- Konu Sahibi melike_ecesuu
melikecim ben de acayip kıskancım ya ne olacak ama eşim de aynı sekilde cokkkkkkk kıskanc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım sefalar getirdin naber nasılsınn![]()
![]()
kızlar kayınvalidelerinizle nasıl durumlar bakalım
melikecim ben de acayip kıskancım ya ne olacak ama eşim de aynı sekilde cokkkkkkk kıskanc
teşekkür ederim iyim canım....
muhabbet baya koyu...
bende tam ortasına düştüm![]()
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melike_ecesuu, bayanseyma+, emine82+, gulcan_yatman+, Katreee+, severhan, sheker_cat+, temmuzz, zehra1025+
süppersiniz canlarrrrrrrrrrrr inşallah dahada cogalırızzzzz![]()
![]()
![]()
walla ii dielim ii olsun ii yani öfff ben ne diom yaw bi bilsem kızlr ateşim çıktı o da başıma wurdu herhalde walla ben genelde herkesle anlaştığım için sorun yaşamıyorum yani ama bazen sölediklerine dayanamadğım oluyo bende o zamanlarda onları kırmadan cewaplarını weriyorum en basiti başkalrını örnek göstererk
benim süperrrr bacım cok sükür hep kızım kızım derler bende onlara annecim babacım![]()
![]()
Bebek dusunen arkadaslar, endiselen varsa kendini rahat biraksin derim ben. Cok isteyince annelik hormonlari salgilandigindan sanki yeni dogum yapmis etkisi uyariyor vucutta, ve hamileligi olumsuz yonde etkiliyor.
ablamin bir komsusu uc yillik evliydi bebegi olmuyordu surekli uzuluyor tedaviden tedaviye kosuyordu,asilama yaptirdi defalarca vs...
en sonunda sakinlesti esi ile bir hafta tatile gittiler ve birden tedavisiz hamile kaldi. simdi 8 haftalik hamile. insaallah daha bir yillik evliyiz hepimiz acele etmemenizi oneririm.
tatlım dahada çoğalcaz inş baksana 11 olmuşuz
hoşgeldin emoşum naber nasılsınnn olsun canım![]()
![]()
MELİKECIMM slmm cnm nasılsınn
bende 14 hazıran 2009 gelınıyımm :))))
suanda miniğimiz yolda sabırszlıkla beklıoruz :)))
kızlar ben çıkıyorum banyo yapıp yatıcam sıze ıyı sohbetler opuldunuz byyyy![]()
kızlar ben çıkıyorum banyo yapıp yatıcam sıze ıyı sohbetler opuldunuz byyyy![]()