2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

evet canim aslinda babam annem ve ben istanbul dogumluyuz ama dedem zamaninda samsundan gelmis istanbula ..samsunluyum yani...buyrunnnnnnnnn

aybikecim aksama ne yiyecegine karar verdinmi??banada yarin icin fikir olur belki....

aaa bu saat olmus kimse bu topikle ilgilenmemis bugun. biz bugun gezmedeydik. burdaki turk arkdaslarim kahvaltiya cagirdi. artik dusunun bugunki menumu
hamur isleri salatalar tatlilar allah ne verdiyse valla yedim hepsinden azar azar ama cesit cok olunca yine kacirmisim biraz. 12de sofradan kalktik. bu ssate kadar sadece 2 bardak sut ictim ki oda zorlaa yani. yeni yeni acikiyorum. aksamada kahvlatilik hafif biseyler yicem,
evde meyvem kalmadi yiyemedim bugun meyve:CüvCüv:

bebekten önce içiyordum evet şimdi vicdanım elvermiyor içmeye..
ama bebekten sonra kim tutar beni bilemem
bugün: sabah bir dilim karpuz daha sonra kahvaltı;
kuşburnu,peynir,zeytin,domates,haşlanmış yumurta bi dilim kepekli bir dilimde beyaz ekmek
ara öğün bi avuç badem
bir dilim elmalı turta
makarna salatası
akşama: zeytinyağlı kabak pilav ve yoğurt
yatmadan 2 kaysı 2 erik 2 dilimde kavun
ve kapanış sütle ovomaltine(malt)

evet canim bende anca gelebildim bende bugun degisik biseyler yedim valla...senden farksizim ama olsun ne zamandir yemiyordum..
sabah: 2 dilim kepek ekmegi peynir bal recel birazda nutella....cay...
oglen : 2 kucuk mercimekli pogaca ve 1 simit ama bunlar turkiyenin 2 pogacasi kadar edecek buyuklukte ev pogacasi kucucuk yapmistim....
artik midemde yer kalmadigi icin aksama meyve yerim ve sut icerim heralde..

sabah: 1 kasarli tost, bal, nutella, 6 zeytin, 3-4 dilim karpuz, 1 muz
ara: bisuru kiraz, kayisi
oglen: 1 kase salata(tursulu), adana kebap, ayran, ekmek
aksam: imam bayildi, ekmek, dilim somon

arada nutella yedim. aldigim nutella kavanozunun yarisini bitirdim 1 gunde :gitme:

canim ben iki gundur yiyorum ama kahvaltida 1 tatli kasigi yiyorum cok yeme nutellayi aniden kilo alirsin bak..cok kilo aldiriyor o ben aldim ama hergun yemem...

dünkü menümü yazım

sabah : 1 haş.yumurta,1 salatalık,1 domates,4 zeytin,reçel,1 dilim beyaz ekmek
arada : 1 bardak süt , 1 incir
öglen : mercimek çorbası,2 kadınbudu köfte,2 yemek kaşı patates püresi,1 dilim kepek,ayran
arada : 1 bardak süt , 1 şeftali , 2 incir
akşam : taze fasulye,ayran,1 dilim kepek
2 dilim kavun,1 incir,1şeftali,1 salkım üzüm ,1 bardak süt

merhabalar günaydın herkese....
dünkü menümü yazayım hatırlamaya calısayım önce :))))))))
sabah kibrit kutusundan küçük peynir ekmek.. öğlen.patates kavurması.. ikindi 1 adet su böreği.bamya yemegi yarım tabak.. aksam bır dilim meyveli pasta...
BU SABAH: bır saklım üzüm yedım iki saat sonra beyaz peynir ekmek.rezene cayı içtim.. öğlene bılmıyorum yazarım

bu sabah: yarim simit 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 1 domates ve bir kibrit kutusu kadarda kasar peyniri yedim 2 kasikta kiymali kavurma...ve acik cay...
oglen: etli bezelye yerim
ara: meyve ve 5-6 ceviz
aksamada etli bezelye ve cacik....
yatmadan sut ve 4-5 kuru kayisi....

sabah bi dilim kavunla açılış yaptık kızım kavuna bayılıyorzemuszemus
1 tost 3 zeytin birde ıhlamur çayı..

arada 4 kaysı
bi avuç badem

1 albeni:kedi:
1salkım üzüm
2 kase tavuklu şehriye çorbası

akşamada bulgur pilavı ve türlü +cacık
yatmadan da süte muz ezip yiycemmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

hadi hadi kizini bahane etme ben seviyorum demiyorda alyayi bahane ediyor bakin hele sunakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nuracım hamile kalmadan önce hiç sevmez ve yemezdim
peygamber efendimiz hamileliğinizde bol kavun ve hurma yiyin "buyurmuş bende oyüzden yedim
ve baktım ki ne zaman kavun yesem deli dana gibi tepiniyo son lokmama kadarkaydirigubbakcemile3

bn karpuz yedım o da aynı seyı yaparmı ki zemuszemus

aksam yemeğim makarna ,tavuklu sehrıye corbası , pastırmalı yumurta :kedi: karpuz

sonra da süt ıcerım ...daha meyve yerım üzüm falan.hurma da vardı sahi yiyim zemuszemus

sabah bir bardak sutle 2 dilim tost ekmeginden pizza
arada bir bardak sut 1dilim pizza.5-6 adet ceviz badem uzerine bal bi tatli kasigi kadar
simdi bir bardak sutle elma yicem
oglene tavuklu kabsa pilavi(arap usulu) salata yogurt
aksama doktor kotnrolum var kaynanamla gidicez donuste orda yeriz yemegi artik.

oylemi canim ben bilmiyordum ama bilmedigim halde kavun ve hurmayi cok canim istedi ve yedim....normalde hic kavun yemezdim....tesadufe bak...a.s

bende sabah : 2 dilim kepek ekmegi 1 domates 1 salatalik 1 kibrit kutusu kadar peynir ve onun iki misli kasar peyniri 1 tatli kasigi recel 1 yumurta ve 1 tatli kasigi nutella yedim...va acik cay...
oglene kararsizim meyve yerim heralde cunku kahvaltiyi bu saatte yaptim oglen oldu zaten...sut icerim...
aksama: firinda hindi ve patates puresi...yanindada ice tea icerim yatmadan yine sut meyve....

oylemi canim ben bilmiyordum ama bilmedigim halde kavun ve hurmayi cok canim istedi ve yedim....normalde hic kavun yemezdim....tesadufe bak...a.s

tesadüf değil bencelmaz: ilahi bişiler oluyo:teselli:
bende kavun yemezdim şimdi arıyorum
hamileliğimin başı çok kötüydü bişi yiyemiordum kiviyle beslendim ilk 4 ay
sonra canım çağla çekti çağla mevsiminde daha önce bırak yemeyi ellemedim bile tüylü diye..
araştırdım neymiş bu çağlanın hikmeti diye hamileler için çok önemli,bebeğin gelişimini sağlar diye yazılara rastladım ve şok oldum
galiba bu aşerme ilahi bişi bu şekilde rabbim eksiklerimizi kapatıyoropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…