Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın ... 3 dılım beyaz peynır.1 domates 2 bardak portakal suyu , 2 dılım ekmek bide patates kızartması yedım bı de az önce kahve ıctım cok canım ıstedı yafff ....zararlı zararsız eşitledım sanırım durumu
Ben de dünkü listeme çayın yanına iki tane baklava ilave etmek istiyom :umursamaz:
Yedim mutluyum :lepi:
canim kahve cok zararli ama yaa..hicbir madde besin plesantayi gecip bebege zarar veremiyormus sadece sigaradaki nikotin alkol ve kahvedeki kafein pesantayi gecip bebege ulasiyormus..direk zarar veriyor sonrada icemeyiver tut kendini azcik..benimde canim istiyor ama icmiyorum ne kola ne kahve inanki bazen cikolata yiyorum diye bile kendime kiziyorum...
hadi ya plesantayı gectığini bılmıyordum.ben doktora ne yasak dedım doğal olmayan hıcbısey ı yeme dedı hanı sıgara alkol tamam da... kahveyı de herzaman ıcmıyordum zaten.kız damla sakızlı bıde ya... en sevdiğimden ...neyse ıcmem artık.bebeişim herseyden onemli..tesekkur cnma.s.
dün yediklerimizi yazıom şişko kankiler ;
sabah : 1 salatalık 1 domates ,kaşar peyniri,zeytin,1 yeşil biber,1 dilim çavdar,açık çay(her sabah aynı yiyiom yaaCADIARZU)
arada 1 bardak süt
öglen ; taze fasulye,4 kaşık prinç pliavı,tavuk çorbası,yogurt 1 dilm kepek ekmeeee
arada 1 bardak süt armut,erik,kiraz
akşam : patlıcan yemegi,bulgur plavi ,yeşil biber 1 dilim çavdar
ve yatmadan dondurma yedim:kedi:
et olmasın lennn :mymeka: töbe de bebeme vitamin olsun
iyi tamam et olmasin
lop lop yag olsun:roflol:sırnaşık şeydelikafadulden
:mymeka:sanada o pizzalar sivice olsun:dilcikar:
slm arkadaşlar,
ben hiç düzenli beslenemiyorum. eve gelen misaifrlerim ve benim akraba ziyaretlerimde yediğim hamur işleri hem bebeğime faydası yok hem de bana çok kilo aldırıyor
acaba evden dışarı çıkmayıp misaifr kabul etmesem mi? hiç düzenim kalmadı.
bu sabah hiç yazmayayım
öğlen 2 haşlanmış patates, 1 kase yoğurt, bir dilim kadayıf tatlısı
akşam balık , salata meyve
menemen,ekmek,peynir,2seftali,3bardak portakal suyu,cekirdek,1salatalik.... daha yok mu ogutmek istiyorum:) sabahtan beri dolabin kapagini acip kapatiyorum :)
1 dilim pizza, iki bardak sut,bir dilim karpuz, bir tabak etli sebze yemegi,3dilim ekmek ve 6-7 adet findik simdiye kadarki yediklerim.