- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.741
hoşbulduk kızlar teşekkurler.oğlum 14 aylık.senınkı cnm....
maşallah canım kuzusuna allah bagıslasın
maşallah canım
benim kuzumda 7+1
selam kızlar
çok derdimiz var çookkk
kuzumun dişleri hala çıkmadı kızlar yaa
geceleri çok huzursuz yavrum
dün gece bağıra çağıra canı gitti(
iç çeke çeke ağladı çok üzüldük(
uyutamadık bir türlü
hastaneye getirecektik arabayla turlayalım dedik
neyseki arabada uyudu
saat gecenin 1'iydi...
dr 2,5 ay önce diş etleri şişmiş dedi gelen giden yok offf((((((
maşallah canım
benim kuzumda 7+1
selam kızlar
çok derdimiz var çookkk
uyutamadık bir türlü
neyseki arabada uyudu
saat gecenin 1'iydi...
allah bağışlasın tatlım inşallah beceririm ıkınmayı o heycanla .annem küsmez de eltin iyi bakamaz sana diyo ben geliyim diyo bende şöyle bi çözüm buldum doğuma giderken eltimi alırım kurtulunca annemi ararım gelir değişirler şimdi ben doğumdayken annem kesin fenalaşır çıkınca ararım öyle gelsin daha iyi çünkü benim aklım annemde kalır diğer türlü rahat doğuramam canımvarya ister ilk doğum isterse 2.veya 3.olsun inşan illaki tırsar yaa benim oğluşumda 3aylık oldu bnde normal doğum yaptım güzel geçti yani sakın korkma hayatım ağrı çekiyorsun ama bebişinin kafası çıkınca tüüüm acılar bitiyo bir anda...normal doğumda önemli olan ıkınmak yaaben bi türlü ıkınmayı bilemedimmm ayy çok komikti annecinede haber vermesen küsmezmi canım benim
ahh canım yaaa geçmiş olsun allah şifa versin sana heycan artıyo bendede giderek bakalım nasıl doğurcaz çok zor geçiyo benim belim sırtım iğne gibi batıyo geceleri uyuyamıyorum yere bişey düşüyo o bana bakıyo ben onaevet deryacım ölede kuzum napimm evimi tertemiz yapıom kuzucum gelicekk annemler arkadaslar felan saol tatlım benimm çok öptüm seni ve bebişiniii
saol kusummmm sanadaaa
yok canım 3 hfata sonra gel demişti pazartesi gitcez inşş ama bu hafta bi devlete gittim geldim nstye girdim kusum bitene sancım cıkmıştı da önce
sen napıyon nasılsın prensesin nasıl az kaldı azzzzzz :18:
hoşgeldin canım aramızaaaa
hoşgeldin tatlımmm
nerelerdesin yaa bende merak ediyodum iyi olmana çok sevindimm
bebişimde bende iyiyiz çok şükür kuzusum sizde iyisiniz inşş artık safak sayıyoz nede olsa bi ayımız kaldı dimi teyzesii
melegim bende hemoroid baslangıcı var büyüdü hatta hamiş oluncada artık dogumdada ıkınırsam eyvahlar olsunnn
hoşgeldin canım allah bağışlasın oğluşunuslm arkadaşlar nasılsınız.bende 2009 hazıranda evlendım.1 tane oğlum var...
hoşgeldin canım bende ilk üç ay aynı sorunu yaşadım sonra tık diye halloldu korkma tamamen pskolojik sonradan bumuymuş falan diye dalga geçtim kendimle hep insanların abartmaları yüzünden çok tırsıyodum acıycak filan diye halbuki kendimi sıktığım için canım yanmış boşu boşuna sal kendini gitsin canımevlendik ve tabiii sonrası...bebeğimiz yok.....çünkü..............................................................................vajinismusum.......................................................çok mutluyuz ama işte...
maşallah canım
benim kuzumda 7+1
selam kızlar
çok derdimiz var çookkk
uyutamadık bir türlü
neyseki arabada uyudu
saat gecenin 1'iydi...
hiçmi çıkmadı cnm yenılermı gelıyo.oğlumunda azılar çıkacak heralde eli sureklı agzında
canım ablamın kızında da aynı sorunu yaşadık endişelenme.çok geç diş çıkardı doktorlar aynen diş etleri şişmiş patlatacakd ediler dediler yok.ablam artık diş hekimine götürücem dedi.sonrasında baktık mayın gibi patlamaya başladı ordan burdan.azı dişlerini ilk çıkardı önler sonra çıktı.yanlar vardı ön yoktu yani her çocuk farklı.eniştem geç çıkarmış geç konuşmuş hep o taraf açekmiş benim güzelliğim de .doktor da dedi ablama endişelenme diye ama baya geç çıkardı bizimki şimdi zamnaını tam hatırlayamadım.
