mehay ben acıkmaya basladım yaptınmı bulgur pilavını sen
bend eyarıms aat sonra falan yapayım dıyorum
canim benim pilav hazir dunden vardi bir tabak onu yiycem :))
bu arada ben hic et balik tavuk yiyemiyorum bu ara ne yapicam ben yaa midemi bulandiriyor(((((((mafoldumben
canım bende yıyomıyordum ama tavuk dısında dün ilk defa köfte yedım.. sebze yemeklerı yıyeceksın canım. bu arada kalamar zararlımdıır ki ben kalamarı cok sveıyorum ve hep yıyorum
naz cilbir nasil biseydi unuttum.....neyle yapiliyordu??
canım bende yıyomıyordum ama tavuk dısında dün ilk defa köfte yedım.. sebze yemeklerı yıyeceksın canım. bu arada kalamar zararlımdıır ki ben kalamarı cok sveıyorum ve hep yıyorum
kayanayan suya yumurtayı kırıyorsun. suadan alıyorsun.üstüne sarımsaklı yoğurt.kızgın yağda pulbıber i ve en son nane döküyon afiyet le yıyon
heee ona annem suda yumurta diyordu:)) ama cilbir olarakta duymustum bizde cok yapariz onu severizde...birden animsayamadim ama sen deyince...sırnaşık şey
eskıden bnde cok yerdım nerden aklıma geldıyse zaten bu hamılelıkte aklıma gelmeyen yok :)))) kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canim ama tatlilari sik sik yermisin boyle yoksa dune ozel biseymiydi???
dün akşam yemegi olarak kabak pişirdim yedim yanında tarhana çorbası yedm , ve akşam karpıuzdan sonra 2 incir yedim
bugunkü menüm ;
sabah : 1 haş.yumurta , 1domates1salatalık,kaşar,4 zeytin,1 tatlı kaşı reçel,1 dilim beyaz ekmek,açık çay
arada ; 1 bardak süt ,içtim , 1 incir yedim
öglen : şehriye çorba,köfte,ayran,1 dilim kepek
arada:1 bardak süt , 1 şeftali 1 incirim var onları yerim
akşam : dünden kalan kabak var yogurtla onu yerim yine
sonra karpuz ve incir yerm bide süt içerim yatmadan ha bide ceviz badem yerim bugun
şimdi yemekten geldim
mantarlı levrek balığı, cevizli peynirli erişte makarna, karpuz
afiyet olsun canım, süper menüymüş cokacimcoook
Sen çalışıyosun dimi canım. İşyerinde mi çıkıyo bu yemekler yoksam dışarda mı yiyosun :uhm:
canım ben üniversite hastanesinde çalışıyorum yemekhaneden çıkıyor bu yemekler. dışardan temiz olduğuna emin olmadığım yerden yiyemem.
kıs gülican ben hep böle yiyiom geçen ayda böle yedim ama bebikm normal kilosundaydı ve bende 3 kilo almıştım
Senin kilo alımın kesinlikle hareketle ilgili bence canım, bakıyorum gerçekten öyle kilo alcak bişiy yok yedikleride. Ama çalışıyo olmak böyle yapıyo işte :1hug: