2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

ben artık kilo umrumda değil.bebeğim ii olsun doyana kadr yicem yağlı şeler olsun isterse kanmda düşükmüş saten:KK43:artık tAKMIOM kiloyu yazlıkta 4 kilo aldım bebek sadece 600 gr almş:KK43:anlamadm bu dengeyi ben:=)

beeen sabaaaaahhh:=)))))))))sanah 1 haşlanmş yumurta kibrt kutusu kadr peynir 5 zeytin 1 tane közlenmş kırmızı biber birazda tahinpekmez yedim ekmek nekadr yedm bilmiorum doyunca kalktım masadan..ha bide 5 ceviz yemştm kahvaltıda.şimdide yani öğlendede bezelye yemeği ve biras makarna yedim.komposto içtim.arda 5 cevz yerm brasda meyve yerm akşama da allah kerim.:=)

bugün bebeğe faydalı şeyler yemişin canım tebrik ederis seniii oğluşumlan kaydirigubbakcemile3 Bi de ne dicem cevizleri bütün mü yiyosun canım

ben artık kilo umrumda değil.bebeğim ii olsun doyana kadr yicem yağlı şeler olsun isterse kanmda düşükmüş saten:KK43:artık tAKMIOM kiloyu yazlıkta 4 kilo aldım bebek sadece 600 gr almş:KK43:anlamadm bu dengeyi ben:=)

canım bence de önemli olan bebeğin sağlığı onun için az ya da çok yemeyi değil, bebeğe ne kadar faydalı olur onu düşünmek lasım. Mesela ekmek makarna pilav falan yiyeceğime bunun yerine bir tabak daha yemek yiyimdiyorum, ya da meyve yerim bunun yerine diyorum. Karnımı onlarla şişirmemeye çalışıyorum

canım bence de önemli olan bebeğin sağlığı onun için az ya da çok yemeyi değil, bebeğe ne kadar faydalı olur onu düşünmek lasım. Mesela ekmek makarna pilav falan yiyeceğime bunun yerine bir tabak daha yemek yiyimdiyorum, ya da meyve yerim bunun yerine diyorum. Karnımı onlarla şişirmemeye çalışıyorum

vereliniortakvereliniortak

ben bütün yiiyiom gülican nie ki

Hani günlük yediğin kuruyemişler 1 avucu geçmesin demişti de dr. 10 bütün ceviz ne kadar eder diye hesaplamaya çalışıyodum kendimce kaydirigubbakcemile3
Ben de kabuklu aldım cevizleri bazı günler 5-6 tane kırıp yiyorum. Hemen her gün çiğ badem kuru kayısı yada kuru üzüm yiyorum.

kıs haydin yürünnn durmayn çok burdaaaa anneler topiğne geçinnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Ne güsel yemekler çıkarıyomuş kıss sizin orası. Hastanede olmak ne büyük şans demi aklına ne takılsa hemen sorcak birini buluyosundur demi.
Bu arada biz komşuyuz sanırsam, 100. yılda oturuyodun demi canım

evet canım 100.yılda oturuyorum aynı semttemiyiz yoksa. hastanede çalışan bir personel olarak çok da faydasını görmüyom. ben dışarda op.dr.cüneyt gençe gidiyorum sadece burda sıra beklemeden tetkiklerimi yaptırıyorum. burdaki doktorlar çok havalı

evet canım 100.yılda oturuyorum aynı semttemiyiz yoksa. hastanede çalışan bir personel olarak çok da faydasını görmüyom. ben dışarda op.dr.cüneyt gençe gidiyorum sadece burda sıra beklemeden tetkiklerimi yaptırıyorum. burdaki doktorlar çok havalı

kaydirigubbakcemile3 yesinler onların havasını. Cüneyt Genç çok iyi bi dr. diye biliyorum. Hatta yanılmıyosam muayenehanesi hemen bizim evin orda. Çukurambardayım canım ben, çok yakın olmalıyız

ya bende bademi kabuklu aldım pişman oldum üşenom yemeye şimdide:umursamaz:

Üşenme kıss kır ye taze taze. Kavrulmamış olduğu için içindeki omega3 daha çok oluyo hem. Şu elde sıkınca kıran aletler var ya ben onla kırıyom cevizi kolay oluyo

kaydirigubbakcemile3 yesinler onların havasını. Cüneyt Genç çok iyi bi dr. diye biliyorum. Hatta yanılmıyosam muayenehanesi hemen bizim evin orda. Çukurambardayım canım ben, çok yakın olmalıyız

evet canım çok iyi bir doktor bende kendisini çok beğeniyorum insana pozitif enerji veriyor. benimde evime yakın olması çok iyi oldu tetkiklerimi de kendi çalıştığım hastanede yaptırıyorum

yok cnm zararlı değil bn yedım yerım :) ) maden sodasında dınledırıp yapıyorum hatta nefıs oluyo:)
maden sodasındamı bend edeneyım bari ben hıc beceremıyorum ...

Üşenme kıss kır ye taze taze. Kavrulmamış olduğu için içindeki omega3 daha çok oluyo hem. Şu elde sıkınca kıran aletler var ya ben onla kırıyom cevizi kolay oluyo

bendede bırsuru fındık var canım cekıyor ama kırmaya üşeniyorum varmı böyle bırsey yaa

Dünkü Menüm- Gün boyu 2.5lt.su, 5 küçük bardak çay
Sabah:Kaşarlı tost, ayran
Ara:1kuru kayısı 2 badem
Öğlen:1 küçük tabak Zeytinyağlı patlıcan,1 tavuk göğüs ızgara, 1 dilim kavun
Ara: 10-15 tane kuru üzüm, Süt, Yarım haş. mısır
Akşam: Izgara somon, sebzeli barbunya salatası, 1 bardak elma suyu
Ymekten sonra:Bişiy yemedim

Dünkü Menüm- Gün boyu 2.5lt.su, 5 küçük bardak çay
Sabah:Kaşarlı tost, ayran
Ara:1kuru kayısı 2 badem
Öğlen:1 küçük tabak Zeytinyağlı patlıcan,1 tavuk göğüs ızgara, 1 dilim kavun
Ara: 10-15 tane kuru üzüm, Süt, Yarım haş. mısır
Akşam: Izgara somon, sebzeli barbunya salatası, 1 bardak elma suyu
Ymekten sonra:Bişiy yemedim

alkisalkisalkis çok güsel bi menü takdir ediorum seni canım , 5 bardak çay çok gibi ama nessekaydirigubbakcemile3

benim dünkü menüme ilavem yok aynınları yedim ama akşam yemeginde kabagın yanında ekmek yemedim

bugunkü menüm : 1 haş.yumurta,1 doates,1 salatalık.kaşar,4zeytin,1 tatlı kaşı reçel,1 dilim beyaz ekmek,açık çay
arada bi bardak sütümü içiorum
öglen : marcimek çorba,etli türlü,bulgur pilavı
arada: 1 bardak süt ,1 şeftalim ve 1 incir,m var onları yicem
akşam : yine kabak yemeegi ve yogurt yicem napım çok hoşuma gitti gene pişirdim:))

sonra dondurma yiyebilirim ne zamandır yemiom

benim yine midem iyi degil canim hic kahvalti bile yapmak istemiyordu yedim biseyler yinede :KK43:(
sabah:2 dilim ekmek krem peynir recel 1 bardak sut ve bir uzumlu ekmek...

X