• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım ama insanın elinde deil düşünmeden edemiyo dile kolay 15 ay oldu hala tık yok :5:
canım ben mayısda bebiş olsun dedim o düşünce ile yapınca olmadı tabi 2.denemede eşime buay olmasın dedim tatildeydik çünkü adetim 7gün sürer ve ertesi günü oldu meğer ilk günüymüş netten bakınca ve yumrtlama gününün son günü hatta son saatlerinde oldu düşün o dedikleri 13.-14.günler olmadı ve ben hiiç beklemiyordum adet günümde gelen giden yoktu hayatımda 1kez olmuştu eşime test al dedim geceye kadar bekledim ama hiç hasta olcak gibi değildim test yaptım ve hamileydim inan bana psikolji çok önemli
benimde doktorum kesinlikle strest yapma yoksa bebek yok dedi:/ ama bu ay yapmadık bakıcaz artık her ay bu zamanda on kere test yapmıştım bile ama bu ay yapmadım

inş hamilesindir ne zaman peki beklenmeyen adet

amin amin cnmmmm ..........inş. rabbimde sana bağışlasın yavrunuu .......

haklısın :31: ben çıkmalıyım kızlar eşim çok uykum var diyip duruyor yarın g:4:örüşürüz inş... rabbim dualarımızı kabul etsin hoşçakalın iyi geceler............

güle güle şeymacım kendine iyi bak emii hayırlı geceler bacım tatlı rüyalarrrrr:29: :16:

SWETT-------------------------dündü beklenmeyen adet cnm ---------:6:yarın görüşürüz kızlar öptüm hepiniziiiiiiiiiiiii

canım ben mayısda bebiş olsun dedim o düşünce ile yapınca olmadı tabi 2.denemede eşime buay olmasın dedim tatildeydik çünkü adetim 7gün sürer ve ertesi günü oldu meğer ilk günüymüş netten bakınca ve yumrtlama gününün son günü hatta son saatlerinde oldu düşün o dedikleri 13.-14.günler olmadı ve ben hiiç beklemiyordum adet günümde gelen giden yoktu hayatımda 1kez olmuştu eşime test al dedim geceye kadar bekledim ama hiç hasta olcak gibi değildim test yaptım ve hamileydim inan bana psikolji çok önemli

inş hamilesindir ne zaman peki beklenmeyen adet

ne güzelmiş canım yaa ohh darısıda bize inşallahhhh :29: :16: :49:

sağol swett bilgiler için strest yok tmm ;) hadiyin size doyum olmuyor eşim bayıldı koltuktaa hahah görüşürz....

canlarım iyi geceler uyku vakti geldi. torunu olan ablamız yeni gördüm ne baldır şimdi o rabbim sağlıklı büyütmenizi nasip etsin.

:16:

iyi geceler katre......çok teşekkür ederim gerçekten toruncuk demek ballıbadem demek....o benim CANSUYUM.....allah herkese tattırsın.....

melike cm ilk bebişinin geliş müjdesini buradan okumak istiyorum ve bunun için de duacınım.....senin yanlızlığını en güzel giderecek ve dünyanı dolduracak bir bebeğinin olmasını rabbim nasip etsin inşlllhhh....

Back
X