• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

selam bayanlar..
artık bende daimi sohbetinize dahilim :16:
yıldönümümüze 2 hafta var..
buara mali kriz içersindeyiz çok çok büyük bişe yapamicam sanırım..

tavsiyesi olan var mı:26:

A.s canım hoşgeldin aramıza:16:Allah mesut etsin bizimde yıldönümü kasım 29 du.Ve bizde ogün için çok bişey yapamadık.Biraz elimiz bollaşınca birbirimize hediye aldık yani herseferinde masraflı pahalı hediyeler almaya gerek yok.Gücün o an neyi almaya yetiyorsa onu alırsınız.En önemlisi birbirinize olan sevgi bi çift tatlı söz en güzel hediye insanın manevi huzuru olsunda gerisi gelir.Sanırım hamilesin?Allah saglıkla hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Mutlu seneler canım:nazar::16:

selam bayanlar..

hoşgeldin aramıza hamilesin canım tıcker dan gördüğüm kadarıyla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.biz de 2.evlilik yıldönümümüzde 31 mayısata yani haftaiçi malum işten gelmişiz eşim pasta almıştı oturup pasta yedik .huzurlu bir akşam geçirin yeter bence ki sizin en büyük hediyeniz huzur kaynağınız bebişiniz :9::nazar:

sağolun kızlar :54:
ben bebişi kendi dogumgünüme öğrendim bana hediye olu sonra 2 hafta sonra eşime onun dogumgününde söyledim onada çok güzel hediye oldu:16:
aslında 20sine ranevumuz var muhtemelen cinsiyetini öğrencez işte o zmn güzel bi hediye olur yine :1:

güzel bi masa hazırliyim en iyisi..

sağolun kızlar :54:
ben bebişi kendi dogumgünüme öğrendim bana hediye olu sonra 2 hafta sonra eşime onun dogumgününde söyledim onada çok güzel hediye oldu:16:
aslında 20sine ranevumuz var muhtemelen cinsiyetini öğrencez işte o zmn güzel bi hediye olur yine :1:

güzel bi masa hazırliyim en iyisi..

Rica ederiz canım.Negüzel süpriz olmuş eşine bebek olayı.Bencede engüzel armağan bebeğiniz.Allah nice mutlu yıllar göstersin hepimizede:16::38:

herkese merhaba bayanlar nasılsınız
mrb canım iyiyz cok şükür sen nasılsın :38:
Canım hoşbulduk kusuruma bakmayın giremedim internete.Bende sizleri özledim.Amin canım inşllh.Bu zmana kadar bebek düşünmedigimiz için bebek tedavisine başlamadık.Ama artık seneye yaza dogru başlarız tedaviye herhalde Allah hayırlısını versin hepimiz için.Maşallah oğluşun çok tatlı Allah bagışlasın inşllh.:nazar::emir_bebek:Sen nasılsın eşin bebegin umarım iyisinizdir.Bende polikistik var bunun için tedavi oluyorum. çocuk düşündügümde başka tedaviye geçilicek.Fakülteye gittim ve güzel bakıyorlar araştırıyorlar başından savmıyorlar.Zamanı gelince inşllh olur .Amin canım Allah razı olsun Allah isteyen herkeze versin.Kaç aylık oldu senin prens?Dün hamileydin bugün bebişin büyüyor annesi maşallah zaman hızla geçiyor.Görüşürüz öpüyorum sizi:54::16::nazar::emir_bebek:
oo hadi inşş bitanem benimmm dualrım seninleeee saglıcakla gelsin kuzucugunnn :nazar: :emir_bebek: :38:
ayy sorma canımm tam 5 aylık olduk teyzesi yaramzlıga basladık desek yeridir az önce zorla uyuttuk eşimle beraber çok yoruyo bizii canı soalsun napalımm :nazar: :emir_bebek: :1:
baharcım aynı bildiğin gibiyim işten eve evden işe.ama ayrılmaya karar verdim çok bunaldım son 1 aydır sıkıntılı günler yaşadım burda artık ayrılmak istiyorum bu hafta konuşmam gerek ama 5,5 yıldır burdayım nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum çok kötü hissediyorum.

