canim deneyince begenip begenmedigini yaz...
ben bayıldım.yaptığımda doymadım
hafta sonu eşimide yapıcam
yakamozum cok ince o ekmekler yaa nasil doyuyorsun???
canım kahvaltıyı eşim işe giderken erken yapıyorum ve yeterli oluyor benim sorunumda öğle ve akşamları çok yemek. bu ay çok çabuk ve hızlı kilo alıyorum
walla ben bu sabah pastaneden hazır börek poğça yedim tabi bunlar bebişe yarıcak şeyler değil biliyorum ama napim canım istedi
ara sira canimizin istediginide yemessek olmazki zaten canim...neticede hamileyiz arada olucak o kadar..diyet programi uygulamiyoruzya...yiycez tabi...afiyetolsun canim...
canim cok yemiyorsun ve gayette saglikli besleniyorsun gordugum kadariyla :)) cok guzel :))
çok yemiyorum ama gene 8,5 kilo almışım e bundan sonra daha da hızlı alacaksam ben 20 kiloyla bitiririm herhalde. acaba diyorum 3. aydan itibaren sigarayı tamamen bıraktım, ondan dolayımı çok kilo aldım diyorum???? yada kendimi avutuyorum :)))))))
bilmemki canim sigarayi birakinca kilo aldim diyenler var ama etrafimda birakip kilo almamis olanlarda var ..yani seninki hamileliktende olabilir sigarayi biraktigin icinde...sen kac kilo ile hamile kalmistin...???
42 ile kaldım şu anda 50.5 kiloyum boy da 1.60
canim baya zayif hamile kalmissin hizli kilo alman bundan olabilir...zayif hamile kalanlar kilolu hamile kalanlara gore daha cok kilo alirmis zaten...a.s
evet öylede gene de bundan sonra çok aşırı alırım diye çok korkuyorum... ben en iyisi yarın gene denize gidip bi yüzeyim gene stresler bastı bana:)))))))
bende tatile gitmek istiyorum denize girmek yuzmek ama korkuyorum mikrop kaparim diye....