zaten hamilelikte ton balığı yenemz diye biliorum benlmaz:
ağır metal içeriormuş bebeğe zararı olabilirmiş
sabah - 3 dilim buğday ekmeği * 1 haşlanmış yumurta * 1 bardak süt * biraz patates kızartması
ara öğün - 3 adet erik
öğle - 1 parça kızarmış tavuk * 1 dilim buğday ekmeği
ara öğün - 1 dondurma
akşam - 1 tabak yemek * 1 dilim buğday ekmeği
yatmadan 1 tane şeftali yerim hepsi bol bol vitamin olsun kuzuma
Ben ne yedİĞİmİ hİÇ yazmİm.. BugÜn bİraz yarayıŞsız yedİm.. Halenda yİyİyorum mc donalds tan hamburger aldım onu yİyİyorum arada olsun bu kadar kaÇamak..
oyyy oyy ne kadar düzenli besleniyomuşsunuzz yaa sizzz
ben böyle düzenli değilim
şu ana kadar yediklerimi sayam
sabah : bi prsyon börek :)) süt ve çerez
öğle yemeği ne çıkıcak bilmiyorum iş yerinde
ara öğünlerdede çukulata kurabiyee meyve suyum var yanımda :)
hemen hemen her sabah aynı seyler yıyorum :) peynır zeytın domates ekmek süt ...
afiyet olsun canim ama kizartmalari fazla tuketmiyormusun sencede?gereksiz kilo alirsin sonra...a.s
masallah canim senin menun epey bir zenginmiscokacimcoook ben her zaman abur cubur yemiyorum cok canim isterse az miktarda ve duzenli beslenmeye calisiyorum...masallah yediklerim hep bebisime yariyor kilosu gayet iyi....sende dikkat et artik istersen gec kalmis sayilmazsin....kac kilo aldin bu arada???
esim ve ben grip olduk evde yatiyoruz. esim benden biraz daha iyiydi bugun ve sabah bana mercimek corbasi yapti. corba olana kadar bir bardak sut bir kasede kayisi hosafi ictim,
oglenede mercimek corbasiyla kayinvaldemin yolladigi firinnda balik yedik saolsun guzel olmus ama iki kisi bi baligi bitiremedik yarisi duruyor.
simdi bir brdak daha sut iciyorum ve biraz meyve yicem.
bence birsey olmaz balik iyi degilse ancak o dokunabilir ama bence yogurt ile ilgisi yoktur. Biz balik yerken yaninda yogurtlu meze yapariz.