2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

kizlar bugun pek istahim yok dun cok yemistim ondanmi acaba karnim hala sis gibi....
sabah: sadece musli yedim bir kase sutle..
oglene boyle giderse meyveyi bile zor yerim
aksama dunden kalan kabak yemeginden ve semizotu salatasi yerim...ve cavdar ekmegi...

butun haftasonu bol bol yedım valla :))) zararsız seylerden tabı mıdye tava yedıler karıdes yedıler bn yıyemedım cok cnm cektı ((

bugun sabah domates,b.peynır,krem peynır, cokokrem, kepek ekmek,becel,portakal suyu

afiyet olsun canim....iyi yapmissin yememekle midyeyi falan...

bende bu sabah 2 dilim cavdar ekmegi 1 tatli kasigi bal 1 tatli kasigi recel krem peynir 1 tatli kasigida nutella yedim....
oglene kiymali semizotu ve yogurt yerim
aksamada patates yemegi salata yerim...

bende bu sabah 2 dilim cavdar ekmegi 1 tatli kasigi bal 1 tatli kasigi recel krem peynir 1 tatli kasigida nutella yedim....
oglene kiymali semizotu ve yogurt yerim
aksamada patates yemegi salata yerim...

sağol cnm. sana da afiyet olsun aksam bn de neyapsam dıye dusunuyorum ?? basıt besleyıcı bısey yapcam cok yorgunum

annemdeyim ya krallar gibi beslenioruzopuyorumnanaktan
dün ızgara balık
zeytin yağlı dolma
soya soslu salata vardı

sabah muhlama
emmentaler ve ezine peyniri
2 bardak limonlu çay

ara 2 avuç taze fındık
1 nektarin

akşama ;
bamya
zeyinyağlı fasülye
dünki zeytinyağlı dolma
pilav..
kavun ve bikaç tane kaysı
yatmadan önce 1 bardak kefir keçi sütünden

olamazzzzcokacimcoook:gitme:
soyle annnene aksama ilk ucakla geliyorum :roflol::roflol:

basit ve besleyiciCADIARZU ne olabilir mesela ton balikli salata ve corba olabilir mesela...

evde ton balığı yok kız markete de az önce gıttım bıdaha gıdemıcem valla sağ ayağımdan yuruyemıyom evelkı gece bı kramp gırdı cıkmadı topallıyorum suan haftasonu balık yedım :))

evde ton balığı yok kız markete de az önce gıttım bıdaha gıdemıcem valla sağ ayağımdan yuruyemıyom evelkı gece bı kramp gırdı cıkmadı topallıyorum suan haftasonu balık yedım :))

zaten hamilelikte ton balığı yenemz diye biliorum benlmaz:
ağır metal içeriormuş bebeğe zararı olabilirmiş

zaten hamilelikte ton balığı yenemz diye biliorum benlmaz:
ağır metal içeriormuş bebeğe zararı olabilirmiş

hımmmm.. yemedım hiç zaten ton balığı hep normal yedım :)

şimdi ikea köfte yıyom cokacimcoook ve portakal suyu :) kavun..

aksamda patates yemeği ve pilav yapcam ... semız otuda var ..ee daha ne olsun

kıyamam sana
bende yemiştim sonradan duydum 2 gün midem bulandıkaydirigubbakcemile3
bilmeden olmuş hadi bidahakine dikkat edersin tatlım

valla bnmde hayvacağızlar gözumun önüne geldı tuhaf oldum.bıdakıne artık ıkea ya ıst a yada ızmır e gıdınce gıderım artık et yemem :umursamaz:ankarada yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…