2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

kızlar dün balık restorandaydım. Dayanamadım 5 tanecik midye yedim :kedi: bişey olurmu acabaa???
Bugünde o tarz biyerde olacağım bişey olmaz derseniz bi kaçtane daha yemek istiyorumm :kedi:

valla cnm bılmıyoma bana da kocam yedırtmıyo (( bı de cnm pastırma ıstedı ciğ onu da yemedım doğurıyım hemen yıcem :))

:sm_cool:

bende bilmiom canım göz kararı yapıom işte azının tadına göre ayaarlaopuyorumnanaktan

handancım limonata aldım marketten en ii si demi kuruk vardı cunkü sebze de özlellıkle limonda kaydirigubbakcemile3 bı de cnm fasulye tursusu ıstedı onu yaptım demın bakalım nasıl olacak :lepi:kaydirigubbakcemile3

kızlar dün balık restorandaydım. Dayanamadım 5 tanecik midye yedim :kedi: bişey olurmu acabaa???
Bugünde o tarz biyerde olacağım bişey olmaz derseniz bi kaçtane daha yemek istiyorumm :kedi:

canim bence o tarz seyler yememelisin gorumcem yemisti bebegine mikrop bulasmis toxoplasma testi pozitif cikmisti cok agladi pisman oldu..ama is isten gecince pisman olmaninda bir anlami yok..bak mesela benim canim sosis salam sucuk falan istiyor onlari asla yemiyorum dayaniyorum bebisim icin o iyi olsun yeterki..esim yerken kosusu geliyor burnuma mis gibi diyorum bebek dogsun hemen yiycem..ama simdi degil az daha sabretmeliyim diyorum..sende dikkat et canim..bir kereden bisey olmaz deme asil ne olursa bir kereden oluyor...a.s.a.s.

bu sabah cornflaks yedım sütle. cnm hıc bosey ıstemıyo ve mıdem bulanııyo bnm ya.......:gitme: mecbur yıcem bıseyler :sinifsinif:

kizlar bu sabah kahvaltimi ayni sekilde yapmiycam biktim hergun ayni seyleri yemekten...bol sutlu kuru meyveli musli yiycem bir kase bu sabah ....
oglene bulgur pilavi yogurt
aksama karar vermedim henuz...

bu sabah cornflaks yedım sütle. cnm hıc bosey ıstemıyo ve mıdem bulanııyo bnm ya.......:gitme: mecbur yıcem bıseyler :sinifsinif:

canim bende musli yiycem bu sabah kuru meyveli olandan biktim her sabah ayni seyleri yemekten arada degisiklik yapmak lazim..iyi etmissin sende...

ben her sabah farklı yiyorum.buguncok krem peynır bal ve 4 cevizyedım.sımdıde dayanamadım meyvelı pasta ve meyce suyu yedım.öğlene ne yerım bılmıyorum ama mehay bulgur pilavı deyıncekulaga hoş geldı bend eyapabılrım kendıme

canim bende musli yiycem bu sabah kuru meyveli olandan biktim her sabah ayni seyleri yemekten arada degisiklik yapmak lazim..iyi etmissin sende...

ama o bnı tutmuyo ki :) ekmek olacak ıllakı laelaelaelaelae öğlenlık yerım artıkda ne yerım onu dusunuyom CADIARZU

yap canim valla bende ne zaman duysam kulagima cok hos geliyor yapiyorum hemen..soyle domatesli biberli mis gibi ohhh...cokacimcoook

ama o bnı tutmuyo ki :) ekmek olacak ıllakı laelaelaelaelae öğlenlık yerım artıkda ne yerım onu dusunuyom CADIARZU

canim benide tok tutmuyor birkac saat ama onu yiyince 2-3 saat icinde biseyler yiyorum yine mesela esimle saat 1 gibi kahvalti yapariz bugun su an saat 10.00 burda birazdan musli yerim 13.00da kahvaltilik yerim oglende bulgur pilavi aksama Allah kerim yerimseniben

mrb bugün ben şeker yükleme testi yaptırdım hastaneden geliyorum sabah aç karnına gittiğim için işyerinde şimdi bişeyler yedim. kaşarlı tost ve taze sıkılmış portakal suyu söyledim. küçük birde muz yedim

bence yememelisin canım. ben sakatat, midye, fast food, şarküteri ürünlerini kestim..eğer normal doğum yaparsam hastane odasına burger king' den menü isteyeceğim galiba cokacimcoook

Dünkü menüm
Sabah:Yarım simit
Ara:1 kuru kayısı iki badem, iki küçük kare çikolata parçası
Öğlen:Çorba, ekşili köfte, salata
Ara: 1 kuru kayısı iki badem, küçük kutu süt, 1 incir
Akşam:taze fasülye, salata ,4-5 kaşık pirinç pilavı
Yemkten sonra: Çay+2 baklava :kedi:

Baklava ve pirinç pilavını yememem lazımdı ama napalım çok lezizdi kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canim ama tatlilari sik sik yermisin boyle yoksa dune ozel biseymiydi???

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Allah korusun mikroplardan
bidaaaaa yimicemmmm :a015: :a015:

bence yememelisin canım. ben sakatat, midye, fast food, şarküteri ürünlerini kestim..eğer normal doğum yaparsam hastane odasına burger king' den menü isteyeceğim galiba cokacimcoook

canım o zaman da loğusa olacaksın bebeğini emzirceğin için yine aynı şekilde beslenmen lazım. çok özledim bende burger kıng yemeyi aslında önceden ayda bir falan yerdim şimdi yasak olunca daha cazip geliyor

dün akşam yemegi olarak kabak pişirdim yedim yanında tarhana çorbası yedm , ve akşam karpıuzdan sonra 2 incir yedim

bugunkü menüm ;

sabah : 1 haş.yumurta , 1domates1salatalık,kaşar,4 zeytin,1 tatlı kaşı reçel,1 dilim beyaz ekmek,açık çay
arada ; 1 bardak süt ,içtim , 1 incir yedim
öglen : şehriye çorba,köfte,ayran,1 dilim kepek
arada:1 bardak süt , 1 şeftali 1 incirim var onları yerim
akşam : dünden kalan kabak var yogurtla onu yerim yine

sonra karpuz ve incir yerm bide süt içerim yatmadan ha bide ceviz badem yerim bugun

dün akşam yemegi olarak kabak pişirdim yedim yanında tarhana çorbası yedm , ve akşam karpıuzdan sonra 2 incir yedim

bugunkü menüm ;

sabah : 1 haş.yumurta , 1domates1salatalık,kaşar,4 zeytin,1 tatlı kaşı reçel,1 dilim beyaz ekmek,açık çay
arada ; 1 bardak süt ,içtim , 1 incir yedim
öglen : şehriye çorba,köfte,ayran,1 dilim kepek
arada:1 bardak süt , 1 şeftali 1 incirim var onları yerim
akşam : dünden kalan kabak var yogurtla onu yerim yine

sonra karpuz ve incir yerm bide süt içerim yatmadan ha bide ceviz badem yerim bugun

mehay ben acıkmaya basladım yaptınmı bulgur pilavını sen
bend eyarıms aat sonra falan yapayım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…