mehyacim biz ana yemegimizi oglen yiyoruz burda. turkiyedeki gibi agur aksam menusu yok yani. oglen ana yemek aksamlari kahvalti apararetiflerle gecistiryoruz genelde,zaten pizzayi hamurla yapmicam tost ekmeginin uzerine sebze ve kasar koyuyorum hamurludan dahada hafif oluyor,
buarada sen karadenizlimisin menude mihlama gordumdeyerimseniben
canim yanlismi anladim sigara iciyorsun da azaltmis durumdamisin?
aaa bu saat olmus kimse bu topikle ilgilenmemis bugun. biz bugun gezmedeydik. burdaki turk arkdaslarim kahvaltiya cagirdi. artik dusunun bugunki menumu
hamur isleri salatalar tatlilar allah ne verdiyse valla yedim hepsinden azar azar ama cesit cok olunca yine kacirmisim biraz. 12de sofradan kalktik. bu ssate kadar sadece 2 bardak sut ictim ki oda zorlaa yani. yeni yeni acikiyorum. aksamada kahvlatilik hafif biseyler yicem,
evde meyvem kalmadi yiyemedim bugun meyve:CüvCüv:
sabah: 1 kasarli tost, bal, nutella, 6 zeytin, 3-4 dilim karpuz, 1 muz
ara: bisuru kiraz, kayisi
oglen: 1 kase salata(tursulu), adana kebap, ayran, ekmek
aksam: imam bayildi, ekmek, dilim somon
arada nutella yedim. aldigim nutella kavanozunun yarisini bitirdim 1 gunde :gitme:
sabah bi dilim kavunla açılış yaptık kızım kavuna bayılıyorzemuszemus
1 tost 3 zeytin birde ıhlamur çayı..
arada 4 kaysı
bi avuç badem
1 albeni:kedi:
1salkım üzüm
2 kase tavuklu şehriye çorbası
akşamada bulgur pilavı ve türlü
yatmadan da süte muz ezip yiycemmopuyorumnanaktan
nuracım hamile kalmadan önce hiç sevmez ve yemezdim
peygamber efendimiz hamileliğinizde bol kavun ve hurma yiyin "buyurmuş bende oyüzden yedim
ve baktım ki ne zaman kavun yesem deli dana gibi tepiniyo son lokmama kadarkaydirigubbakcemile3
nuracım hamile kalmadan önce hiç sevmez ve yemezdim
peygamber efendimiz hamileliğinizde bol kavun ve hurma yiyin "buyurmuş bende oyüzden yedim
ve baktım ki ne zaman kavun yesem deli dana gibi tepiniyo son lokmama kadarkaydirigubbakcemile3
oylemi canim ben bilmiyordum ama bilmedigim halde kavun ve hurmayi cok canim istedi ve yedim....normalde hic kavun yemezdim....tesadufe bak...a.s