canım demiştim ya işte zor günler geçiriyorum diye çok bunaldım bir de eşim rahatsızlandı,aynı gün babam göz ameliyatı oldu.ve bu haftasonu eşiden geçti sanırım ki ben de hastalandım böyleyiz yani ama işten ayrılacağımı açıkladığım zaman kendime gelicem inşallah.bir söyeleyebilsem:17:
çok gecmiş olsun canım allah yardımcınız olsun inşş acil şifalar dilerim :5:
selam bayanlar..

hoşgeldin canım aramıza bebişinde saglıcakla gelsin inşşş cinsiyet 14.haftadan sonra belli oluyo hakkınızda hayırlsıı olsun inşşş :29: :16:

oo hadi inşş bitanem benimmm dualrım seninleeee saglıcakla gelsin kuzucugunnn :nazar: :emir_bebek: :38:
ayy sorma canımm tam 5 aylık olduk teyzesi yaramzlıga basladık desek yeridir az önce zorla uyuttuk eşimle beraber çok yoruyo bizii canı soalsun napalımm :nazar: :emir_bebek: :1:

hoşgeldin canım aramıza bebişinde saglıcakla gelsin inşşş cinsiyet 14.haftadan sonra belli oluyo hakkınızda hayırlsıı olsun inşşş :29: :16:

Amin canım inşallah Allah razı olsun:16:Maşallah Allah sağlıkla büyümeyi nasipe tsin annesi:nazar:Eee canım her güzelliğin bir zor tarafı vardır canı sağolsun canım bugünlerde geçer kolay gelsin size:):29::21:

saol canım bende iyiyim topiğe pek kimse gelmiyo çoğu zaman boş oluyo

selam canlarrr
görüşemedik uzun zamandır
biz hala diş problemi ve iştahsızlıkla uğraşıyoruz
8ledik dişlerimizi :nazar:
kaldı kök dişler çok daha zor Allah yardımcımız olsun

oğluşum yürüyor teyzeleri :nazar::nazar::nazar:
yaptığı yaramazlıklar o kadar çok ki
bulaşık makinası kapağını açık görünce içine girmek
damacanadan ağzımızla su içmek gibi :1::1::1:
daha çok var :1:

gülcancım bir yaramaz daha geliyor demekki topiğimize ne güzel :55:

selam canlarrr

A.s canım nerelerdesin kimseler uğramıyor artık ee tabi bebişleriniz oldu vakit olmuyodur haliyle:emir_bebek:Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır annesi.Aaaa yürüyormu maşallah hayırlı olsun canım:nazar:Zaman nasıl hızla geçiyor değilmi?Okadar olucak annesi daha dur sen koşturacagın günler çok olucak:9:Allah size bağışlasın canım:nazar:Banada dua edin bebek için:emir_bebek: tedaviye geçtiğimde haberdar ederim sizleri .Allaha emanet olun öpüyorum hepinizi iyigeceler:3::16:

Slm kızlar nasılsınız

benimde oğluşum oluyor

canım hayırlı uğurlu olsun demek cinsiyeti bile belli oldu zaman nasıl geçiyor.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım topiğimizin yeni bebeğini bekliyoruz sabırsızlıkla.

selam canlarrr

tatlım ne mutlu sana Allah sağlık versin oğluşuna.ben bir süredir giremedim topiğe ama artık buralardayım işten ayrıldım.dün son günümdü.inşallah herşey güzel olur benim için bundan sonra.sevenlerimin dualarına ihtiyacım var umarım hayırlısı olur benim için.

A.s canım nerelerdesin kimseler uğramıyor artık ee tabi bebişleriniz oldu vakit olmuyodur haliyle:emir_bebek:Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır annesi.Aaaa yürüyormu maşallah hayırlı olsun canım:nazar:Zaman nasıl hızla geçiyor değilmi?Okadar olucak annesi daha dur sen koşturacagın günler çok olucak:9:Allah size bağışlasın canım:nazar:Banada dua edin bebek için:emir_bebek: tedaviye geçtiğimde haberdar ederim sizleri .Allaha emanet olun öpüyorum hepinizi iyigeceler:3::16:

canım benim inşallah en kısa zamanda senden de o güzel haberi alırız.içini ferah tut.senden sonra da ben şu diş problemlerimi falan halletmem lazım öncelikle umarım sorun çıkmaz o gün geldiğinde biz de tadarız bu duyguyu.

