2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

Ne zamandır yazamadım yediklerimi. Bu aralar kilom sabitlendi hatta bazen geri gidiyo. Ben de şımardıkça şımarıyorum. Kahvaltılarda kase kase reçel yer oldum, inşallah sonu iyi olur kaydirigubbakcemile3
Sabah:3 dilim çok tahıllı ekmek, kaşar, beyaz peynir, haş. yumurta, domates, biber, Labne peyniri+bir küçük kase reçel
Ara:üzüm, armut
Öğlen:Tavuklu çorba, balık, salata,1 dilim çok tahıl ekmek
Ara: Kavun yicem
Akşam: Patates oturtma, bulgur pilavı sonra da dondurma yemeyi planlıyorum

sabah - 3 dilim buğday ekmeği * 1 haşlanmış yumurta * 1 bardak süt * biraz patates kızartması
ara öğün - 3 adet erik
öğle - 1 parça kızarmış tavuk * 1 dilim buğday ekmeği
ara öğün - 1 dondurma
akşam - 1 tabak yemek * 1 dilim buğday ekmeği

yatmadan 1 tane şeftali yerim hepsi bol bol vitamin olsun kuzuma

sabah - 3 dilim buğday ekmeği * 1 haşlanmış yumurta * 1 bardak süt * biraz patates kızartması
ara öğün - 3 adet erik
öğle - 1 parça kızarmış tavuk * 1 dilim buğday ekmeği
ara öğün - 1 dondurma
akşam - 1 tabak yemek * 1 dilim buğday ekmeği

yatmadan 1 tane şeftali yerim hepsi bol bol vitamin olsun kuzuma

afiyet olsun canim ama kizartmalari fazla tuketmiyormusun sencede?gereksiz kilo alirsin sonra...a.s

sabah 2 yumurtadan omlet yarim salatalik yarim domates 1 karper peyniri 2 dilim ekmek ve bal....
ogle:2 kruvasan yerim
aksamada 1 tane balikli sossuz hamburger ev yapimi bol sebzeli ve icecek.....

valla öğlen uyandım bugün :) sabah öğlen-bır bardak portakal suyu-b.peynır -krem peynır-domates-cokokrem -1 tane tahınli gevrek simit
ara- melemen-bir dilimkepek ekmeği-kavun ve çiğdem :)):kedi:
aksam :semızotlu yesıllıklı salata-patlıcan yemeği-pilav

Ben ne yedıĞımı hıÇ yazmım.. BugÜn bıraz yarayıŞsız yedım.. Halenda yıyıyorum mc donalds tan hamburger aldım onu yıyıyorum arada olsun bu kadar kaÇamak..

Ben ne yedİĞİmİ hİÇ yazmİm.. BugÜn bİraz yarayıŞsız yedİm.. Halenda yİyİyorum mc donalds tan hamburger aldım onu yİyİyorum arada olsun bu kadar kaÇamak..

yanında yararlı bısey ye barı cnm. bebeğine yarıycak seyler vijdanın rahatlasın :))

bende bu sabah 2 dilim cavdar ekmegi 1 tatli kasigi bal krem peynir 1 kruvasan yedim ve acik cay....
oglen ve aksam icin hala kararsizim.... :KK43:(

oyyy oyy ne kadar düzenli besleniyomuşsunuzz yaa sizzz
ben böyle düzenli değilim
şu ana kadar yediklerimi sayam
sabah : bi prsyon börek :)) süt ve çerez
öğle yemeği ne çıkıcak bilmiyorum iş yerinde
ara öğünlerdede çukulata kurabiyee meyve suyum var yanımda :)

oyyy oyy ne kadar düzenli besleniyomuşsunuzz yaa sizzz
ben böyle düzenli değilim
şu ana kadar yediklerimi sayam
sabah : bi prsyon börek :)) süt ve çerez
öğle yemeği ne çıkıcak bilmiyorum iş yerinde
ara öğünlerdede çukulata kurabiyee meyve suyum var yanımda :)

masallah canim senin menun epey bir zenginmiscokacimcoook ben her zaman abur cubur yemiyorum cok canim isterse az miktarda ve duzenli beslenmeye calisiyorum...masallah yediklerim hep bebisime yariyor kilosu gayet iyi....sende dikkat et artik istersen gec kalmis sayilmazsin....kac kilo aldin bu arada???

hemen hemen her sabah aynı seyler yıyorum :) peynır zeytın domates ekmek süt ...

yok yaa ben bikiyorum domates salataliktan bazen midem bulaniyor..sutu zaten ayda yilda bir iciyorum desem yeridir..ne zaman icsem istifar ediyorum...neyseki bol yogurt ve peynir tuketiyorum.....

masallah canim senin menun epey bir zenginmiscokacimcoook ben her zaman abur cubur yemiyorum cok canim isterse az miktarda ve duzenli beslenmeye calisiyorum...masallah yediklerim hep bebisime yariyor kilosu gayet iyi....sende dikkat et artik istersen gec kalmis sayilmazsin....kac kilo aldin bu arada???

canım ben 9 kilo aldım
bebeğimde çok şükür kilosu iyi hatta doktor böyle giderse iyi bi kiloda doğucak demişti
inşallah öyle olur 9 gün önce 2 kiloydu bebeğim biraz daha büyümüştür herhalde şimdi
ben yesemde kilo alamıyorum normalde bu durumdan şikayetciyim ama hamilelikte işişme yaradı

esim ve ben grip olduk evde yatiyoruz. esim benden biraz daha iyiydi bugun ve sabah bana mercimek corbasi yapti. corba olana kadar bir bardak sut bir kasede kayisi hosafi ictim,
oglenede mercimek corbasiyla kayinvaldemin yolladigi firinnda balik yedik saolsun guzel olmus ama iki kisi bi baligi bitiremedik yarisi duruyor.
simdi bir brdak daha sut iciyorum ve biraz meyve yicem.

esim ve ben grip olduk evde yatiyoruz. esim benden biraz daha iyiydi bugun ve sabah bana mercimek corbasi yapti. corba olana kadar bir bardak sut bir kasede kayisi hosafi ictim,
oglenede mercimek corbasiyla kayinvaldemin yolladigi firinnda balik yedik saolsun guzel olmus ama iki kisi bi baligi bitiremedik yarisi duruyor.
simdi bir brdak daha sut iciyorum ve biraz meyve yicem.

geçmiş olsun cnm...

bn sabah herzamankı gıbı süt, peynır domates zeytın ekmek cokokrem yedım( bu arada süt ü artırdım cnm ıstemesede gunde en az ıkı bardak ıcıyom)
ara:az fındık az kuru kayısı az badem az kuru uzum yedım :) bıde mango meyve cayı
sımdı yoğurtlu semızotu yıyom
aksam da balık yesem olur mu ki yoğurtlu bısey ın üstüne ?

bence birsey olmaz balik iyi degilse ancak o dokunabilir ama bence yogurt ile ilgisi yoktur. Biz balik yerken yaninda yogurtlu meze yapariz.

X