• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 ekim anneleri doğum hikayeleri :)))

sezeryanla dogum yapan arkadaslar. bende önce sanci cektim acilmam hic olmadi sonra dayanamadim eryana aldilar.

Yaaa merak ediyorum sezeryan olanlar nasil hemen toparlanabiliyorlarmi. nasil iyi hissediyorsunuz. ben kendi basima pantolonumu filan degisemiyorum. yataktan tam olarak yalniz kalkamiyorum. bana cok agir geldi bu sezeryan. keske normal dogumla bagira cagira kurtulsaymisimda sonrasi bu sikintilari cekmeseymisim diyorum ama nasip kismet tabiii normalide olmadi neyapalim. ama iyilesemiyecekmisim gibi geliyor. sizede öyle olmuyormu....

barby cim kısa zamanda toparlarsın inşallah...ben genel anesteziyle sezercik oldum ilk gün kötüydüm aama ilk gün bile bellli bi saatden sonra kalkıp yürüdüm...ikici gün dahada iiyiydim şimdi daha iyiyim ama tabi ameliyat yerim çok ayakta kalınca ve yürüyünce zonkluoo....ama olacak o kadar...
kendine morel ver ve kısa zaamanda düzeleceğine inann....

antıka pis karı dıe ona ben dıorum , koymayı unuttum olafı deseydı bı tekme ypıştrmıştım..

hiç aklıma gelmezdi benimde anne olacağımm..erken anneliği yaşayanlardan biride ben olsam gerek...annelik annelik annelik..kelimelerle anlatılmaz.ama oysaki sizler 9 ay herşeyi paylaştğm canlarm bu duyguyu biliyorsunzz...nerden nasıl başlasam bilmeden yazmk geliyor içimden..dolduğunu taştğnı hissediyorum içmdeki duygunun onu ne çok sevdiğimi herkeslere anlatmk istiorum.9 ay boyunca gerek tatlı gerek acı günler yaşadık oğluşumla..son zamanlar sürekli doktor kontrollerndeydk aklım çıkıyodu ona bişi olcak diye..haftada 3kere nst vs yakın takibe alınmştık..meleğimle yollarda gidip geldik.meleğimin plesentası kireçlenmşti ve bu olay bizi 5 hafta sürükledi her gidsişimde ya alır korkusuyla gittim hastaneye..ve 15 eylül günü kontrole çağrmştı drum..ama açık kapıda bırkmştı bize.12den sonra bişi yeme en geç 7bçkta burda ol dedi..alabilirim giiblernden konşmştu.bizde 15 eylül sabahı hastane çantamızıda alark annem eşim ve ben hastane yolunu tuttuk giderken resmler çekldim ama içimde hep burukluk vardı gçzlerm doluyodu.kimseye belli etmemeye çalışıyordum ama..hastaneye geldik ve drumu aradılarr dr geldi kontrol etti ve 1 saat bekletemm plesentası taş keslmş suyu sadece kafADA KALMŞ DEDİ..ben kendimi zor tutuyorumm yutkuna yutkuna bi hal oldum..hemen odama çıkardılar..kilomu ölçtüler..odamda nstye bağladılarr hemşireler kendi aralarnda sancısı ypok neden alıolar felan die mırıldanıolardı..ağrısız sancısız doğm yaşadm..rüya gibiydi herşeyy..hemşire geldi önlüğümü giydrdi.ailemi dışarı aldı ve lavma yaptı sonda taktı ve korkulcak bişim değilmş eskidenmş o benm hastanemde uyuşturark yaptılar lavma yaplşdktn 10 dk sonra tuvalete gittim herşey okdr hızla ilerlioduki herkes şaşkındı.