• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlar bitki çayı içsem bişey olmaz değil mi ya?hamile değilim ama ya hamileysem de demekten kendimi alamıyorum düşük bir ihtimalde olsa yane:1:

kuzu korkma yaa bişi olmazzz aaa senin daha günün gelmediki daha yumurtlama günlerine yenig riyon bacımm bişi olmaz sen rahatına bakkk :29: :16:

ya noluyo yaaa :roflol:

melikenin yakın mı tarihi? hadi bakalım hayırlısı

kardeşş şu abi meselesini açarsan sevicez, topicte mahrem mi, var diyorlar bak. :1:

hmm anladım. ama korunmadınız değil mi? benim annem öğretmen, bende tam tersine doğum yaza gelsin de bana baksın diye düşünüyorum :))

canım 4 günüm var inşallah hakkımızda hayırlısı bakalımm :13: :emir_bebek: :16:

anam hiç deme geldikten sonra bir ağrı şeyimde bir hafta sonra da kanamam oldu çok korktum bir daha da ne yola çıkmak her şey yasaklandı
ayy canım ya geçmiş olsun. 31 haftalıkmışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. bir avazda...

kızlar bitki çayı içsem bişey olmaz değil mi ya?hamile değilim ama ya hamileysem de demekten kendimi alamıyorum düşük bir ihtimalde olsa yane:1:
ne çayı peki?

kardeşş şu abi meselesini açarsan sevicez, topicte mahrem mi, var diyorlar bak. :1:

hmm anladım. ama korunmadınız değil mi? benim annem öğretmen, bende tam tersine doğum yaza gelsin de bana baksın diye düşünüyorum :))

ev et abi nerden çıktı neden abi dedi anlamadım yahu çözün bi şunu............... :3: evet doğrudur ama biz eşim ve benim ailemle her yaz tatil yaparız 5-6 gün onu karçırmak istemiyorum da:14: bende hiç birinden vazgeçemiyom yahu aman napim bende patilerimi sokarım suya sadece :22::66::65:

valla ben içiyom sürekli bacım bilmiyom ama sen daha günün felan gelmedigi için içebilirsin bence ben hergün yesil cay form cayları tüketiom vallaa:1: :3:

ayy canım ya geçmiş olsun. 31 haftalıkmışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. bir avazda...

ne çayı peki?

canım doğadanın funda yaprağı,mate,biberiye,kekik,yeşil çay canım doğadan beşi bir yerde yazıyor mübarek altın sanki beşi bir yerde hehe:80:

yaww cnm tabi yazacaktım abi yazmışım kusura bakmayın
özür
olsun olsun sorun değil :)
yeni üye falan olsam millet kaçışacaktı yalnız :9:

canım 4 günüm var inşallah hakkımızda hayırlısı bakalımm :13: :emir_bebek: :16:

ay çok az kalmış asla stres yapma, güzel şeyler düşün, komedi filmleri izle... çatlatma iğnesi olmuşmuydun sen?
ev et abi nerden çıktı neden abi dedi anlamadım yahu çözün bi şunu............... :3: evet doğrudur ama biz eşim ve benim ailemle her yaz tatil yaparız 5-6 gün onu karçırmak istemiyorum da:14: bende hiç birinden vazgeçemiyom yahu aman napim bende patilerimi sokarım suya sadece :22::66::65:
aa hamileyken yüzmek çok iyidir. drlar hep tavsiye ediyor. ben havuza yazılayım diyorum hatta. hiçbişeyden vazgeçmene gerek yok yani. bakalım bi güzel haberin gelsin de ona göre konuşuruz bunları gerçi.

ben
namaz
kılıp
gelicem
kismeler
biyerlere
kaçmasın :4:
bende kılayım gidip. sonrada dışarı çıkacağım. görüşürüz sonra kızlar.

canım doğadanın funda yaprağı,mate,biberiye,kekik,yeşil çay canım doğadan beşi bir yerde yazıyor mübarek altın sanki beşi bir yerde hehe:80:
sen yine de içme boşver, yumurtlama günlerindesin. zararı falan olur, bilmiyorum.

olsun olsun sorun değil :)
yeni üye falan olsam millet kaçışacaktı yalnız :9:

ay çok az kalmış asla stres yapma, güzel şeyler düşün, komedi filmleri izle... çatlatma iğnesi olmuşmuydun sen?

aa hamileyken yüzmek çok iyidir. drlar hep tavsiye ediyor. ben havuza yazılayım diyorum hatta. hiçbişeyden vazgeçmene gerek yok yani. bakalım bi güzel haberin gelsin de ona göre konuşuruz bunları gerçi.

ayy canım benim saolsın yok canım ama ilk defa klomen kullandım bakalım hayırlısı canımm :29: :emir_bebek: :16:

erkek filan yok cnm yaww ben yanlış yazdım tabi yazacaktım abi yazmışım

Back
X