• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

tatlım nere gece yeni başlıyodu dha

balık yiyemeyince dr mecbur içicen dio içme sıkıyosa bende senin gibi diodum içemem die kocam günlük kontrol yapıyo içmezsem balık yemek zorundayım o dha kötü bea

benim magnezyumum toz suda eritiliyo günde 1 defa ama tadı iğrenç ama içmedğim gün gece kramplarım oluyo we o ilacın tadından dha kötü bırakma bence bi de dr una sor olur derse benim kullandğımdan yazdır günde 1 defa hem daha ii olur senin için ben demir ilacını günde 2 defa alıyorum kan sayımım çok düşük yetersiz besleniyorum dha doğrusu yiyemiyorum geri çıkıyo genelde

anam benim seymama yüklenmeyin alla alla
ayyyy evet bıkıorum o tozuuu öğğğğğğğğğ tadıı cok fenaa dr bana ılk onu verdı ayy baktım olmuoo mümkün degl ıcemıorum dedım bana hapını verın oda verdı tek seferde 3 tane alıorum hapıı
toz cok kotuuu yaa ıcebılsemm süpr oluırdu ama ıcemıomm :(ben balık yagı kullanmıorum aam cnmm
evet canım iyiyim sağol hatırladım sendemi 2009da evlendin
evet cnm bende 2009 hazıranda evlendım:))

evet canım bebiş var çokda beklediğim bir şekilde gelmedi ufaklık:1:

yokk canım ağustosta düşünmeye başladım oda bende kist olunca mecbursun dedi dr hamile kalmaya eşim öyle kabul etti yoksa daha erken diyodu.bebek malesef yokk bu ayda yok hatta 10 gün önceden regl oldum:(((((((((RABBİMDEN ÜMİT KESİLMEZ BE CANIM ALLAH İSTİYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH

bende ağustosta başladım :/ yok bendede geçmiş olsun cnm bnm olur inş. bigün

canım ya herkez hamile üzülüyorum ya kendim için bize de nasip etsin Allah bu gece dua et benim için de canım ben buradaki arkadaşlar için de edecegim kızzzzzzzzlarrrrrr hepimiz için dua edicem iyii geceler

tabikii ederim canım ne demekkk inşallah tatlım benimmmm :29: :49: :16:

ay ne güzel tatlım benim bizde 15 aydır bekliyoz ya tık yokkk hakkımızda hayırlısı olsun canım napalım rabbim saglık sıhhat versinnn:34:
olur inş canım hakkınızda hayırlısı bebişin geliceği zamanı bilir:71:
ewet güsel gidiyo sohbet
bende 29. haftamın içindeyim doğuma 10 hafta 3 gün kaldı allahımın izni ile

h.geldiniz o zaman meleğinle aramıza

darısı sizin başınıza fıstığım inş

yiyebiliyosan ne mutlu sana tatlım :54:

h.b shekercim

ewet güsel gidiyo sohbet

hemdeee bayıla bayıla bacımmmmm çok severimmmm:64: :64: :9:

ayyyy evet bıkıorum o tozuuu öğğğğğğğğğ tadıı cok fenaa dr bana ılk onu verdı ayy baktım olmuoo mümkün degl ıcemıorum dedım bana hapını verın oda verdı tek seferde 3 tane alıorum hapıı
toz cok kotuuu yaa ıcebılsemm süpr oluırdu ama ıcemıomm :(ben balık yagı kullanmıorum aam cnmm

ben alıştım artık yaaa napim kramplar onun tadından dha kötü öle bi ağrı yok yani inan

ewet güsel gidiyo sohbet

ayyy az kalmıss cnm maslahhh kocaman olmuss mınıgınn
hadı hayırlısıylada saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın cnmm

Son düzenleme:
melikeceğim çoğalıyoruz walla baksana
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sheker_cat, bayanseyma+, bilalim, emine82, Katreee, kuzu84, melike_ecesuu+, reyyannn, severhan, sweet_drop, turab571, zehra1025+

merhaba bende aranıza yeni katıldım 2008 geliniyim ama yazayım dedim benimde 9 ay olmadı ama rabbim sonunda verdi şimdi 23 kasımda 1 yaşıma girecek oğluşum var sabredin rabbim karşılığını verir.

melikeceğim çoğalıyoruz walla baksana
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sheker_cat, bayanseyma+, bilalim, emine82, Katreee, kuzu84, melike_ecesuu+, reyyannn, severhan, sweet_drop, turab571, zehra1025+

evet canımmmm maşallahhhhh :29: :16: :nazar: :nazar: :nazar:

merhaba bende aranıza yeni katıldım 2008 geliniyim ama yazayım dedim benimde 9 ay olmadı ama rabbim sonunda verdi şimdi 23 kasımda 1 yaşıma girecek oğluşum var sabredin rabbim karşılığını verir.

hşg. cnm bebekin :26:hayırlı olsun cnm :)) ne güzel peki bi sorun yokkenmi 1 sene oldu doktora fiilan gittinmi biraz anlatırmısın :( benimde hazirandan bu yana olmuyor dinlemek isterim senii

hoşgeldin canım allah bagısılasın kuzusunuuu darısıda basımıza canımm :29: :emir_bebek: :16:

Back
X