2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

tesadüf değil bence:eek:lmaz: ilahi bişiler oluyo:teselli:
bende kavun yemezdim şimdi arıyorum
hamileliğimin başı çok kötüydü bişi yiyemiordum kiviyle beslendim ilk 4 ay
sonra canım çağla çekti çağla mevsiminde daha önce bırak yemeyi ellemedim bile tüylü diye..
araştırdım neymiş bu çağlanın hikmeti diye hamileler için çok önemli,bebeğin gelişimini sağlar diye yazılara rastladım ve şok oldum
galiba bu aşerme ilahi bişi bu şekilde rabbim eksiklerimizi kapatıyoropuyorumnanaktan

evet yaa ey buyuk Allahim..bende senin gibiydim ilk 4 ay ne aserme ne bise su bile icsem cikariyordum..demekki Rabbim bebeklerin ihtiyaci olan gidayi asermemizi sagliyor onlara vitamin gitsin diye..Allahim ne buyuksun sen...kesinlikle ilahi bisey canim....a.s

peygamberimiz kavun yiyenlerin bebeklerinin guzel ve iyi huylu oldugunu soylemis.

bende daha simdiye kadar hic bir seye asermedim, hic bir seyden tiksinmedim. esim benden cok sey istiyor ay olsada sunu yesek gibisinden sanki hamile olan oo:kedi:

sabah :sahanda yumurta ve açık 2 bardak çay
1 dilim nutellalı ekmek
ara:4 kaysı bi salkım üzüm
süte muz ezdim
bi avuç badem
pek iştahımda değilim bugün:sinifsinif:
akşama menü belli değil..

sabah :sahanda yumurta ve açık 2 bardak çay
1 dilim nutellalı ekmek
ara:4 kaysı bi salkım üzüm
süte muz ezdim
bi avuç badem
pek iştahımda değilim bugün:sinifsinif:
akşama menü belli değil..

oy kiyamam kaynana istahta birakmadi desene...ama bebegin icin zorla kendini biraz bukadarla ac kalmasin

bu sabah gec kalktim 11 30da kahvalti yaptim. menemen dilim ekmek ve bir bardak sutle gune basladik.
arada hic bisey yemedim az oncede oglen yemegimizi yedik, dunden kalan tavuklu pilav salata yogurt, simdi bir bardak daha sut icicem. sonra biraz meyve ceviz badem yerim heralde.
aksama buyuk ihtimal disari cikicaz disardan yeriz heraldekafamçokkarıştı

sabah krem peynır ekmek,haslanmıs yumurta domates bır bardak süt.karpuz
öğlen gözleme :eek: sarımsaklı yoğurtlu semızotu salatası :) elma ,üzüm
aksam barbunya makarna salata yoğurt bıde meyve yerım :KK70:

selam kizlar ben dun yazamadim cunku giremedim foruma bugunde anca girdim..bugunku menumu yazayim...
sabah 1 domates 1 salatalik krem peynir bal 1 tatli kesigi recel 1 bardak sut ve 2 dilim cavdar ekmegi....
oglen : kavun uzum ne bulursam yiycem kahvaltiyi 12 de yaptim cunku ..
ara 1 bardak sut ve 5-6 ceviz
aksam:sulu kofte, kabak yemegi, yogurt ve 1 dilim cavdar ekmegi....

sabah: 1 muz, 1 yumurta, bal, reçel, peynir(miktarını bilmiorum),zeytin
ara: kayısı, kuru pasta 3 tane
oglen: kuzu tandırmıs(pek benzemiodu ama), pirinç pilavı, sehriye corbası, ekmek, cacık
ara: 1 simit :sinifsinif: kayısı
aksam: dısarda yicem sanırım

obez bukettttttttttttt :umursamaz:

sabah: 1 muz, 1 yumurta, bal, reçel, peynir(miktarını bilmiorum),zeytin
ara: kayısı, kuru pasta 3 tane
oglen: kuzu tandırmıs(pek benzemiodu ama), pirinç pilavı, sehriye corbası, ekmek, cacık
ara: 1 simit :sinifsinif: kayısı
aksam: dısarda yicem sanırım

obez bukettttttttttttt :umursamaz:

canim pilav yediginde ekmek yemesen iyi olur bence zaten 1 kasik pilav 1 dilim ekmege esitmis...

X