Nohutum hoşgeldin dünyamıza .annesinin kaymaklısı doğdu
NOHUTUM HOŞGELDıN DÜNYAMIZA.ANNESıNıN KAYMAKLISI CANIM OĞLUM.
evleneli 4 yıl oldu 3 yılını nohutuma kavuşma özlemiyle yaşadım .sonunda rabbim meleğimi bana yolladı şükürler olsun .
geçen yıl geçirdiğim ameliyattan sonra geldi meleğim.sol yumurtalığımda 2 büyük ur oluşmuş.ur la birlikte sol yumurtalığımda alındı .sağ yumurtalığımda da çok az yumurta vardı.doktorlar bebeğimin olup olmayacağını tam cevap veremediler.allah büyük demekle yetindiler. ama ben ameliyattan 7 ay sonra hamile kaldım .10 şubatta hamile olduğumu öğrendim ve eşimle ikimiz çılgına döndük sevinçten.10 şubatta hayatım değişti.artık nohutum benimleydi.içimdeydi yavrum .onunla her anı yaşamak için işimden bile ayrıldım .
çok güzel bir hamilelik yaşadım.et yemeyen ben bebeğim için et bile yedim .herşey çok güzel gidiyordu ta ki 7 ayıma kadar 7 aylık olduğumda birgün aniden bacaklarımdan sıcaklık indiğini hissettim .evde yalnızdım eyvah doğuruyormuydum yoksa.oysa bebeğimin hiç bir şeyi yoktu.eyvahedigeldismile
eşimle hastanaye giderken eşime tek söylediğim bu oldu.oğlum doğacak ve ben ona ne giydireceğim dedim durdum .doğumu değilde bebeğin giyeceğini düşünüyorum :kedi:
ben hamileleği mucize olarak gördüğüm için inanamadım kaç ay ve hiç bir hazırlık yapmadım .bir şey olurda daha sonra çok üzülürüm diye 8 aylıkken alacaktım herşeyini.o yüzden hiçbirşeyi yoktu oğlumun doğru dürüst.
neyse hastaneye gittik hemen doktorum geldi nts ye bağlandı kontrollerim oldu.yaramaz nohut keseyi yırtmayı başarmış çıkmaya çalışıyor .doktorum hemen müdahale etti.o gün hastanede kaldım .ama o günden sonra hareket etmem kısıtlandı .son 2 ay hep evde geçirdim .çok mecbur olmadıkça evden çıkmadım .önceden ameliyatlıda olduğum için doğumum sezeryan olacaktı ve ameliyat günün belirlendi. 5 ekim .
büyük gün den 1 gece önce tüm hazırlıkları yaptık .bütün gece ne ben ne eşim nede annem hiç uyuyamadık.ben heyecanımdan kimseyi uyutmadım .
sabah erkenden kalkıp duş aldım .ve sabah saat 7 de evden çıktık.annem ben ve eşim.hastaneye gittik.eşim giriş işlemlerini yaparken beni odama çıkardırlar.annemle ikimiz odama yerleşirken .hemşire geldi ve bana iğnelerimi yaptılar derken doktorum geldi saat 8.30 da .hazırsan gidelim dedi.neeeee şok oldum bu kadar erkenmi diyebildim.
hiç korkmamıştım ama o an heyecan korku ve daha adını koyamadığm pek çok duyguyla beraber ağlamaya ve titremeye başladım .sedyeye yattım asansöre bindiğimde annem yanımdaydı elini tuttum ve beni bırakma anne çok korkuyorum dediğimi hatırlıyorum .
tam ameliyata gireceğim anda ameliyathane önünde 10 taneye yakın arkadaşımız ve eşleri beni bekliyorlarmış onları görünce daha çok ağlamaya başladım ve herkese son kez el salladıktan sonra içeri girdim .o an isteyen herkesin bebek sahibi olmasını diledim.
ameliyathanede çok güzel bir ortam vardı.içeride müzik çalıyordu.herkes şarkı söylüyor beni bekliyorlardı .beni görünce hepsi birden hoşgeldin güzel anne bizde seni bekliyorduk dediler.çok duygulandım zaten ağlayarak gelmiştim daha da ağlamaya başladım .anestezi doktorum başıma geldi ve ağlama artık bak şimdi 3 e kadar sayacağım uyuyacaksın .uyandığında oğlun doğmuş olacak dedi.
gerçektende 1 ,2 derken 3 dediğini duymadım bile.uyumuşum.sonra birden bir ses duydum haydi uyan çok güzel pamuk gibi oğlun oldu dendiğini duydum ama gözlerimi açamıyordum halen.
beni odama çıkardılar .hissediyordum duyuyordum ama gözlerimi açamıyordum .
odama çıktıktan bir süre sonra kendime geldiğimde hemen oğlumu sordum .hazırlıyorlar dediler ve bir iki dakika sonra oğlum kapıdan girdiği an dizlerimin bağı çözüldü sanki.o an dünya durdu bebeğime öylece bakakaldım .eşim hemen kucağına aldı ve benim yanıma yatırdı ve o an ben oğluma aşık oldum :asigim:
anlatılamaz duygular içerisindeydim .
mucizem gerçek olmuştu artık bende bir anneydim .
inanamıyordum .bu benim mi diyebildim.9 ay karnımda taşıdığım nohutum diye sevdiğim meleğim annesinin kollarındaydı.
kaymaklım kuzum bebeğim canım oğlum .iyiki doğdun DORUK .rabbim meleğimi yollamıştı.ŞÜKÜRLER OLSUN
allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.