Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLAR BENıM ATATUĞ'um da 05-10 2009 tarihinde 50 santim 3.042 gr olarak dünyaya geldi.yüce rabbim hepinize sağlıklı bebiş doğum nasip eder inş...doğum hikame gelince çoook uzun ama en kısa zamanda anlatıcam arkadaşlar....
ıŞTE DORA BEBEK'ıN GELıŞ DÜNYAYA GELıŞ ÖYKÜSÜ :
11/02/2009 tarihinde hamile olduğumu öğrendim minik meleğim benimleydi.05/10/2009 tarihine dekk meleğimle beraberr acısıyla tatlısıyla bi çok şey yaşadık şuan meleğim kollarımda öle güzel öle tatlıkii allahım isteyen herkese nasip eder inş.
Pazartesi sabahı doktorumuzz gelmemizi söledi meleğim tersti ve normal gelemiyordu sezeryanla alınacaktı.Sabah 08.30 da hastaneye yatışımız yapıldı.Öğlene kadar uzun ca bir bekleyiş başladı 9 ay beklemek sanki daha kolaydı.11.45 te hemşirenin gelmesiyle doğum sürecimiz başladı ameliyathaney alındık.Üstümüz değiştive artık meleğim gelmeye hazırdı spinal anestezi ile alınacaktı. anestezi uzmanı şeker alper amcamız herşeyi anlata anlata sırasıyla yaptı doktorumuz geldiğinde hiçbirşey hissetmiyordum artık 12.25 te minnoşum dünyaya merhaba dedi çok öptüm kokladım onu ok tatlıydıı. ben daha ameliyathanedeyken makat gelişi olduğu için çok zorlandığı için bide çıkarken pislik yuttuğu nedeniyle ben daha ameliyattayken meleğimi kuvöze koymuşlarr 15 dk kuvözde kalmışş ağzını falan temizlemişlerr ben odaya indiğimde hala kuvözdeydi ama beni giydirecekler falan derken hiç bakmadım bile meleğime açıkcası zaten baksamda odada yokmuş mafoldumben neyse beni giydirdiler falan öle getirdilerr meleğimi ama kimse sölemedi bana bebek hemşiresi sölemeyin demişş neyse akşam kamerayı kurcalarken kuvöz görüntülerini gördüm görür görmez zaten hesaba çektim bizimkileri hemen bişi olmadığını falan anlattılar ama eve gelip detaylı kamera görüntüsünü izleyince anladım meleğimin neden kuvöze girdiğini öğrendim. ardından getirdiler meleğimi koluma yatırdılar koklaştık bebek hemşiresi geldi ve nasıl emzireceğimi falan gösterdi herşey çok güzeldi o gece kaldık hastanede sabahta hemen evimize geldik hemen
ARKADAŞLAR BENİM ATATUĞ'um da 05-10 2009 tarihinde 50 santim 3.042 gr olarak dünyaya geldi.yüce rabbim hepinize sağlıklı bebiş doğum nasip eder inş...doğum hikame gelince çoook uzun ama en kısa zamanda anlatıcam arkadaşlar....
İŞTE DORA BEBEK'İN GELİŞ DÜNYAYA GELİŞ ÖYKÜSÜ :
11/02/2009 tarihinde hamile olduğumu öğrendim minik meleğim benimleydi.05/10/2009 tarihine dekk meleğimle beraberr acısıyla tatlısıyla bi çok şey yaşadık şuan meleğim kollarımda öle güzel öle tatlıkii allahım isteyen herkese nasip eder inş.