şaşkınlktan konuşamıyor kurbanlık koyun gibi ne derlerse yapıodum.hemşireler tekrar geldi beni sedyey aldılarr bende bi garplik ağlıcam ama çekiniorum zor tutuorum kendimi asansörün oraya kadr annem ben ve sevgili kocacım eşlik ettiler.annemn gözler dolu eşimn öle eşim anenme anne yapma sakın oda başlar ağlamaya diodu sesiz sessiz..ben desen onlar ağlasa başıcam hıçkırıklara...gözüöde iki damla yaşla asansöre bindimm.çokadr garpki ne yapşcağnı bilkmiyorum korku heycann..başmdaki heöşireler çok ciciydi.korkma kızım felan diolardı saçımı felan sevdiler..:))))nese amelyathaneye geldiiikk..elmde kamera hemşirelere şuraya basın hazr felan diorum biras heycandan bras soğuktan titrer gibi oldum herşy çok hızlı ilerledi 10.31 di asansöre binmştm.amelyathanede bi sürü dr hemşire biri damarlarımı açtı biri tansyonumu ölçtü herkesi korkudan inceleyemedm gözlerimi loapamya çalştm drum nerde die sordum gelcek dedilerr..drum geldi nasılsın dedi korkuyorum dedimm:=))bendaha bayılmadm bişi yapmayın ha dedimm:=))))))))sonra hemşire göbek adını ne kpoyalım deidlerr öle ani olduki kafamda bişi yoktu aslnda vardı ama eşimle bunun kavgasını yaptğmz için söyleyemedm.ben babamın ismni istedimm ama eşim istemedi hatta baya tartştk bu konuda oysaki o babasının ismini bebeğimze koydu..nese önmli değil dicektm celal babamın adı die laf ağzıma geldi gene boğazm düğümlendi diyemedm dicektm kadir onuda diyemedm kadir akşamıydı o gün çünkü..s,ize bırakıyorum dedim veeee uyudumm.geriye hiç bişi hatrlamıyorum..10.45te oğlm dünyaya gelmiş..videoya çekmşler saniyesini herşeyini okadr çok ağlamışki canm oğlum demşler km bu bebk kulaç bebek demişler..eşim görnce çok ağlamş..benide 1saat sonra felan getrdiler..başmda hemşirelerr hadi bakalım uyan gözde hanım die sesleniolardı ben çok acıo diyerkten ayıldım ve odama gelene kadr çok acıo demişim narkozun etkisiyle...oğlumu getrdiler bana çok güseldi eşim sana bensio çok güsel dedi ben sana bensio dedim oğlum canım diyerkten koklamışımm..hemşire bebği emzrmeye çalışıo ama süt gelmiodu sezeryan oldğu için...şimdi gene videoyu izedmde eşimde hadi baabacım ye hadi oğlum ham yap deyp duruo hemşire bebği emzrtrken çok güldüm şuann..=))))benden bukadr dünyanın en güsel şeyi anne olmk...dünyada herşeyden çok var ama oğlumdan canımdan bitane var..sçs annecim canım oğlum doruğum allahım bzi hiç ayırmasın....
(maşallah deyin teyzeleri)2950 gr doğdu canm oğlum 37+ken doğdu..20sindede mevlütünü

