2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

çılbır yaptım sımdı öğlenlik :)) seftalı yedım kayısı yedım :)
aksam da balık salata patlıcan salatası meyve bakalım simdilik böyle...

mehay ben acıkmaya basladım yaptınmı bulgur pilavını sen
bend eyarıms aat sonra falan yapayım dıyorum

canim benim pilav hazir dunden vardi bir tabak onu yiycem :))
bu arada ben hic et balik tavuk yiyemiyorum bu ara ne yapicam ben yaa midemi bulandiriyor(((((((mafoldumben

canim benim pilav hazir dunden vardi bir tabak onu yiycem :))
bu arada ben hic et balik tavuk yiyemiyorum bu ara ne yapicam ben yaa midemi bulandiriyor(((((((mafoldumben

canım bende yıyomıyordum ama tavuk dısında dün ilk defa köfte yedım.. sebze yemeklerı yıyeceksın canım. bu arada kalamar zararlımdıır ki ben kalamarı cok sveıyorum ve hep yıyorum

canım bende yıyomıyordum ama tavuk dısında dün ilk defa köfte yedım.. sebze yemeklerı yıyeceksın canım. bu arada kalamar zararlımdıır ki ben kalamarı cok sveıyorum ve hep yıyorum

canim cig et ve baliktan yapilmiyorsa zararli degil cigler zararli...

yok cnm zararlı değil bn yedım yerım :) ) maden sodasında dınledırıp yapıyorum hatta nefıs oluyo:)

kayanayan suya yumurtayı kırıyorsun. suadan alıyorsun.üstüne sarımsaklı yoğurt.kızgın yağda pulbıber i ve en son nane döküyon afiyet le yıyon

heee ona annem suda yumurta diyordu:)) ama cilbir olarakta duymustum bizde cok yapariz onu severizde...birden animsayamadim ama sen deyince...sırnaşık şey

heee ona annem suda yumurta diyordu:)) ama cilbir olarakta duymustum bizde cok yapariz onu severizde...birden animsayamadim ama sen deyince...sırnaşık şey

eskıden bnde cok yerdım nerden aklıma geldıyse zaten bu hamılelıkte aklıma gelmeyen yok :)))) kaydirigubbakcemile3

eskıden bnde cok yerdım nerden aklıma geldıyse zaten bu hamılelıkte aklıma gelmeyen yok :)))) kaydirigubbakcemile3

bende severimde sarmisakli yogurtla guzel olur o ama ben artik sarmisakli bisey yiyemiyorum mahvediyor midemi....

afiyet olsun canim ama tatlilari sik sik yermisin boyle yoksa dune ozel biseymiydi???

yok canım normalde ağzıma sürmem baklava gibi şeyler, çok özel bişeyse belki bir tane yerim. Ama bunu antepten gelen biri getirmiş okadar övdü ve ısrar etti ki dayanamadım ben de. Ama birascık daha var, bakarsın bugün yine dayanamayıp yerim :)

Maşallah Handancım senin bebiş kesin benimkinden de tosun çıkar. Hep bebeğe faydalı şeyler yemişsin canım. Ben 1-2 gündür dengemi kaybettim, yakında dönerim yine

kıs gülican ben hep böle yiyiom geçen ayda böle yedim ama bebikm normal kilosundaydı ve bende 3 kilo almıştım

afiyet olsun canım, süper menüymüş cokacimcoook
Sen çalışıyosun dimi canım. İşyerinde mi çıkıyo bu yemekler yoksam dışarda mı yiyosun :uhm:

canım ben üniversite hastanesinde çalışıyorum yemekhaneden çıkıyor bu yemekler. dışardan temiz olduğuna emin olmadığım yerden yiyemem.

canım ben üniversite hastanesinde çalışıyorum yemekhaneden çıkıyor bu yemekler. dışardan temiz olduğuna emin olmadığım yerden yiyemem.

Ne güsel yemekler çıkarıyomuş kıss sizin orası. Hastanede olmak ne büyük şans demi aklına ne takılsa hemen sorcak birini buluyosundur demi.
Bu arada biz komşuyuz sanırsam, 100. yılda oturuyodun demi canım

kıs gülican ben hep böle yiyiom geçen ayda böle yedim ama bebikm normal kilosundaydı ve bende 3 kilo almıştım

Senin kilo alımın kesinlikle hareketle ilgili bence canım, bakıyorum gerçekten öyle kilo alcak bişiy yok yedikleride. Ama çalışıyo olmak böyle yapıyo işte :1hug:

Senin kilo alımın kesinlikle hareketle ilgili bence canım, bakıyorum gerçekten öyle kilo alcak bişiy yok yedikleride. Ama çalışıyo olmak böyle yapıyo işte :1hug:

sanırım canım , bide çok su içiorum vucut su tutuo sanırım bakalım eve ne alemde olacagımkaydirigubbakcemile3

beeen sabaaaaahhh:=)))))))))sanah 1 haşlanmş yumurta kibrt kutusu kadr peynir 5 zeytin 1 tane közlenmş kırmızı biber birazda tahinpekmez yedim ekmek nekadr yedm bilmiorum doyunca kalktım masadan..ha bide 5 ceviz yemştm kahvaltıda.şimdide yani öğlendede bezelye yemeği ve biras makarna yedim.komposto içtim.arda 5 cevz yerm brasda meyve yerm akşama da allah kerim.:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…