• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlar kayınvalidelerinizle nasıl durumlar bakalım

walla ii dielim ii olsun ii yani öfff ben ne diom yaw bi bilsem kızlr ateşim çıktı o da başıma wurdu herhalde walla ben genelde herkesle anlaştığım için sorun yaşamıyorum yani ama bazen sölediklerine dayanamadğım oluyo bende o zamanlarda onları kırmadan cewaplarını weriyorum en basiti başkalrını örnek göstererk

benım kayınvaldemde kotuluğu yokta pek lafının sozunun yerını bılemıyo en son soyleycenı hatta soylenemeyecek şeylerı tak dıye soyluyo benı sadece o kızdırıyo onun dışında buna şukur ıyıler

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melike_ecesuu, bayanseyma+, emine82+, gulcan_yatman+, Katreee+, severhan, sheker_cat+, temmuzz, zehra1025+

süppersiniz canlarrrrrrrrrrrr inşallah dahada cogalırızzzzz:7: :16: :16:

temmuzz'cum hoşgeldin :)

kayınvalidemlerle Allaha şükür aramız iyi bizimde.

sıkı tutunun ilk linkli mesajımı veriyorum :) kızlar yardıma ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum..

TIKLAYIN

MELİKECIMM slmm cnm nasılsınn
bende 14 hazıran 2009 gelınıyımm :))))
suanda miniğimiz yolda sabırszlıkla beklıoruz :)))

walla ii dielim ii olsun ii yani öfff ben ne diom yaw bi bilsem kızlr ateşim çıktı o da başıma wurdu herhalde walla ben genelde herkesle anlaştığım için sorun yaşamıyorum yani ama bazen sölediklerine dayanamadğım oluyo bende o zamanlarda onları kırmadan cewaplarını weriyorum en basiti başkalrını örnek göstererk

atesin mi var bacım aman dinlen yada doktora görün bi canımm ya cok gecmiş olsunnn :29:

benim süperrrr bacım cok sükür hep kızım kızım derler bende onlara annecim babacım :29: :16:

cnm benimde çok iii annem ve babamla
eşimin birde erkek kardeşi var kızları olmadığı için
beni çok seviyorlar özellikle babam beni çok
seviyor oğlundan önce geliyorum desem yalan değil yani

Bebek dusunen arkadaslar, endiselen varsa kendini rahat biraksin derim ben. Cok isteyince annelik hormonlari salgilandigindan sanki yeni dogum yapmis etkisi uyariyor vucutta, ve hamileligi olumsuz yonde etkiliyor.
ablamin bir komsusu uc yillik evliydi bebegi olmuyordu surekli uzuluyor tedaviden tedaviye kosuyordu,asilama yaptirdi defalarca vs...
en sonunda sakinlesti esi ile bir hafta tatile gittiler ve birden tedavisiz hamile kaldi. simdi 8 haftalik hamile. insaallah daha bir yillik evliyiz hepimiz acele etmemenizi oneririm.

bende canım o kadar stres yapıyorum ki sorma hep ya olmazsa kuskusu var içimde daha 1 hafta oldu başladık bakalım hayırlısı insallah

Back
X