• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

bende canım o kadar stres yapıyorum ki sorma hep ya olmazsa kuskusu var içimde daha 1 hafta oldu başladık bakalım hayırlısı insallah

herkese merhaba yeni gördüm topiği
bende 1 Ağustos 2009 da evlendim
muhasebe bürosunda çalışıyorum ama yakında ayrılacağım 31 haftalık hamileyim Allahım nasip ederse kızım olacak

denizcim hosgeldin canım aramıza

hoşgeldin dien arkadaslarıma tesekkür ediorm allahım hepinize nasip etsin anneliği hamileliği çok zor gecenlerdenm ben ama o kadar mükemmel bir duygu ki minicik bir hareketi dünyalara değer rabbim herkese yasatsın

ayy canım benim yaa saglıcakla gelirinşallah bitanem benim rabbim bizede yasatsın bu güzel duyguyu inşallahhhh :29: :emir_bebek: :16:

slmmm kızlar...iyi sohbetler......keyifler nasıl acaba.......beni soracak olursanız çok şükür iyidir.....:16:

hoşgeldin dien arkadaslarıma tesekkür ediorm allahım hepinize nasip etsin anneliği hamileliği çok zor gecenlerdenm ben ama o kadar mükemmel bir duygu ki minicik bir hareketi dünyalara değer rabbim herkese yasatsın

aramıza hosgeldin canım bende yeni katılanlardanım bende anne olmak istiyorum Allah herkeze versin insallah

2009 un güsel gelinleri ben çıkıyorum uyuyacağız kızımla anne hasta:49: kız yaramaz:emir_bebek: bizi uyku paklar ancak yarına görüşmek üzere öptüm:16: hepinizi az kaynatın yetişmek zor oluyo sonraaaaaaa :10:

TEMMUZZ bizde ilk denemede öyle olmuştuk.AMA İNŞALLAH RABBİM SANA İLK DENEMEDE VERİR.erkekler hemen olucak zannediyorlar nedense ben bunu eşime çok zor anlattım önceden bebek istedim o istemiyodu zannediyodu ilk denemede olucak:)şimdi şimdi idrak etmeye başladı

temmuzdamı düşünmeye başladınız cnm bebeği? varmı şuan bebekiniz

2009 un güsel gelinleri ben çıkıyorum uyuyacağız kızımla anne hasta:49: kız yaramaz:emir_bebek: bizi uyku paklar ancak yarına görüşmek üzere öptüm:16: hepinizi az kaynatın yetişmek zor oluyo sonraaaaaaa :10:

güle güle bitanem benimmmm allah rahatlık versin hayırlı geceler tatlı tatlı rüyalarrrrr sizeee:29: :emir_bebek: :16:

eltımle hıç bı sorunum yok çok şukur kayınvaldemlede yok ama bır arada oturmak benı urkutuyo kayınvaldem pek lafının sozunun yerın ıbılmedıgı ıçın bende sık sık kırılıyorum ama umarım ıyı geçınırız tabı burdakı gıbı rahat olmam heralde

umarım canım bende kırılıyorum cogu zaman ama aglayıp geciyo evime cıkınca kendime yapıyorum zaten

Back
X