- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
abowww nasıl yetişesin ki sen ona üstüne bir 9 ay daha hamile gezmen lasım :1shok:
delikafaduldendelikafaduldenabowww nasıl yetişesin ki sen ona üstüne bir 9 ay daha hamile gezmen lasım :1shok:
mehaycım bilmorum ki bakmadım orasına burasına sormadımda açıkcası:dilcikar: benim gögsümde 2 adet baldırımda 2 adet olmak üzere çatlaklarım var(
gülicanım 1 lt süt kaynayıp ılıyınca 1 kaşık yogurt katıosun sarıosun demi
bencede sende ama gel bide ona anlat her gördügünde ooo sende ii şişmişsin dio ben dicemi bilirimde yine kıyamıom he he diom geçiomkaydirigubbakcemile3
göbegimde yok henüz ama dogumdan sonra belli olur diolar onları bogasım geliyor
cnm şöyle soğuk ferah serınletıcı bısey ıstedı...napsam ki
mehaycım bilmorum ki bakmadım orasına burasına sormadımda açıkcası:dilcikar: benim gögsümde 2 adet baldırımda 2 adet olmak üzere çatlaklarım var(
gülicanım 1 lt süt kaynayıp ılıyınca 1 kaşık yogurt katıosun sarıosun demi
delikafaduldendelikafadulden
benim memisler cok buyumedigi icin onlarda yok baldirimda ince bir tane gordum sadece karnimda yok cok sukur....
cnm şöyle soğuk ferah serınletıcı bısey ıstedı...napsam ki
Bi kase soğuk yoğurda şeftali doğra canım canım. Tattı olsun diyosan azcık ta bal kat cokacimcoook
Ben elmalaı, armutlu, muzlu, çilekli her türlüsünü çok seviyom. Hem bebeğe faydalı. Pekmezle de çok güsel oluyo ama kalsiyumla demir beraber olmadığı için yemiyom artıkın
sutlu dondurma ya yada sutlu tatli yap soguyunca onu ye....cokacimcoook
limonata yap iç mesela
bende bilmiom canım göz kararı yapıom işte azının tadına göre ayaarlaopuyorumnanaktan
denizcim menün gayet güsel ama sen bu kadar yemegi nası aynı anda yiyion hala anlamadım patlıcan yemegi tavuk ısgara pilav felan helal olsun:))