2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

bende dun aksam yediklerimi yazayım benneyaptımki
koca bi tavuk şiş dürüm.koca bardak ayran. zehir gibi acı cin biberli domates salatalık.
3 dilim (dilimler cok kalın deil) fıstıklı kadayıf
1 porsiyon profiterol
1 tabak karpuz mafoldumben

masallah canim sen kendini asmissin dun...alkisalkisalkis

ben bu sabah

2 dilim ekmek (beyaz)
5 tane zeytin
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
vede 1 tabak patates kızartması yedimmm:kedi: (bu fenaydı)

arada bişey yemedim öğlendede sadece 1 kase dolusu en koyusundan cacık içtimcokacimcoook canım başk bşey istemedi napimm

akşam içinde menüde
taze fasülye vede makarna var ama ben makarna yemem eşim sevdiği için yapcam

ben bu sabah 1 dilim kepek ekmegi beyaz peynir recel 1 dilim kek yedim..
arada 1 cikolatali ekmek 100 kalori
oglen haslanmis yogurt soslu yesil fasulye bir dilim ekmek
aksam sehriye corbasi ton balikli salata yerim 1 dilim ekmek yerim...
sonrada bugun yaptigim elmali kurabiyelerden yerim 1-2 tane arkadaslar gelicek yemessem olmaz...

bende 13 aldım kıs berabereyizkaydirigubbakcemile3aman ye gitsin yemesekte alıoz yesekte veririrz dogumdan sonracokacimcoook

zaten seninle aynı kiloyu almak beni rahatlatıosırnaşık şey en azından yedimde kilo aldım derim dimi zemuszemus

masallah canim sen kendini asmissin dun...alkisalkisalkis

sorma yaa.kac gundur boyleyim benneyaptımki

mehaycım hogeldin kuşum hiç yoktun topikte bir süredir
yok canim dun yoktum sadece :))Şeniz
mehayım ekmegi düşürmüşsün bence menün gayet saglıklı vitaminli
valla dun denedim dayanabildim bugunde boyle yemeyi dusunuyorum insallah acliktan karnim midem agrimazsa ekmegi 4-5 dilime dusurmek istiyorum bugun daha az yiycem cunku yedigim ve yiyecegim hamur isleri var o yuzden onun disindaki gunler daha fazla ekmek yerim bu sekilde orantilamayi dusunuyorum :))
zaten seninle aynı kiloyu almak beni rahatlatıosırnaşık şey en azından yedimde kilo aldım derim dimi zemuszemus

sorma yaa.kac gundur boyleyim benneyaptımki

bazen sapitiyor insan boyle yaa bende oyleydim kac gundur.....:kedi:birde insan yarin boyle yemiycem dedikce daha beter sapitiyor ertesi gun....kaydirigubbakcemile3

kıslar bu ekmek olayını tamamen kaldırabilirsek olay bitecek zatenCADIARZU

mehay sen benim koca göbükümü ve 13 kilomu gördünmü göbişlerde:KK43:

kıslar bu ekmek olayını tamamen kaldırabilirsek olay bitecek zatenCADIARZU

mehay sen benim koca göbükümü ve 13 kilomu gördünmü göbişlerde:KK43:

yok canim hemen bakiyorum..bakalim uzuldugun kadar varmiymis??insana kendi gobegi cok buyuk geliyor banada oyle geliyor..ben bakip sana fikrimi durustce soylerim simdi...

ben bugnku beslenme programima ek olarak uzumde koydum onu yiyorum simdi..sekerimmi dustu nedir asiri sekerli biseyler istedi canim..tatli pasta yemekten iyidir...

slm kızlar dün evde olmadığım için giremedim dolayısıyla dünkü menümü yazmamışım bi yazayım da nasıl abartılırmış görün..
sabah:1.5 dilim çavdar beyaz light peynir domates
3 tane kayısı
1 dilim karpuz
öğlen: 1 tabak kabak yemeği 1 kase lihgt yoğurt
ikindi gibi arkadaşa gittik çay demlemişti ben de dayanamadım 2 bardak açık çay içtim ve 2 çavdar ekmeği yanında kahvaltılık 1 tane sigara böreği ve simitin 4\1 ni ve 2 tane rulo kat yedim
akşam: 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık et sote yemeği ve yanında 1 kase cacık. akşamda bi küçük çikolatnın 5\1" ni (lihgt) yedim

bahair yok canim yaa abartilmis bisey yok bence benim daha dune kadar hergun yediklerimin arasindaydi bunlar inan..sen bir gun yemissin cokmu??

ben bu sabah 2 yumurta 2 karper peynir 1 domates 1 salatalik 2 dilim kepek ekmegi ve 1 tatli kasigi visne receli yedim....
insallah ogleden sonra sasirmam yine...

ben demin 2 tanede cikolatali ekmek yedim :kedi: cok acikmistim ama midemden orkestra sesleri geliyordu resmen....

bu isyerinin yemekleri beni oldurecek benneyaptımki daha 2 gun once yemistim kadayıf.bugunde yemekhanede verildi senağlama dayanamadım hepsini huplettim mirmirmirmir
tavuk( domatesli biberli)
bulgur pilavı 1 tabak
1 kase mantar corba
1 porsiyon kadayıf yedim az once

biri beni durdursunnnndelikafadulden

bu isyerinin yemekleri beni oldurecek benneyaptımki daha 2 gun once yemistim kadayıf.bugunde yemekhanede verildi senağlama dayanamadım hepsini huplettim mirmirmirmir
tavuk( domatesli biberli)
bulgur pilavı 1 tabak
1 kase mantar corba
1 porsiyon kadayıf yedim az once

biri beni durdursunnnndelikafadulden

canim kadayif disindakiler gayet az kalorili ve saglikli bence bugun baska abur cubur yemessen kadayif erir gider :))
bu arada ekmek ne kadar tuketiyorsun gunde??

X