaparim diye....

bende tatile gitmek istiyorum denize girmek yuzmek ama korkuyorum mikrop kaparim diye....

denzi çok pis olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum sonuçta deniz kendini temizliyo. kaldıki mikroplu olsa bile onu bebek değil sen kaparsın... çok abartı pis olmadığı sürece denize gir yüz derim ama gene de doktoruna danış istersen:)))))

X