06.06.2009 tarihinde evlendik. evliliğim çok şükür süper gidiyor ve ailemiz büyüyor 3 aylık hamileyim:)
bu gn öğrendikki %90 erkek geliyor :) uçuyoruz bu gün:)

06.06.2009 tarihinde evlendik. evliliğim çok şükür süper gidiyor ve ailemiz büyüyor 3 aylık hamileyim:)
bu gn öğrendikki %90 erkek geliyor :) uçuyoruz bu gün:)

Hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin ve hayırlı olsun:nazar:Darısıda bana ve olmayanlara inşallah:)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende 29.11.2009 geliniyim.:nazar::38:

canım yaramazım büyüdükçe fırsat bulamaz oldum nete girmeye. hep koşturmaca içindeyim oğlumu uyutup ev işi yemek falan yetiştirmeye çalışıyorum kendime vakit ayıramaz oldum. sağolasın baharcım.
evet yürüyor teyzesi :nazar: sorma yaa daha dün doğdu sanki :) amin canım darısı başına olur inşallah
anne duası tutarmış Rabbim sanada sağlıklı kalbin kadar temiz bir evlat nasip eder inşallah. öptüm canım

canım hayırlı uğurlu olsun demek cinsiyeti bile belli oldu zaman nasıl geçiyor.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım topiğimizin yeni bebeğini bekliyoruz sabırsızlıkla.

tatlım ne mutlu sana Allah sağlık versin oğluşuna.ben bir süredir giremedim topiğe ama artık buralardayım işten ayrıldım.dün son günümdü.inşallah herşey güzel olur benim için bundan sonra.sevenlerimin dualarına ihtiyacım var umarım hayırlısı olur benim için.

canım benim inşallah en kısa zamanda senden de o güzel haberi alırız.içini ferah tut.senden sonra da ben şu diş problemlerimi falan halletmem lazım öncelikle umarım sorun çıkmaz o gün geldiğinde biz de tadarız bu duyguyu.

sağolasın alevcim
sanada hayırlı olsun canım kurtulmuşsun stresli işinden
hadi bir bebişte senden bekliyoruz :)
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Amin canım inşallah Allah bizede nasip etsin hayırlısıyla tabi.Geçmiş olsun canım sanada görüşürüz kendine iyi bak:16::29:

canım yaramazım büyüdükçe fırsat bulamaz oldum nete girmeye. hep koşturmaca içindeyim oğlumu uyutup ev işi yemek falan yetiştirmeye çalışıyorum kendime vakit ayıramaz oldum. sağolasın baharcım.
evet yürüyor teyzesi :nazar: sorma yaa daha dün doğdu sanki :) amin canım darısı başına olur inşallah
anne duası tutarmış Rabbim sanada sağlıklı kalbin kadar temiz bir evlat nasip eder inşallah. öptüm canım

sağolasın alevcim
sanada hayırlı olsun canım kurtulmuşsun stresli işinden
hadi bir bebişte senden bekliyoruz :)
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah oğlunada hayırlı bir kardeş nasip etsin zamanı gelince:):emir_bebek:Amin canım görüşürüz bende öpüyorum seni ve oğluşunu:16::nazar:

merhaba kızlar...

uzun zamandır giremedim malum bebek telaşı kızımın artık annesinin nete girişine izin vermeyişi vs..

derkeeeeeeeeenn bir baktım topiğii kaybetmişimm :53:

melikemi arada sırada başka topiklerde görsemde bir türlü bugün yarın derken

melikeden topiğin linkini istemeyide unuttum:31:

ben gelmeyeli değişen bir tek gülcanın hamile kalması sanırım gözümden kaçan varsa bilemiyorum çooook sevindim gülcancımm:29:

tosununu hyırlısı ile sağlıkla kucağına almanı dilerimmm:49:

deryacımm bebişinin dişleri hayırlı olsun bende bebiş diyorum koca adamaa alışkanlık oldu tabi benim kızdann

umarım hepiniz iyisinizdir sohbetlerinizii özledimm:16:

sağlıcakla kalın ....

Back