2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hoşbulduk kızlar teşekkurler.oğlum 14 aylık.senınkı cnm....

maşallah canım
benim kuzumda 7+1

selam kızlar
çok derdimiz var çookkk
kuzumun dişleri hala çıkmadı kızlar yaa
geceleri çok huzursuz yavrum
dün gece bağıra çağıra canı gitti (
iç çeke çeke ağladı çok üzüldük (
uyutamadık bir türlü
hastaneye getirecektik arabayla turlayalım dedik
neyseki arabada uyudu
saat gecenin 1'iydi...
dr 2,5 ay önce diş etleri şişmiş dedi gelen giden yok offf ((((((

Son düzenleme:

hiçmi çıkmadı cnm yenılermı gelıyo.oğlumunda azılar çıkacak heralde eli sureklı agzında

canım ablamın kızında da aynı sorunu yaşadık endişelenme.çok geç diş çıkardı doktorlar aynen diş etleri şişmiş patlatacakd ediler dediler yok.ablam artık diş hekimine götürücem dedi.sonrasında baktık mayın gibi patlamaya başladı ordan burdan.azı dişlerini ilk çıkardı önler sonra çıktı.yanlar vardı ön yoktu yani her çocuk farklı.eniştem geç çıkarmış geç konuşmuş hep o taraf açekmiş benim güzelliğim de .doktor da dedi ablama endişelenme diye ama baya geç çıkardı bizimki şimdi zamnaını tam hatırlayamadım.

allah bağışlasın tatlım inşallah beceririm ıkınmayı o heycanla .annem küsmez de eltin iyi bakamaz sana diyo ben geliyim diyo bende şöyle bi çözüm buldum doğuma giderken eltimi alırım kurtulunca annemi ararım gelir değişirler şimdi ben doğumdayken annem kesin fenalaşır çıkınca ararım öyle gelsin daha iyi çünkü benim aklım annemde kalır diğer türlü rahat doğuramam canım
ahh canım yaaa geçmiş olsun allah şifa versin sana heycan artıyo bendede giderek bakalım nasıl doğurcaz çok zor geçiyo benim belim sırtım iğne gibi batıyo geceleri uyuyamıyorum yere bişey düşüyo o bana bakıyo ben ona eğilipte alamıyorum oooofffff iple çekiyorum şu doğumu
slm arkadaşlar nasılsınız.bende 2009 hazıranda evlendım.1 tane oğlum var...
hoşgeldin canım allah bağışlasın oğluşunu
evlendik ve tabiii sonrası...bebeğimiz yok.....çünkü..............................................................................vajinismusum.......................................................çok mutluyuz ama işte...
hoşgeldin canım bende ilk üç ay aynı sorunu yaşadım sonra tık diye halloldu korkma tamamen pskolojik sonradan bumuymuş falan diye dalga geçtim kendimle hep insanların abartmaları yüzünden çok tırsıyodum acıycak filan diye halbuki kendimi sıktığım için canım yanmış boşu boşuna sal kendini gitsin canım

ah deryacım en zor dönemleri şu bebeklerin diş çıkarmaları onuda atlattınmı dahada korkma allah yardımcınız olsun kimbilir nasıl canı yanıyodur yavrucuğun minik kuzucuk inşallah biran önce çıkar dişleri

hiçmi çıkmadı cnm yenılermı gelıyo.oğlumunda azılar çıkacak heralde eli sureklı agzında

hiç çıkmadı canım yaa :44:
ne bulsa direk ağzına getiriyor
sonrada hırslanıyor ağlamaya başlıyor

anne babanın ne zaman çıkarsa bebeğinde o zaman çıkarmış zaten canım
biri çıksa diğerleri peşpeşe patlamaya başlar

sorma canım yaa
bebek halleriyle ne acılara katlanıyorlar yavrular dertleri bitmiyor hiç (
amin canım inşallah çıkar...

KIzlar günaydın..bende 2009 da evlendim...

evlendik ve tabiii sonrası...bebeğimiz yok.....çünkü..............................................................................vajinismusum.......................................................çok mutluyuz ama işte...

hoşgeldin canımmm
önemli olan mutlu olmanız kuzum rabbim inşş hayırlısıyla hayırlı bi zamanda bir evlat nasip eder sende yasarsın bu güzel duyguyu

evet canımm dahada cogalıcaz inşşş

deryacımm canım hiç üzülme bence biz hep 3 aydan sonra cıkarmısız dişimizi ondan da cabuk cürüyo çok duydum gec cıkaran bebekleri ve onlarınki daha saglıklı oluyomus çok gecmiş olsun kuzucuna diş etide ayrı bi sorun canım yaaa

amin cnm cumlemizinkıne.seninde kuzucuk var heralde.ne kadarlık...

