- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
güle güle bitanem benimmmm allah rahatlık versin hayırlı geceler tatlı tatlı rüyalarrrrr sizeee
ayyy yok kız temmuzz benimnicim oluyor
saol tatlışımda sizi bırakıp gidemiyorum kiiii neyse kocacğım arıyo ilaçlarımı içip yatayım artıkkkk buarada içtiğim tüm ilaçlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmm hepsi midemi bulandırıyo we artık içmek istemiyorm bennnnn
hoşbuldum ......ne olsun bu akşam yemeğinde kızımdaydım bol bol toruncuğumu sevdim kucakladım ve az önce evime döndüm ve de buradayım.....
ayyy canım yaa bende ilaç içmeyi hiç sevmiyorummm
hoşbuldum ......ne olsun bu akşam yemeğinde kızımdaydım bol bol toruncuğumu sevdim kucakladım ve az önce evime döndüm ve de buradayım.....
2009 un güsel gelinleri ben çıkıyorum uyuyacağız kızımla anne hastakız yaramaz bizi uyku paklar ancak yarına görüşmek üzere öptüm hepinizi az kaynatın yetişmek zor oluyo sonraaaaaaa
tatlım bende sewmiyorum ama kızım için katlanıyorum kan hapıydı balık yağıydı magnezyumdu kalsiyumdu ööğğğğ oldum artık allahın izniyle sağlıcakla bir doğursaydım hapta witaminde görmek istemiyorum artık bennn
ayy canım benim yaaa simdi bizdemi kullanıcaz balık yagımı ayy ben hiç içemem sanırımmm
tatlım bende sewmiyorum ama kızım için katlanıyorum kan hapıydı balık yağıydı magnezyumdu kalsiyumdu ööğğğğ oldum artık allahın izniyle sağlıcakla bir doğursaydım hapta witaminde görmek istemiyorum artık bennn
ii akşamlar kızlar ben kaçar
mrb cnm
melegınle yolun yarısını aşmıssınz neguzelll :)) rabbım saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın:)
iii geceler ii uykular sızeeee
melikem olsun da içeriz be
saol tatlım sende yarılamışsın yolu maşallah 5. ayın içindesiniz rabbim hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip etsin meleklerini inş
burayı bırakıp gidebilsem uyicamda bırakamıyorum kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?