- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
canim pilav yediginde ekmek yemesen iyi olur bence zaten 1 kasik pilav 1 dilim ekmege esitmis...
ya ekmegi tandırla yedim.hafif suluydu gusel gitti :kedi:
butun haftasonu bol bol yedım valla :))) zararsız seylerden tabı mıdye tava yedıler karıdes yedıler bn yıyemedım cok cnm cektı((
bugun sabah domates,b.peynır,krem peynır, cokokrem, kepek ekmek,becel,portakal suyu
bende bu sabah 2 dilim cavdar ekmegi 1 tatli kasigi bal 1 tatli kasigi recel krem peynir 1 tatli kasigida nutella yedim....
oglene kiymali semizotu ve yogurt yerim
aksamada patates yemegi salata yerim...
sağol cnm. sana da afiyet olsun aksam bn de neyapsam dıye dusunuyorum ?? basıt besleyıcı bısey yapcam cok yorgunum
olamazzzzcokacimcoook:gitme:annemdeyim ya krallar gibi beslenioruzopuyorumnanaktan
dün ızgara balık
zeytin yağlı dolma
soya soslu salata vardı
sabah muhlama
emmentaler ve ezine peyniri
2 bardak limonlu çay
ara 2 avuç taze fındık
1 nektarin
akşama ;
bamya
zeyinyağlı fasülye
dünki zeytinyağlı dolma
pilav..
kavun ve bikaç tane kaysı
yatmadan önce 1 bardak kefir keçi sütünden
basit ve besleyiciCADIARZU ne olabilir mesela ton balikli salata ve corba olabilir mesela...
evde ton balığı yok kızmarkete de az önce gıttım bıdaha gıdemıcem valla sağ ayağımdan yuruyemıyom evelkı gece bı kramp gırdı cıkmadı topallıyorum suan haftasonu balık yedım :))
zaten hamilelikte ton balığı yenemz diye biliorum benlmaz:
ağır metal içeriormuş bebeğe zararı olabilirmiş
bana düşmez bunu söylemek belki ama söylemezsem de vebal almış olurum
ikeanın köfteleri ithal isveç ten geliyor..
bizim helal kesime uygun değil yani..
bn sordum türkiyede yapılıyo dedıler???
alla alla paketine baktım ithal diye okudum bi baksana sen
ekmek arasıydı bnmkı... ordan hazır aldık.. yedım artık gercı de... mıdeme oturdu kız sımdı sen deyınce maden suyu ıcıyom
kıyamam sana
bende yemiştim sonradan duydum 2 gün midem bulandıkaydirigubbakcemile3
bilmeden olmuş hadi bidahakine dikkat edersin tatlım