• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ii akşamlar kızlar ben kaçar

tatlım nere gece yeni başlıyodu dha

ayy canım benim yaaa simdi bizdemi kullanıcaz balık yagımı ayy ben hiç içemem sanırımmm :5: :5:

balık yiyemeyince dr mecbur içicen dio içme sıkıyosa bende senin gibi diodum içemem die kocam günlük kontrol yapıyo içmezsem balık yemek zorundayım o dha kötü bea

aynı dertteyızz desene :1:
sabah ac karna demr
gunıcınde aspırın ve vıtamın :))
hee agrım olursada magnezyum ıcıom yoksa ıcmıom valla magnezyum eşşekkadr hapları 3 tane ıcılıo bıde

benim magnezyumum toz suda eritiliyo günde 1 defa ama tadı iğrenç ama içmedğim gün gece kramplarım oluyo we o ilacın tadından dha kötü bırakma bence bi de dr una sor olur derse benim kullandğımdan yazdır günde 1 defa hem daha ii olur senin için ben demir ilacını günde 2 defa alıyorum kan sayımım çok düşük yetersiz besleniyorum dha doğrusu yiyemiyorum geri çıkıyo genelde

ben-------------------------------EMİNE------------------------------ye sordum temmuzdamı bebek düşünmeye başladınız varmı bebek diye kızlar............yanlış anladınız sizz

anam benim seymama yüklenmeyin alla alla

ben-------------------------------EMİNE------------------------------ye sordum temmuzdamı bebek düşünmeye başladınız varmı bebek diye kızlar............yanlış anladınız sizz

yokk canım ağustosta düşünmeye başladım oda bende kist olunca mecbursun dedi dr hamile kalmaya eşim öyle kabul etti yoksa daha erken diyodu.bebek malesef yokk bu ayda yok hatta 10 gün önceden regl oldum:(((((((((RABBİMDEN ÜMİT KESİLMEZ BE CANIM ALLAH İSTİYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH

tatlım nere gece yeni başlıyodu dha

balık yiyemeyince dr mecbur içicen dio içme sıkıyosa bende senin gibi diodum içemem die kocam günlük kontrol yapıyo içmezsem balık yemek zorundayım o dha kötü bea

benim magnezyumum toz suda eritiliyo günde 1 defa ama tadı iğrenç ama içmedğim gün gece kramplarım oluyo we o ilacın tadından dha kötü bırakma bence bi de dr una sor olur derse benim kullandğımdan yazdır günde 1 defa hem daha ii olur senin için ben demir ilacını günde 2 defa alıyorum kan sayımım çok düşük yetersiz besleniyorum dha doğrusu yiyemiyorum geri çıkıyo genelde

anam benim seymama yüklenmeyin alla alla

yaaa ben ozaman balık yemeyi tercih ederim bacım kocişimde seve seve alırrrrrrr yaparık oda yer bende bebişimizdeeee:23: :9: :9:

slmm canım nasılsınnn hatırladın dımı mart 2011 topıcınden :)))
hoşgeldınnnnn
evet canım iyiyim sağol hatırladım sendemi 2009da evlendin
hoşgeldin canımm allah bagıslasın bebişin var sanırım allahım darısda bize inşalah maşallah kızlar cogalıyo hamişlerimizzzzz:29: :16: :49: :nazar: :nazar: :nazar:

evet canım bebiş var çokda beklediğim bir şekilde gelmedi ufaklık:1:

melike gerçekten torun sevgisi anlatılmaz yaşanır bişey.....allahım tüm arzu eden kullarına önce anneliği daha sonrada anneanneliği ve babaanneliği tattırsın inşallah.....

inşallah ablacım inşallahhh anneminde 3 gelini var cok şükür 7 torunu var maşallah hepsi birbirinden tatlı yaa annem doyamıyo onları sevmeye simdi babaanne bide anneanne olmak istiyoooo tabi allahım nasip ederse inşallahhh :29: :emir_bebek: :16:

evet canım iyiyim sağol hatırladım sendemi 2009da evlendin

evet canım bebiş var çokda beklediğim bir şekilde gelmedi ufaklık:1:

ay ne güzel tatlım benim bizde 15 aydır bekliyoz ya tık yokkk hakkımızda hayırlısı olsun canım napalım rabbim saglık sıhhat versinnn:34:

evet cnm 21. haftamızdayz bızde usg ye gore Amın inşşş
evet hızlı gıdıoo bu tpıc saohpette guzell

ewet güsel gidiyo sohbet
bende 29. haftamın içindeyim doğuma 10 hafta 3 gün kaldı allahımın izni ile

merhaba kızlar aranıza geldim bende 2009da evlendim 1yılı devirdi ne çabuk geçti

h.geldiniz o zaman meleğinle aramıza

ay herkes hamile melikeeeee :(((((((((( bizzzzz:43::59:

darısı sizin başınıza fıstığım inş

yaaa ben ozaman balık yemeyi tercih ederim bacım kocişimde seve seve alırrrrrrr yaparık oda yer bende bebişimizdeeee:23: :9: :9:

yiyebiliyosan ne mutlu sana tatlım :54:

Back
X