mehaycım ben kabak yiye yiye kabak oldum çok seviorum sende kabak yap canım bulgurlu çok güsel oluo bide yogurt üstüne mis gibiii
soganı kavuruom az yagda sonra az salça koyuyom kavuruom onuda üstüne dogradım kabakları koyuyom 2 avuç kadar bulgur koyuyorum ,sarımsak 1-2 diş dogranmış,üstüne bol domates , tuzu felan üstünü çok az geçicek kadar su koyuyuom o kadar ben az sulu seviom istersen daha bol koyabilirsin :)
o zaman bugun ogle ve aksam menum soyle
ogle: yesil fasulye kavurmasi 1 dilim ekmek ve yogurt...
ara meyve...
aksam:kabak yemegi ,coban salata ,1 dilim ekmek ve ayran....
yatmadan 1-2 elma..
ooohh hatunlar akşam yemeklerini bile ayarlamış valla. Handancım bana da 5 bardak çay biras fazla geldi de hesap yapınca onun için yazdım. Artık içtiklerimi de yazıyım diyorum. Ben hergün işyerinde 2-3 bardak içiyorumdur, bazen akşamlaı da demliyorum o zaman da 2-3 içsem çok oluyo galiba dimi ...
bence çok gülicanm haklısın artık içtiklerimizide yazalım , ben sabah kahvaltıda içiorum bide akşam yemeginden sonra kocimle 1 bardak içiom günde 2 bardak , seninki çok canım azalt bence demirini emmesin sonra
cok içiyorsun cnm .bn günlerdır ıcmıyorum en son pazar gunu içitim sanırım ... adacayı fılan ıcıyorum onun yerıne ..yada süt
biber dolamsı yaptım yanına ne yapıyım.cacık yapcam baska?????????
çorba ya da salata olabiliüü canım
doyamıyoz corbayla bız sişko aileyiz :))) köfte gıbı bısey yapıyım dedım olur mu sence
bence gayet güsel olur, ama köfteleri yağda kızartcaksan nasıl olur bilmem kaydirigubbakcemile3
Fırında azcık patates biberle ne güsel olur ama demi cokacimcoook