2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlar ben cıkım cok optum sızı melıkecım artık 2 topıctede sıkkarsılasıcaz:))

inşallah tatlım benim cok sevindim inanki seni burda görünce yine gel emiii çok öptüm hayırlı geceler tatlı rüyalarrrrrrrrr bebişinle sana

Son düzenleme:
kafa kalmadı yaaaaaaaaaaaa vallaaa yaaaaaaaaaaa haziranda b aşladık bizzz(37:

tatlım ne oldu sana bugün yawww buarada sen adet olmadın demi hala nmerak etyom ben

ayyy az kalmıss cnm maslahhh kocaman olmuss mınıgınn
hadı hayırlısıylada saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın cnmm

ewet tatlım çoğu gitti azı kaldı allahımın izniyle bazen bana günler hiç geçmiyo gibi geliyo ama geçiyo işte ben bi an minik kuşumu kucağıma almak istiyorum onu çok merak ediyorum allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş

merhaba bende aranıza yeni katıldım 2008 geliniyim ama yazayım dedim benimde 9 ay olmadı ama rabbim sonunda verdi şimdi 23 kasımda 1 yaşıma girecek oğluşum var sabredin rabbim karşılığını verir.

h.g tatlım

oooooooooooooooooo 12 kullanıcıı vauuuuuuuuuuu
masalhhhhh

ben kocaelindeyim ama evlenince geldim ankarada doğdum büyüdüm gurbete gelin geldim 28 yaşındayım 29 olucam cuma günüssen peki canım

bende adanalıyım canım ama şuanda eşim poliss oldugu için tayinimiz cıktı malatyaya dogu görevine geldik gurbetteyim bende 24 yasındayım

BİLALİMMMMMMMMMMM------------------BEN YAZDIM neden olmadı 9 ay bi nedeni varmıydı dedim anlatırmısın dedim ama okumadın sanırım hşg. dedim allah bağışlasın dedim ama görmedin ------------------SHEKER------------------------- cnm bilmem ne bilim bugün böyleyim işde :) gülesim gelmiyo bikaç saattir olmadım hala cnm -----------------------------MELİKEMMMMMMM------------ belirti yok :)

kızlar bu kez gerçekten kalktım yarın akşama ancak görüşürüz gündüz eşim ewde olduğundan giremiyorum onun yanından ayrılamıyorum onunla yatıp onunla kalkıyorum ayy hamileliktenmidr nedir ben iice düştüm kocacğıma 1 saatte özlüyorum oturup ağlıyorum gel die adamda şaşırdı ne yapcağını garibim neysem ben çıktım güsel sohbetler size

inşallahhh hamilesindir canımm yaaaa

SHEKER---------------------tatlım ne oldu sana bugün yawww buarada sen adet olmadın demi hala nmerak etyom ben------------- BÖYLE TAkılıyom bikaç saattir cnm olmadım hala hasta bakalım hayırlısı

tesekkürler fıstıgım benim güle güle hayırlı geceler tatlı rüyalar öptüm seniiiii

hmm başka bir sorun yoktur umarım
we inş hamilesindir dualrım sizlerle hadi öptm görüşürüz byyyy

güle güle shekerrrimmmmmmmmm görüşürz bebem k.ib. ağlama kıs sevin ne güsel beben var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…