bence seninki normal olan canım... bebeişin kac gram sen kac kılo aldın?ben okadr az yememe ragmen 9 kılo aldım
kızlar benimde yeme düzenim şu 1 haftadır değişti
sıcaklardan çok etkileniorum sanırım,meyve ve süt başka bişey gitmio:sinifsinif:
ay su sicaklar bi benim istahimi etkiyemedi:roflol::roflol:
:)Türkiyeye gel görürsün sıcağı:umursamaz:
sekercim benim yasadigim yer korfezulkesi burdaki sicagi gorseniz hepiniz ac kalirdiniz emin ol suan 50 nin ustunde sicaklik. rutubette cabasi
BEN KILOMDAN HIC BAHSETMESEM DAHA IYIsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
64LE BASLADIM SUAN 83 OLDUM DUSUN 19 KILO VE DAHA ALICAMDA,SU TOPLAMAYA BASLADIM BILE ZATEN ONU HIC SAYMIYORUM. BEBEKTE 30.HAFTADA 1767 GRDI.
BEN KILOMDAN HIC BAHSETMESEM DAHA IYIsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
64LE BASLADIM SUAN 83 OLDUM DUSUN 19 KILO VE DAHA ALICAMDA,SU TOPLAMAYA BASLADIM BILE ZATEN ONU HIC SAYMIYORUM. BEBEKTE 30.HAFTADA 1767 GRDI.
afiyet olsun canim kabizlikmi var yoksa gune kayisiyla baslamisisin?
aynen canim aksam 8 den sonra bile yesem mide yanmasindan siskinlikten uyuyamiyorum aksam yemegimi 7 gibi yersem eriyor anca yediklerim sonrada hicbisey yememem lazim midem rahatlasin diye catlayacak gibi oluyorum ama yinede meyve yiyorum bebis icin..sonrada uyuyamiyorum sabaha kadar.....ben 8d ekalkatım11de yedım.öyle mide kazınması falan bende olmuyor ...
ama bugun cok kötüyüm kızlar.aksam 10 gıbı yedım keske o kadar gec vakte kalmasaydım gece hıc uyuyamadım.mid eyanması reflüden şu saat oldu daha gecmedı mecburen talcid içti...
bu arad az once bır dılım ekmek beyaz peynır yedım. ve sımdı canım bırsey ıstemıyor(((((((((((((((((
BEN AKSAMLARI GENELDE 9-10 GIBIYEMEK YIYORUM ESIM GEC GELIYOR CUNKI.YEMEKTEN 2 SAAT SONRA MEYVE YIYORUM MUTLAKA VE YATMADAN ONCEDE SUT ICIYORUM. BU HALDE SABAH 7-8 GIBI ACIKIYORUMmafoldumbenALLAH'IM NE KADAR PIS BOGAZIM. O DEIL COCUGUDA OBEZ EDECEM BU GIDISLE.
SUT ICMEDAN YATARSAMDA GEC 4 -5 YIYORUM DAHA IYIMI,,,,
artik dogumda gorucez neyin ne odlugunu annesimi beslenmisyoksa bebekmi?cunki bic cok kiside farkli cikio ultrason olcumleriyle bebegin dogum kilosu.
bugun saat 6da acilisi bir bardak sut, yumurtali sandevicle yaptik. 11de yine bir bardak sut ve zeytin peynir domatesli sandevic, arada ceviz badem yedim
oglen patlican musakka ve cacik,
simdi bir bardak daha sut icip meyvemi yicem
aksamada pizza yapmayi dusunuyorum tost ekmeginden
güzel olmayan alışkanlıklarımın yanında ne kimafoldumben
sigara ve kola tiryakiliğimde var ne yazıkki doğumdan sonra inş geri başlamam diyorum ama beynim doğum sonrasına şartlanmış gibi..:mymeka: