2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

güle güle bitanem benimmmm allah rahatlık versin hayırlı geceler tatlı tatlı rüyalarrrrr sizeee

saol tatlışımda sizi bırakıp gidemiyorum kiiii neyse kocacğım arıyo ilaçlarımı içip yatayım artıkkkk buarada içtiğim tüm ilaçlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmm hepsi midemi bulandırıyo we artık içmek istemiyorm bennnnn

hoşbuldum ......ne olsun bu akşam yemeğinde kızımdaydım bol bol toruncuğumu sevdim kucakladım ve az önce evime döndüm ve de buradayım.....

ayyy canım yaa bende ilaç içmeyi hiç sevmiyorummm

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melike_ecesuu, abuela+, bayanseyma+, Elif, gulcan_yatman+, Katreee+, kuzu84+, masum_pisi06, severhan, sheker_cat+, temmuzz

maşşallahhhhh kızlarrrr haydiiii dahada cogalalım inşallahhhhhh

2009 un güsel gelinleri ben çıkıyorum uyuyacağız kızımla anne hasta kız yaramaz bizi uyku paklar ancak yarına görüşmek üzere öptüm hepinizi az kaynatın yetişmek zor oluyo sonraaaaaaa

mrb cnm
melegınle yolun yarısını aşmıssınz neguzelll :)) rabbım saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın:)
iii geceler ii uykular sızeeee

ayy canım benim yaaa simdi bizdemi kullanıcaz balık yagımı ayy ben hiç içemem sanırımmm

aynı dertteyızz desene
sabah ac karna demr
gunıcınde aspırın ve vıtamın :))
hee agrım olursada magnezyum ıcıom yoksa ıcmıom valla magnezyum eşşekkadr hapları 3 tane ıcılıo bıde

mrb cnm
melegınle yolun yarısını aşmıssınz neguzelll :)) rabbım saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın:)
iii geceler ii uykular sızeeee

saol tatlım sende yarılamışsın yolu maşallah 5. ayın içindesiniz rabbim hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip etsin meleklerini inş
burayı bırakıp gidebilsem uyicamda bırakamıyorum kii

ben-------------------------------EMİNE------------------------------ye sordum temmuzdamı bebek düşünmeye başladınız varmı bebek diye kızlar............yanlış anladınız sizz

saol tatlım sende yarılamışsın yolu maşallah 5. ayın içindesiniz rabbim hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip etsin meleklerini inş
burayı bırakıp gidebilsem uyicamda bırakamıyorum kii

evet cnm 21. haftamızdayz bızde usg ye gore Amın inşşş
evet hızlı gıdıoo bu tpıc saohpette guzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…