2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

abowww nasıl yetişesin ki sen ona üstüne bir 9 ay daha hamile gezmen lasım :1shok:
delikafaduldendelikafadulden

benim memisler cok buyumedigi icin onlarda yok baldirimda ince bir tane gordum sadece karnimda yok cok sukur....

göbegimde yok henüz ama dogumdan sonra belli olur diolar onları bogasım geliyor

valla bende....simdi gorunmeyen sey dogumdan sonra nasil olur diyor insan dimi..inanasim gelmiyor belki burusur karnimiz birden bosalacagi icin ama ne bileyim birden catlamaz sanirsam yaa..mesela karni catlayanlar goruyorlarmis catlaklari bizimki gorunmezmide dogumdan sonra cikacak...yok yok bizim catlagimiz yok henuzalkisalkisalkisdelikafadulden

evet canım parmağın dayanabilecek sıcaklığa gelince 1 kaşık yoğurt katıp sarıyorum, sabahta açıp dolaba koyuyorum. Şimdiden antreman yapmakta fayda var bebikler doğunca da taze taze mayalamak gerekiyomuş. Bi de ev yoğurdundan maya bulursan onla yap canım. hazırlar bööle sünüyo gibi oluyo.

delikafaduldendelikafadulden

benim memisler cok buyumedigi icin onlarda yok baldirimda ince bir tane gordum sadece karnimda yok cok sukur....

Canım benim memişler haritaya döndü diyebilirim. Başka yerde yok şindilik.
Ama bu sonradan çıkma olayı doğru olabilir. Çünkü benimkiler önce iki beden büyüü birden. Hiç bişey yoktu görünürde. Sonra poss diye söndüler önce yaşlı kadın gibi bir buruşuk oldu o kadar yağlamama rağmen sonra baktım mor mor. Karnımın da öyle olmasından çok korkuyorum. :gitme:

cnm şöyle soğuk ferah serınletıcı bısey ıstedı...napsam ki

Bi kase soğuk yoğurda şeftali doğra canım canım. Tattı olsun diyosan azcık ta bal kat cokacimcoook
Ben elmalaı, armutlu, muzlu, çilekli her türlüsünü çok seviyom. Hem bebeğe faydalı. Pekmezle de çok güsel oluyo ama kalsiyumla demir beraber olmadığı için yemiyom artıkın

markete gıtcem üşeniyom :)) meyve cesıdı kalmadı evde karpuz ve armut var onları da cnm ıstemıyo. en ıyısı bn gıdıyım markete :)))

bugünkü menüm sabah
haş.yumurta, peynir zeytin, domates,salatalık,reçel,tereyağ,ceviz,iki dilim ekmek,portakal suyu
ara öğün bir bardak süt bir tane küçük muz
öğlen patlıcan yemeği, iki kaşık pilav, ızgara tavuk göğsü, karpuz, bir tane közlenmiş domates
ara öğün bir bardak ayran. dört beş tane badem, fındık, çekirdekli kuru üzüm tabi kuruyemişlerin hepsi toplamda bir avuç, şeftali
akşam evde semizotu yemeği var yanına ızgara köfte birde salata yaparım
yatmadan bir bardak daha süt içer meyve yerim

denizcim menün gayet güsel ama sen bu kadar yemegi nası aynı anda yiyion hala anlamadım patlıcan yemegi tavuk ısgara pilav felan helal olsun:))

denizcim menün gayet güsel ama sen bu kadar yemegi nası aynı anda yiyion hala anlamadım patlıcan yemegi tavuk ısgara pilav felan helal olsun:))

ben biraz yiyecekleri karıştııryorum canım. hepsinden azar azar yiyorum herşey bebişim için çeşitli beslensin diye düşünüyoruma.s.

kızlar dün balık restorandaydım. Dayanamadım 5 tanecik midye yedim :kedi: bişey olurmu acabaa???
Bugünde o tarz biyerde olacağım bişey olmaz derseniz bi kaçtane daha yemek istiyorumm :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…