vakit bulupta hikayemi yazamadim hehe

yakinda yazarim bedne insallah . herkesin hikayesini bile tam okuma firsatim olmadi ne mesgul hatun oldum benya:)))))

merhaba anneler,

herkes hikayesini ne güzel anlatmis. Hepinizin bebisi hayirli ugurlu olsun... insallah Rabbim bizede dogru zamanda hayirli bir evlat nasip eder, benimde dogum korkularim gider..

bir sorum olacakti - sezeryandan sonra Karin sisligi ne kadar devam ediyor, ne zaman normal haline geliyor?

cevaplarsaniz sevinirim.

Tesekkürler

Nohutum hoşgeldin dünyamıza .annesinin kaymaklısı doğdu
NOHUTUM HOŞGELDıN DÜNYAMIZA.ANNESıNıN KAYMAKLISI CANIM OĞLUM.
evleneli 4 yıl oldu 3 yılını nohutuma kavuşma özlemiyle yaşadım .sonunda rabbim meleğimi bana yolladı şükürler olsun .
geçen yıl geçirdiğim ameliyattan sonra geldi meleğim.sol yumurtalığımda 2 büyük ur oluşmuş.ur la birlikte sol yumurtalığımda alındı .sağ yumurtalığımda da çok az yumurta vardı.doktorlar bebeğimin olup olmayacağını tam cevap veremediler.allah büyük demekle yetindiler. ama ben ameliyattan 7 ay sonra hamile kaldım .10 şubatta hamile olduğumu öğrendim ve eşimle ikimiz çılgına döndük sevinçten.10 şubatta hayatım değişti.artık nohutum benimleydi.içimdeydi yavrum .onunla her anı yaşamak için işimden bile ayrıldım .
çok güzel bir hamilelik yaşadım.et yemeyen ben bebeğim için et bile yedim .herşey çok güzel gidiyordu ta ki 7 ayıma kadar 7 aylık olduğumda birgün aniden bacaklarımdan sıcaklık indiğini hissettim .evde yalnızdım eyvah doğuruyormuydum yoksa.oysa bebeğimin hiç bir şeyi yoktu.eyvahedigeldismile
eşimle hastanaye giderken eşime tek söylediğim bu oldu.oğlum doğacak ve ben ona ne giydireceğim dedim durdum .doğumu değilde bebeğin giyeceğini düşünüyorum :kedi:
ben hamileleği mucize olarak gördüğüm için inanamadım kaç ay ve hiç bir hazırlık yapmadım .bir şey olurda daha sonra çok üzülürüm diye 8 aylıkken alacaktım herşeyini.o yüzden hiçbirşeyi yoktu oğlumun doğru dürüst.
neyse hastaneye gittik hemen doktorum geldi nts ye bağlandı kontrollerim oldu.yaramaz nohut keseyi yırtmayı başarmış çıkmaya çalışıyor .doktorum hemen müdahale etti.o gün hastanede kaldım .ama o günden sonra hareket etmem kısıtlandı .son 2 ay hep evde geçirdim .çok mecbur olmadıkça evden çıkmadım .önceden ameliyatlıda olduğum için doğumum sezeryan olacaktı ve ameliyat günün belirlendi. 5 ekim .
büyük gün den 1 gece önce tüm hazırlıkları yaptık .bütün gece ne ben ne eşim nede annem hiç uyuyamadık.ben heyecanımdan kimseyi uyutmadım .
sabah erkenden kalkıp duş aldım .ve sabah saat 7 de evden çıktık.annem ben ve eşim.hastaneye gittik.eşim giriş işlemlerini yaparken beni odama çıkardırlar.annemle ikimiz odama yerleşirken .hemşire geldi ve bana iğnelerimi yaptılar derken doktorum geldi saat 8.30 da .hazırsan gidelim dedi.neeeee şok oldum bu kadar erkenmi diyebildim.
hiç korkmamıştım ama o an heyecan korku ve daha adını koyamadığm pek çok duyguyla beraber ağlamaya ve titremeye başladım .sedyeye yattım asansöre bindiğimde annem yanımdaydı elini tuttum ve beni bırakma anne çok korkuyorum dediğimi hatırlıyorum .
tam ameliyata gireceğim anda ameliyathane önünde 10 taneye yakın arkadaşımız ve eşleri beni bekliyorlarmış onları görünce daha çok ağlamaya başladım ve herkese son kez el salladıktan sonra içeri girdim .o an isteyen herkesin bebek sahibi olmasını diledim.
ameliyathanede çok güzel bir ortam vardı.içeride müzik çalıyordu.herkes şarkı söylüyor beni bekliyorlardı .beni görünce hepsi birden hoşgeldin güzel anne bizde seni bekliyorduk dediler.çok duygulandım zaten ağlayarak gelmiştim daha da ağlamaya başladım .anestezi doktorum başıma geldi ve ağlama artık bak şimdi 3 e kadar sayacağım uyuyacaksın .uyandığında oğlun doğmuş olacak dedi.
gerçektende 1 ,2 derken 3 dediğini duymadım bile.uyumuşum.sonra birden bir ses duydum haydi uyan çok güzel pamuk gibi oğlun oldu dendiğini duydum ama gözlerimi açamıyordum halen.
beni odama çıkardılar .hissediyordum duyuyordum ama gözlerimi açamıyordum .
odama çıktıktan bir süre sonra kendime geldiğimde hemen oğlumu sordum .hazırlıyorlar dediler ve bir iki dakika sonra oğlum kapıdan girdiği an dizlerimin bağı çözüldü sanki.o an dünya durdu bebeğime öylece bakakaldım .eşim hemen kucağına aldı ve benim yanıma yatırdı ve o an ben oğluma aşık oldum :asigim:
anlatılamaz duygular içerisindeydim .
mucizem gerçek olmuştu artık bende bir anneydim .
inanamıyordum .bu benim mi diyebildim.9 ay karnımda taşıdığım nohutum diye sevdiğim meleğim annesinin kollarındaydı.
kaymaklım kuzum bebeğim canım oğlum .iyiki doğdun DORUK .rabbim meleğimi yollamıştı.ŞÜKÜRLER OLSUN
allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.

