kızlar dün balık restorandaydım. Dayanamadım 5 tanecik midye yedim :kedi: bişey olurmu acabaa???
Bugünde o tarz biyerde olacağım bişey olmaz derseniz bi kaçtane daha yemek istiyorumm :kedi:
bende bilmiom canım göz kararı yapıom işte azının tadına göre ayaarlaopuyorumnanaktan
kızlar dün balık restorandaydım. Dayanamadım 5 tanecik midye yedim :kedi: bişey olurmu acabaa???
Bugünde o tarz biyerde olacağım bişey olmaz derseniz bi kaçtane daha yemek istiyorumm :kedi:
bu sabah cornflaks yedım sütle. cnm hıc bosey ıstemıyo ve mıdem bulanııyo bnm ya.......:gitme: mecbur yıcem bıseyler :sinifsinif:
canim bende musli yiycem bu sabah kuru meyveli olandan biktim her sabah ayni seyleri yemekten arada degisiklik yapmak lazim..iyi etmissin sende...
ben her sabah farklı yiyorum.buguncok krem peynır bal ve 4 cevizyedım.sımdıde dayanamadım meyvelı pasta ve meyce suyu yedım.öğlene ne yerım bılmıyorum ama mehay bulgur pilavı deyıncekulaga hoş geldı bend eyapabılrım kendıme
ama o bnı tutmuyo ki :) ekmek olacak ıllakı laelaelaelaelae öğlenlık yerım artıkda ne yerım onu dusunuyom CADIARZU
Dünkü menüm
Sabah:Yarım simit
Ara:1 kuru kayısı iki badem, iki küçük kare çikolata parçası
Öğlen:Çorba, ekşili köfte, salata
Ara: 1 kuru kayısı iki badem, küçük kutu süt, 1 incir
Akşam:taze fasülye, salata ,4-5 kaşık pirinç pilavı
Yemkten sonra: Çay+2 baklava :kedi:
Baklava ve pirinç pilavını yememem lazımdı ama napalım çok lezizdi kaydirigubbakcemile3
canim bence o tarz seyler yememelisin gorumcem yemisti bebegine mikrop bulasmis toxoplasma testi pozitif cikmisti cok agladi pisman oldu..ama is isten gecince pisman olmaninda bir anlami yok..bak mesela benim canim sosis salam sucuk falan istiyor onlari asla yemiyorum dayaniyorum bebisim icin o iyi olsun yeterki..esim yerken kosusu geliyor burnuma mis gibi diyorum bebek dogsun hemen yiycem..ama simdi degil az daha sabretmeliyim diyorum..sende dikkat et canim..bir kereden bisey olmaz deme asil ne olursa bir kereden oluyor...a.s.a.s.
bence yememelisin canım. ben sakatat, midye, fast food, şarküteri ürünlerini kestim..eğer normal doğum yaparsam hastane odasına burger king' den menü isteyeceğim galiba cokacimcoook
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Allah korusun mikroplardan
bidaaaaa yimicemmmm :a015: :a015: