- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
sağol canım inşallah olucak hepimizin.MELİKE nin nasipse belli olucak 8 de senin ne zaman belli olucak yakın mı?
sağol canım inşallah olucak hepimizin.MELİKE nin nasipse belli olucak 8 de senin ne zaman belli olucak yakın mı?
evet canım allah razı olsunn sen nerden canım nerelisin yas kac??
kızlar ben cıkım cok optum sızı melıkecım artık 2 topıctede sıkkarsılasıcaz:))
kafa kalmadı yaaaaaaaaaaaa vallaaa yaaaaaaaaaaahaziranda b aşladık bizzz ( 37:
ayyy az kalmıss cnm maslahhh kocaman olmuss mınıgınn
hadı hayırlısıylada saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın cnmm
merhaba bende aranıza yeni katıldım 2008 geliniyim ama yazayım dedim benimde 9 ay olmadı ama rabbim sonunda verdi şimdi 23 kasımda 1 yaşıma girecek oğluşum var sabredin rabbim karşılığını verir.
oooooooooooooooooo 12 kullanıcıı vauuuuuuuuuuu
masalhhhhh
amin cnm amin...........dün adet günümdü hala yok piyasada bişiyy:26:
ben kocaelindeyim ama evlenince geldim ankarada doğdum büyüdüm gurbete gelin geldim 28 yaşındayım 29 olucam cuma günüssen peki canım
kimse bana hoşgeldin demiyecekmi
BİLALİMMMMMMMMMMM------------------BEN YAZDIM neden olmadı 9 ay bi nedeni varmıydı dedim anlatırmısın dedim ama okumadın sanırım hşg. dedim allah bağışlasın dedim ama görmedin------------------SHEKER------------------------- cnm bilmem ne bilim bugün böyleyim işde :) gülesim gelmiyo bikaç saattir olmadım hala cnm -----------------------------MELİKEMMMMMMM------------ belirti yok :)
kızlar bu kez gerçekten kalktım yarın akşama ancak görüşürüz gündüz eşim ewde olduğundan giremiyorum onun yanından ayrılamıyorum onunla yatıp onunla kalkıyorum ayy hamileliktenmidr nedir ben iice düştüm kocacğıma 1 saatte özlüyorum oturup ağlıyorum gel die adamda şaşırdı ne yapcağını garibim neysem ben çıktım güsel sohbetler size
BİLALİMMMMMMMMMMM------------------BEN YAZDIM neden olmadı 9 ay bi nedeni varmıydı dedim anlatırmısın dedim ama okumadın sanırım hşg. dedim allah bağışlasın dedim ama görmedin------------------SHEKER------------------------- cnm bilmem ne bilim bugün böyleyim işde :) gülesim gelmiyo bikaç saattir olmadım hala cnm -----------------------------MELİKEMMMMMMM------------ belirti yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?