- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
hosgeldiniz Abuela gozlerim sizi aradi
merhaba kızlar aranıza geldim bende 2009da evlendim 1yılı devirdi ne çabuk geçti
merhaba kızlar aranıza geldim bende 2009da evlendim 1yılı devirdi ne çabuk geçti
Turab teşekkürler hoşbuldum ......keyifler nasıl acaba.....
ben pc de hem sohbet edip hem de müzik dinliyorum......TUAL ve AYLARDAN KASIM.... süper bir şarkıdır ve bende anıları var.....
canlarım bende cıkıyorum banyo falan yapıp yatacagım iyi geceler hepinize
ii akşamlar kızlar ben kaçar
ayy canım benim yaaa simdi bizdemi kullanıcaz balık yagımı ayy ben hiç içemem sanırımmm
aynı dertteyızz desene
sabah ac karna demr
gunıcınde aspırın ve vıtamın :))
hee agrım olursada magnezyum ıcıom yoksa ıcmıom valla magnezyum eşşekkadr hapları 3 tane ıcılıo bıde
ben-------------------------------EMİNE------------------------------ye sordum temmuzdamı bebek düşünmeye başladınız varmı bebek diye kızlar............yanlış anladınız sizz
iyiii yapmısın ablacım yaa torun bambaska oluyo dimiiiiii
ay herkes hamile melikeeeee((((((((( bizzzzz
ben-------------------------------EMİNE------------------------------ye sordum temmuzdamı bebek düşünmeye başladınız varmı bebek diye kızlar............yanlış anladınız sizz
tatlım nere gece yeni başlıyodu dha
balık yiyemeyince dr mecbur içicen dio içme sıkıyosa bende senin gibi diodum içemem die kocam günlük kontrol yapıyo içmezsem balık yemek zorundayım o dha kötü bea
benim magnezyumum toz suda eritiliyo günde 1 defa ama tadı iğrenç ama içmedğim gün gece kramplarım oluyo we o ilacın tadından dha kötü bırakma bence bi de dr una sor olur derse benim kullandğımdan yazdır günde 1 defa hem daha ii olur senin için ben demir ilacını günde 2 defa alıyorum kan sayımım çok düşük yetersiz besleniyorum dha doğrusu yiyemiyorum geri çıkıyo genelde
anam benim seymama yüklenmeyin alla alla
evet canım iyiyim sağol hatırladım sendemi 2009da evlendinslmm canım nasılsınnn hatırladın dımı mart 2011 topıcınden :)))
hoşgeldınnnnn
hoşgeldin canımm allah bagıslasın bebişin var sanırım allahım darısda bize inşalah maşallah kızlar cogalıyo hamişlerimizzzzz
bizimde olucak inşallah hayırlısıyla bacım az kaldııııııııııııııı
güle güle bitanem benim hayırlı geceler tatlı rüyalarrrrrrrrrrr
melike gerçekten torun sevgisi anlatılmaz yaşanır bişey.....allahım tüm arzu eden kullarına önce anneliği daha sonrada anneanneliği ve babaanneliği tattırsın inşallah.....
evet canım iyiyim sağol hatırladım sendemi 2009da evlendin
evet canım bebiş var çokda beklediğim bir şekilde gelmedi ufaklık
evet cnm 21. haftamızdayz bızde usg ye gore Amın inşşş
evet hızlı gıdıoo bu tpıc saohpette guzell
yaaa ben ozaman balık yemeyi tercih ederim bacım kocişimde seve seve alırrrrrrr yaparık oda yer bende bebişimizdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?