Pazartesi sabahı doktorumuzz gelmemizi söledi meleğim tersti ve normal gelemiyordu sezeryanla alınacaktı.Sabah 08.30 da hastaneye yatışımız yapıldı.Öğlene kadar uzun ca bir bekleyiş başladı 9 ay beklemek sanki daha kolaydı.11.45 te hemşirenin gelmesiyle doğum sürecimiz başladı ameliyathaney alındık.Üstümüz değiştive artık meleğim gelmeye hazırdı spinal anestezi ile alınacaktı. anestezi uzmanı şeker alper amcamız herşeyi anlata anlata sırasıyla yaptı doktorumuz geldiğinde hiçbirşey hissetmiyordum artık 12.25 te minnoşum dünyaya merhaba dedi çok öptüm kokladım onu ok tatlıydıı. ben daha ameliyathanedeyken makat gelişi olduğu için çok zorlandığı için bide çıkarken pislik yuttuğu nedeniyle ben daha ameliyattayken meleğimi kuvöze koymuşlarr 15 dk kuvözde kalmışş ağzını falan temizlemişlerr ben odaya indiğimde hala kuvözdeydi ama beni giydirecekler falan derken hiç bakmadım bile meleğime açıkcası zaten baksamda odada yokmuş mafoldumben neyse beni giydirdiler falan öle getirdilerr meleğimi ama kimse sölemedi bana bebek hemşiresi sölemeyin demişş neyse akşam kamerayı kurcalarken kuvöz görüntülerini gördüm görür görmez zaten hesaba çektim bizimkileri hemen bişi olmadığını falan anlattılar ama eve gelip detaylı kamera görüntüsünü izleyince anladım meleğimin neden kuvöze girdiğini öğrendim. ardından getirdiler meleğimi koluma yatırdılar koklaştık bebek hemşiresi geldi ve nasıl emzireceğimi falan gösterdi herşey çok güzeldi o gece kaldık hastanede sabahta hemen evimize geldik hemen
gözlerim dolu dolu okuyodum tekrar tekrar hikayeleri.bu sabah bir macera atlattık her an bekliyoruz artık küçük herifimi garip bir şekilde ne utanma duygum kaldı ne çekingenliğim bu gün sadece ne zaman diye göznün içine bakıyordum doktorumun ve ebenin. psikolojik eski bir hastalığımdan kaynaklı beni orda tutmak istemedi doktorum açılma başlamış ama git geze bildiğin kadar gez artık dayanamıyorum dediğin an yada suyun geldiğinde gel uyanık olduğun sürece gezin yorgun hissettiğindede yat uyu diyerek eve yolladı. tam eve geldikki ne görim nişanım geldi. hemen tekrar aradım kendin iyimisin dedi çok iyiyim dedim. zaten sancıyla falan deil solunum yetmezliğiyle gitmiştim.halbuki sancılar varmış fakat hissetmiyordum. halada aynı şey var ama hala hafif şimdi büyük bi heyecan ve sabırsızlıkla bekleyip duruyorum.
blueflover saol canım mecbur oluruna bıraktık ama heyecanı naparsam yapim yenemiyorum.
cnmcım noral doğum istediğini bilmiyordum ben civan beye sezeryan olarak gittim normalden korkuyordum ve oğluşum kiloluydu o yüzden de nrmal doğum bnm için zordu baya şok olmuştur sizin için kontrole die gidip doğuma girmek bende hep bundan kokuodum ama başıma gelmedi sen yaşamışsın allahtan sağlıklı bebişin benide doğum konusunda hep korkutmuşlardı ameliyathane buz gibi doğum acayip zor sonda lavman vs ama hiçbiri öle söyledikleri gibi değildi ameliyathane inanılmaz neşeli ve sıcaktı doğum rüya gibi sonda yı baygın takmalarını rica ettiğim için sorun olmadı lavmanıda geceden yemek yemediğim için yapmamışlardı neyse atlatmışsın takrar allah analı babalı büyütsün cnm
valla ben sezeryandan sonra korse takayım dedim çok rahatsız oldum takamadım 69 kilo ile girmiştim doğuma buarada boyum 1.76 kilolu değilim yani 87 ile doğuma girdim en son 70 edüştüm ama şuan 75 oldum ramazanda oruç tuttum o yüüzden tekrar aldım pazartesi kısmetse rejime başlıyorum artık 1 yaşında olucak sütüm etkilemez fazla heralde uzun lafın kısası hala sezeryan göbeğim var mekiklerede başlıyorum geçer heralde bu konuda azimliyim
buarada cnm sakın emzirirken rejim yapayım deme ben o hatayı yaptım bir kere 6 aylıktı arda ek gıdalara geçtik dedim bir ayda 1 kg alan çocuk rejim yaptığımdan dolayı 100 gr almıştı çok üzülmüştüm benden sana nasihat olsun şekercim şuan bnm için sorun olmaz herlade ek gıdalara tam olarak geçtik fazla kasmamak kaydıyla yapıcam inş.