Nohutum hoşgeldin dünyamıza .annesinin kaymaklısı doğdu
NOHUTUM HOŞGELDıN DÜNYAMIZA.ANNESıNıN KAYMAKLISI CANIM OĞLUM.
evleneli 4 yıl oldu 3 yılını nohutuma kavuşma özlemiyle yaşadım .sonunda rabbim meleğimi bana yolladı şükürler olsun .
geçen yıl geçirdiğim ameliyattan sonra geldi meleğim.sol yumurtalığımda 2 büyük ur oluşmuş.ur la birlikte sol yumurtalığımda alındı .sağ yumurtalığımda da çok az yumurta vardı.doktorlar bebeğimin olup olmayacağını tam cevap veremediler.allah büyük demekle yetindiler. ama ben ameliyattan 7 ay sonra hamile kaldım .10 şubatta hamile olduğumu öğrendim ve eşimle ikimiz çılgına döndük sevinçten.10 şubatta hayatım değişti.artık nohutum benimleydi.içimdeydi yavrum .onunla her anı yaşamak için işimden bile ayrıldım .
çok güzel bir hamilelik yaşadım.et yemeyen ben bebeğim için et bile yedim .herşey çok güzel gidiyordu ta ki 7 ayıma kadar 7 aylık olduğumda birgün aniden bacaklarımdan sıcaklık indiğini hissettim .evde yalnızdım eyvah doğuruyormuydum yoksa.oysa bebeğimin hiç bir şeyi yoktu.eyvahedigeldismile
eşimle hastanaye giderken eşime tek söylediğim bu oldu.oğlum doğacak ve ben ona ne giydireceğim dedim durdum .doğumu değilde bebeğin giyeceğini düşünüyorum :kedi:
ben hamileleği mucize olarak gördüğüm için inanamadım kaç ay ve hiç bir hazırlık yapmadım .bir şey olurda daha sonra çok üzülürüm diye 8 aylıkken alacaktım herşeyini.o yüzden hiçbirşeyi yoktu oğlumun doğru dürüst.
neyse hastaneye gittik hemen doktorum geldi nts ye bağlandı kontrollerim oldu.yaramaz nohut keseyi yırtmayı başarmış çıkmaya çalışıyor .doktorum hemen müdahale etti.o gün hastanede kaldım .ama o günden sonra hareket etmem kısıtlandı .son 2 ay hep evde geçirdim .çok mecbur olmadıkça evden çıkmadım .önceden ameliyatlıda olduğum için doğumum sezeryan olacaktı ve ameliyat günün belirlendi. 5 ekim .
büyük gün den 1 gece önce tüm hazırlıkları yaptık .bütün gece ne ben ne eşim nede annem hiç uyuyamadık.ben heyecanımdan kimseyi uyutmadım .
sabah erkenden kalkıp duş aldım .ve sabah saat 7 de evden çıktık.annem ben ve eşim.hastaneye gittik.eşim giriş işlemlerini yaparken beni odama çıkardırlar.annemle ikimiz odama yerleşirken .hemşire geldi ve bana iğnelerimi yaptılar derken doktorum geldi saat 8.30 da .hazırsan gidelim dedi.neeeee şok oldum bu kadar erkenmi diyebildim.
hiç korkmamıştım ama o an heyecan korku ve daha adını koyamadığm pek çok duyguyla beraber ağlamaya ve titremeye başladım .sedyeye yattım asansöre bindiğimde annem yanımdaydı elini tuttum ve beni bırakma anne çok korkuyorum dediğimi hatırlıyorum .
tam ameliyata gireceğim anda ameliyathane önünde 10 taneye yakın arkadaşımız ve eşleri beni bekliyorlarmış onları görünce daha çok ağlamaya başladım ve herkese son kez el salladıktan sonra içeri girdim .o an isteyen herkesin bebek sahibi olmasını diledim.
ameliyathanede çok güzel bir ortam vardı.içeride müzik çalıyordu.herkes şarkı söylüyor beni bekliyorlardı .beni görünce hepsi birden hoşgeldin güzel anne bizde seni bekliyorduk dediler.çok duygulandım zaten ağlayarak gelmiştim daha da ağlamaya başladım .anestezi doktorum başıma geldi ve ağlama artık bak şimdi 3 e kadar sayacağım uyuyacaksın .uyandığında oğlun doğmuş olacak dedi.
gerçektende 1 ,2 derken 3 dediğini duymadım bile.uyumuşum.sonra birden bir ses duydum haydi uyan çok güzel pamuk gibi oğlun oldu dendiğini duydum ama gözlerimi açamıyordum halen.
beni odama çıkardılar .hissediyordum duyuyordum ama gözlerimi açamıyordum .
odama çıktıktan bir süre sonra kendime geldiğimde hemen oğlumu sordum .hazırlıyorlar dediler ve bir iki dakika sonra oğlum kapıdan girdiği an dizlerimin bağı çözüldü sanki.o an dünya durdu bebeğime öylece bakakaldım .eşim hemen kucağına aldı ve benim yanıma yatırdı ve o an ben oğluma aşık oldum :asigim:
anlatılamaz duygular içerisindeydim .
mucizem gerçek olmuştu artık bende bir anneydim .
inanamıyordum .bu benim mi diyebildim.9 ay karnımda taşıdığım nohutum diye sevdiğim meleğim annesinin kollarındaydı.
kaymaklım kuzum bebeğim canım oğlum .iyiki doğdun DORUK .rabbim meleğimi yollamıştı.ŞÜKÜRLER OLSUN
allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.

beryal kızz ne ağlatıyon bu mevzuları acığa çıkarıp yaww :43:

iyiki doğmuş paşamm :70:

Back