benimki yolda teyzesiii son bi aya girdik ama sanırım pazartesi netleşicek nasıl dogum yapacagım hakkımızda hayırlısı olsun inşş saolasın canım benim

bana o belden igne batmaıs bi kere oldu gerisi hep yorulunca yataga üzerine yatamadım yoksa beni kasıgımdan vuruyo agrılar canım bende bilmiom valla benim oglum önden gidiyomus dr da izne cıkıyo tam benim sancımın artacagı vakit çok sansızım bakalım pazartesi kesinleşicek ne zaman dogum yapacagım rabbim simdiden yar ve yardımcımız olsun saglıcakla gelsin kuzularımız hayırlı dogumlar olsun inşşşş

tünaydınnn gelinler

melikecim sağol tatlım
evet geç çıkan diş daha iyi derler
göbüş büyümüş

kızlar bugün kuaföre gidicem kaşlarım balta girmemiş ormanlar gibi oldu
ee fırsat bulmak ne mümkün ayda bir ancak
gideyimde güzel bir parlayım :86:
bir günüde kendime ayırayım dimi ama
görüşürüz canlar :79:

ahhcanım bıde dış sorunu çekıcez demı ben buyuse de bır an once
gecelerı bolunmeden uyusam dıye bakıyorum ama bunlar buyudukkçe
dertlerıde buyuycek galıba allah canlarına sağlık versın tatlı bebişlerin
benımde kaçlar bıyıklar coştu gıdıyo ya bende kısa zaMANDa aldırcam yoksa yuzumde yer kalmıycak valla

hiç sorma canım yaa gaz sorunu diş sorunu bakalım daha neler çıkacak
öyle büyücekler işte zehracım anamız ağlıyor ama yavrum için her türlü fedakarlığı yaparım gerekirse canımı bile veririm yeterki o iyi olsun...
yaşına girince düzelir diyorlar ama yok derdini anlatana kadar böyle gider bence...

benimde yüzüm gözüm açıldı
neye benzediğimi unutmuşum valla
nerdeyse aynaya bakıp buda kim diyecektim

kızlar günaydın.............
sanada canım naber nasılsınnn

tesekkürler bitanem benimmm tam tamına 8 kilo aldımm aslında önceden de kilom olmasaymış azucukk ne güzel aldıgımıda verir kurtulurmusum neyse hakkımızda hayırlısı olsun ii yapmısın kuzum güle güle kullan

topik kurudu yaa
nerde bu millet? :44:
tabi yaz geldi ya kimse evde durmaz artık

kızlaarrr popüler moda/bizim tasarımlarımız
burda kendi yaptığım tasarımlarım var
bi bakarsınız mı :86:

melikecim çok iyi almışsın bravooooo
verirsin canım bu afacanlar zayıflatıyor insanı

topik kurudu yaa
nerde bu millet? :44:
tabi yaz geldi ya kimse evde durmaz artık

kızlaarrr popüler moda/bizim tasarımlarımız
burda kendi yaptığım tasarımlarım var
bi bakarsınız mı :86:

saolasın bitanem benimm kuyruk sokumum yineledi yine oturamıom bide sancım oldu tüm gün ii degilim bugünlerde ama bende girmeye calışıyom çok öptüm seni tatlım benimmm

kızlar bende pek gıoremıyorum artık kızımla ve ev işlerıyle uğraşıyorum ancak
kızım ıyleştı çok şukur veee 1 haftada 500 gram almış 5.050 kg olmuş maşallahh
subhanallahhbenı şaşırttı ama sevındım:))kızımı hergun banyo yaptırıyorum
mışıl mışıl uyuyo şu kolıktende kurtulursak tam super olcak.
derya bence bızı kandırıyolar banada 40 ı çıknca duzen egırcek dedıler ama pek duzenı yok
kafasına gore takılıyo benım kız bende buyuk umutlarla 40 ıbeklemıştım ama artıkın ınanmıyorum:))

Ahhh bnmle aynni yil evlenenleer ne guzel hamis kalmislar hatta dogurmuslarr..ben cok zorluklar gecirdimm hamis kalamdimm...sonrada n rabbim bana bi bebis armagan ettii...sukurler olsunn..ama tabi insanin iici burkuluoo ayni yil ve cocuk sahibii arkadslarr...allahim bebislerinizi siz ebagislasinnn... Buzimkini de bize insaallhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…