Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beeen sabaaaaahhh:=)))))))))sanah 1 haşlanmş yumurta kibrt kutusu kadr peynir 5 zeytin 1 tane közlenmş kırmızı biber birazda tahinpekmez yedim ekmek nekadr yedm bilmiorum doyunca kalktım masadan..ha bide 5 ceviz yemştm kahvaltıda.şimdide yani öğlendede bezelye yemeği ve biras makarna yedim.komposto içtim.arda 5 cevz yerm brasda meyve yerm akşama da allah kerim.:=)
ben artık kilo umrumda değil.bebeğim ii olsun doyana kadr yicem yağlı şeler olsun isterse kanmda düşükmüş satenartık tAKMIOM kiloyu yazlıkta 4 kilo aldım bebek sadece 600 gr almşanlamadm bu dengeyi ben:=)
canım bence de önemli olan bebeğin sağlığı onun için az ya da çok yemeyi değil, bebeğe ne kadar faydalı olur onu düşünmek lasım. Mesela ekmek makarna pilav falan yiyeceğime bunun yerine bir tabak daha yemek yiyimdiyorum, ya da meyve yerim bunun yerine diyorum. Karnımı onlarla şişirmemeye çalışıyorum
ben bütün yiiyiom gülican nie ki
bu arda oğluşunada sana teşkr ediorum gülican bende sizi öpüorum:=)))
Ne güsel yemekler çıkarıyomuş kıss sizin orası. Hastanede olmak ne büyük şans demi aklına ne takılsa hemen sorcak birini buluyosundur demi.
Bu arada biz komşuyuz sanırsam, 100. yılda oturuyodun demi canım
evet canım 100.yılda oturuyorum aynı semttemiyiz yoksa. hastanede çalışan bir personel olarak çok da faydasını görmüyom. ben dışarda op.dr.cüneyt gençe gidiyorum sadece burda sıra beklemeden tetkiklerimi yaptırıyorum. burdaki doktorlar çok havalı
ya bende bademi kabuklu aldım pişman oldum üşenom yemeye şimdide:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 yesinler onların havasını. Cüneyt Genç çok iyi bi dr. diye biliyorum. Hatta yanılmıyosam muayenehanesi hemen bizim evin orda. Çukurambardayım canım ben, çok yakın olmalıyız
maden sodasındamı bend edeneyım bari ben hıc beceremıyorum ...yok cnm zararlı değil bn yedım yerım :) ) maden sodasında dınledırıp yapıyorum hatta nefıs oluyo:)
Üşenme kıss kır ye taze taze. Kavrulmamış olduğu için içindeki omega3 daha çok oluyo hem. Şu elde sıkınca kıran aletler var ya ben onla kırıyom cevizi kolay oluyo
Dünkü Menüm- Gün boyu 2.5lt.su, 5 küçük bardak çay
Sabah:Kaşarlı tost, ayran
Ara:1kuru kayısı 2 badem
Öğlen:1 küçük tabak Zeytinyağlı patlıcan,1 tavuk göğüs ızgara, 1 dilim kavun
Ara: 10-15 tane kuru üzüm, Süt, Yarım haş. mısır
Akşam: Izgara somon, sebzeli barbunya salatası, 1 bardak elma suyu
Ymekten sonra:Bişiy yemedim