2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

bence seninki normal olan canım... bebeişin kac gram sen kac kılo aldın?ben okadr az yememe ragmen 9 kılo aldım

BEN KILOMDAN HIC BAHSETMESEM DAHA IYIsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

64LE BASLADIM SUAN 83 OLDUM DUSUN 19 KILO VE DAHA ALICAMDA,SU TOPLAMAYA BASLADIM BILE ZATEN ONU HIC SAYMIYORUM. BEBEKTE 30.HAFTADA 1767 GRDI.

ben bu sabah karpuz ve beyaz beynir yedim zaten meyveden baska bırsey yiyemez oldum ne yesem agır geliyoo.

sekercim benim yasadigim yer korfezulkesi burdaki sicagi gorseniz hepiniz ac kalirdiniz emin ol suan 50 nin ustunde sicaklik. rutubette cabasi

böhh almim ben
fransa deyince ne bilem ben
bende doğma büyüme isviçreliydim :) okul muhabbetine geldim evlendim kaldım Türkiyede
isviçrenin dreilendreck bölümündeydik yani bi yanımız almanyaya sınır diğer yanımız fransaya 3 köşe diye geçer ; 3 ülkenin kesişimi..
28 derece olunca millet soyunurdu daha fazla sıcak olmazdı hoşgör şeker seni de öyle yorumladım kaydirigubbakcemile3

64LE BASLADIM SUAN 83 OLDUM DUSUN 19 KILO VE DAHA ALICAMDA,SU TOPLAMAYA BASLADIM BILE ZATEN ONU HIC SAYMIYORUM. BEBEKTE 30.HAFTADA 1767 GRDI.

maşalah canım sıkma canını verırsın nasılsa... benimkinden 100gram fazla senınkı..
ye iç.. kılonu takma

baya almışsın şimdiden ama bebeğininde maşallahı var

artik dogumda gorucez neyin ne odlugunu annesimi beslenmisyoksa bebekmi?cunki bic cok kiside farkli cikio ultrason olcumleriyle bebegin dogum kilosu.

bugun saat 6da acilisi bir bardak sut, yumurtali sandevicle yaptik. 11de yine bir bardak sut ve zeytin peynir domatesli sandevic, arada ceviz badem yedim
oglen patlican musakka ve cacik,
simdi bir bardak daha sut icip meyvemi yicem
aksamada pizza yapmayi dusunuyorum tost ekmeginden

oo nura afiyet olsun menü kalabalık
ben sabah 2 kaysı yedim sonra menemen bi bardak kuşburnu çayı..
biraz önce bi avuç badem yedim
akşama ne yeriz hiç bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

güzel olmayan alışkanlıklarımın yanında ne kimafoldumben
sigara ve kola tiryakiliğimde var ne yazıkki doğumdan sonra inş geri başlamam diyorum ama beynim doğum sonrasına şartlanmış gibi..:mymeka:

ben 8d ekalkatım11de yedım.öyle mide kazınması falan bende olmuyor ...
ama bugun cok kötüyüm kızlar.aksam 10 gıbı yedım keske o kadar gec vakte kalmasaydım gece hıc uyuyamadım.mid eyanması reflüden şu saat oldu daha gecmedı mecburen talcid içti...
bu arad az once bır dılım ekmek beyaz peynır yedım. ve sımdı canım bırsey ıstemıyor :KK43:(((((((((((((((((
aynen canim aksam 8 den sonra bile yesem mide yanmasindan siskinlikten uyuyamiyorum aksam yemegimi 7 gibi yersem eriyor anca yediklerim sonrada hicbisey yememem lazim midem rahatlasin diye catlayacak gibi oluyorum ama yinede meyve yiyorum bebis icin..sonrada uyuyamiyorum sabaha kadar.....
BEN AKSAMLARI GENELDE 9-10 GIBIYEMEK YIYORUM ESIM GEC GELIYOR CUNKI.YEMEKTEN 2 SAAT SONRA MEYVE YIYORUM MUTLAKA VE YATMADAN ONCEDE SUT ICIYORUM. BU HALDE SABAH 7-8 GIBI ACIKIYORUMmafoldumbenALLAH'IM NE KADAR PIS BOGAZIM. O DEIL COCUGUDA OBEZ EDECEM BU GIDISLE.
SUT ICMEDAN YATARSAMDA GEC 4 -5 YIYORUM DAHA IYIMI,,,,

canim pis bogazlikla alakasi yok benim o saatten sonra canim istese aciksam bende yerim ama yiyemiyorum midem bulaniyor gec saatte yyiyince sisiyorum paliyacak gibi oluyorum nefes alamiyorum bu yuzden bazen..o yuzden geceleri acikmiyorumda..

artik dogumda gorucez neyin ne odlugunu annesimi beslenmisyoksa bebekmi?cunki bic cok kiside farkli cikio ultrason olcumleriyle bebegin dogum kilosu.

bugun saat 6da acilisi bir bardak sut, yumurtali sandevicle yaptik. 11de yine bir bardak sut ve zeytin peynir domatesli sandevic, arada ceviz badem yedim
oglen patlican musakka ve cacik,
simdi bir bardak daha sut icip meyvemi yicem
aksamada pizza yapmayi dusunuyorum tost ekmeginden

afiyet olsun canim bebisine yarasin ama aksamlari daha hafif yesen daha iyi olur bence aksamki menuyle ogle menusunun yerini degistir :)))

ben bu sabah: 2 dilim kepek ekmegi krem peynir bal ve bir tatli kasigi nutella yedim..
ara: 1 cikolatali(1 tatli kasigi kadar nutella) krep :kedi: ve elma
oglen: brokoli salatasi ve yogurt..4-5 ceviz....
aksama: kiymali muhlama yogurt 1 dilim ekmek yerim sonrada karpuz ve seftali tabagi yaparim kendime...

Son düzenleme:
mehyacim biz ana yemegimizi oglen yiyoruz burda. turkiyedeki gibi agur aksam menusu yok yani. oglen ana yemek aksamlari kahvalti apararetiflerle gecistiryoruz genelde,zaten pizzayi hamurla yapmicam tost ekmeginin uzerine sebze ve kasar koyuyorum hamurludan dahada hafif oluyor,
buarada sen karadenizlimisin menude mihlama gordumdeyerimseniben

güzel olmayan alışkanlıklarımın yanında ne kimafoldumben
sigara ve kola tiryakiliğimde var ne yazıkki doğumdan sonra inş geri başlamam diyorum ama beynim doğum sonrasına şartlanmış gibi..:mymeka:

canim yanlismi anladim sigara iciyorsun da azaltmis durumdamisin?

X