- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
topik hızlı ilerliyor maşallah
evet canımmm kırk bin kere maşallahhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topik hızlı ilerliyor maşallah
aminnnnnnnnnnnn melikemmmmmm vee shekerimmmmmmmmmmm
aminnn bitanem benimmmmm rabbim duysun inşallah sesimiziii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amin ikimiz kaldık en çok isteyen sanırım biliyorum allah duyucak inş. sesimizii rabbim büyükk geri çevirmez müslüman kullarının dualarını ay ağlicem ben bugün çok psikolojim bozuk yaabişi anlatıcam size:::::::::::::: bi kadın varmış durumu kötüymüş ama allah ona 6 çocuk vermiş ona takıldım ben sanırım bugün :/ ne alakaysa işte takıldım bilmiyorum yaaaaaa
ayy banyomu yaptım dayanamdım tekrar gırıyım dedım oku oku bıtmıyo sabaha kadar kaç sayfa olcak dah aallah bılırhadı bakalım kaynatıverın ben hepsını okudum şımdı yıne çıkıyorum bu kez yatcam gerçekten
![]()
ah cnm hep psikolojiden oluyo zaten ne oluyosa......eminim çok güzeldir ... bir sorun yok cnm sadece kansızlık var ondanda doktor folbiol verdi bu ay istemiyorum dedim ama kornmadık kafama hep taktım her ay bu 5 . ay ama bu ay takmadım işde bakalım :/canım bir sebebi yoktu benimkinin iltihap var diye gittim fitil ve antibiyotik verdi kullandım o ay hasta oldum öbür ay hamile kaldım psikolojik canım rabbim inşallah bebek isteyen herkese verir çok güzel bir duygu allahtan isteyin yürekten isteyin eminim olacaktır senin problem ne?
2009 un güzel gelinleri önce gelinliğinizin tadını çıkarın... bebiş için acele ertmeyin.....rabbim en uygun zamanda hayırlısıyla verecektir......benim toruncuğum 6 yıl sonra geldi ve bu annesi ve babasının isteğiydi.....önce evliliği oturtmak, sonra işleri yoluna koymak ve sonrada çocuk dediler ve de öyle oldu....hayırlısıyla ve kısmetleriyle en uygun zamanda nasip etsin yaradan.....:2:
canım bir sebebi yoktu benimkinin iltihap var diye gittim fitil ve antibiyotik verdi kullandım o ay hasta oldum öbür ay hamile kaldım psikolojik canım rabbim inşallah bebek isteyen herkese verir çok güzel bir duygu allahtan isteyin yürekten isteyin eminim olacaktır senin problem ne?
2009 un güzel gelinleri önce gelinliğinizin tadını çıkarın... bebiş için acele ertmeyin.....rabbim en uygun zamanda hayırlısıyla verecektir......benim toruncuğum 6 yıl sonra geldi ve bu annesi ve babasının isteğiydi.....önce evliliği oturtmak, sonra işleri yoluna koymak ve sonrada çocuk dediler ve de öyle oldu....hayırlısıyla ve kısmetleriyle en uygun zamanda nasip etsin yaradan.....:2:
evet psikilojik olarak hamile kalınmıyor infertitit kuzenimden biliyorum doktor bebek düşünerek yapma demişti
evet psikilojik olarak hamile kalınmıyor infertitit kuzenimden biliyorum doktor bebek düşünerek yapma demişti
ah cnm hep psikolojiden oluyo zaten ne oluyosa......eminim çok güzeldir ... bir sorun yok cnm sadece kansızlık var ondanda doktor folbiol verdi bu ay istemiyorum dedim ama kornmadık kafama hep taktım her ay bu 5 . ay ama bu ay takmadım işde bakalım :/
evet allah bağışlasın ama ben çok yanlızım buralarda ondan evimde bir ses istiyorum artık birbuçuk sene oldu
kesinlikle psikoloji ben 9 ay boyunca her hasta olmamda ağladım neden diye görev yaptığım yerde arkadaşın bebeği vardı ölüyodum onun için çok seviyodum rabbim sonunda banada nasip etti dualarım hepinizle rabbim hepinize yaşatsın![]()
bence de stres yapmayın kızlar.....akışına bırakın ve rahat olun....
amin amin cnmmmm ..........inş. rabbimde sana bağışlasın yavrunuu .......kesinlikle psikoloji ben 9 ay boyunca her hasta olmamda ağladım neden diye görev yaptığım yerde arkadaşın bebeği vardı ölüyodum onun için çok seviyodum rabbim sonunda banada nasip etti dualarım hepinizle rabbim hepinize yaşatsın![]()
bence de stres yapmayın kızlar.....akışına bırakın ve rahat olun....