allah bağışlasın tatlım inşallah beceririm ıkınmayı o heycanla .annem küsmez de eltin iyi bakamaz sana diyo ben geliyim diyo bende şöyle bi çözüm buldum doğuma giderken eltimi alırım kurtulunca annemi ararım gelir değişirler şimdi ben doğumdayken annem kesin fenalaşır çıkınca ararım öyle gelsin daha iyi çünkü benim aklım annemde kalır diğer türlü rahat doğuramam canım
ahh canım yaaa geçmiş olsun allah şifa versin sana heycan artıyo bendede giderek bakalım nasıl doğurcaz çok zor geçiyo benim belim sırtım iğne gibi batıyo geceleri uyuyamıyorum yere bişey düşüyo o bana bakıyo ben onaeğilipte alamıyorum oooofffff iple çekiyorum şu doğumu
hoşgeldin canım allah bağışlasın oğluşunu
hoşgeldin canım bende ilk üç ay aynı sorunu yaşadım sonra tık diye halloldu korkma tamamen pskolojik sonradan bumuymuş falan diye dalga geçtim kendimle hep insanların abartmaları yüzünden çok tırsıyodum acıycak filan diye halbuki kendimi sıktığım için canım yanmış boşu boşuna sal kendini gitsin canım
ah deryacım en zor dönemleri şu bebeklerin diş çıkarmaları onuda atlattınmı dahada korkma allah yardımcınız olsun kimbilir nasıl canı yanıyodur yavrucuğun minik kuzucuk inşallah biran önce çıkar dişleri
KIzlar günaydın..bende 2009 da evlendim...
evlendik ve tabiii sonrası...bebeğimiz yok.....çünkü..............................................................................vajinismusum.......................................................çok mutluyuz ama işte...
günaydın arkadaşlar
aramıza yeni arkadaşlar katılıyor ohh ohh ne güzel çoğalıyoruz 2009 gelinleri olarak
vaveylam umarım atlatırsın cnaım en kısa zamanda bir topıc varmış bizim kk da görmüşsündür belki arkadaşlar orada dayanışma içinde.en kısa zamnada atlatman dileğiyle
maşallah canım
benim kuzumda 7+1
selam kızlar
çok derdimiz var çookkk
uyutamadık bir türlü
neyseki arabada uyudu
saat gecenin 1'iydi...
amin cnm cumlemizinkıne.seninde kuzucuk var heralde.ne kadarlık...
allah bağışlasın tatlım inşallah beceririm ıkınmayı o heycanla .annem küsmez de eltin iyi bakamaz sana diyo ben geliyim diyo bende şöyle bi çözüm buldum doğuma giderken eltimi alırım kurtulunca annemi ararım gelir değişirler şimdi ben doğumdayken annem kesin fenalaşır çıkınca ararım öyle gelsin daha iyi çünkü benim aklım annemde kalır diğer türlü rahat doğuramam canım
ahh canım yaaa geçmiş olsun allah şifa versin sana heycan artıyo bendede giderek bakalım nasıl doğurcaz çok zor geçiyo benim belim sırtım iğne gibi batıyo geceleri uyuyamıyorum yere bişey düşüyo o bana bakıyo ben onaeğilipte alamıyorum oooofffff iple çekiyorum şu doğumu
hoşgeldin canım allah bağışlasın oğluşunu
hoşgeldin canım bende ilk üç ay aynı sorunu yaşadım sonra tık diye halloldu korkma tamamen pskolojik sonradan bumuymuş falan diye dalga geçtim kendimle hep insanların abartmaları yüzünden çok tırsıyodum acıycak filan diye halbuki kendimi sıktığım için canım yanmış boşu boşuna sal kendini gitsin canım
ah deryacım en zor dönemleri şu bebeklerin diş çıkarmaları onuda atlattınmı dahada korkma allah yardımcınız olsun kimbilir nasıl canı yanıyodur yavrucuğun minik kuzucuk inşallah biran önce çıkar dişleri
tünaydınnn gelinler
melikecim sağol tatlım
evet geç çıkan diş daha iyi derler
göbüş büyümüş
kızlar bugün kuaföre gidicem kaşlarım balta girmemiş ormanlar gibi oldu
ee fırsat bulmak ne mümkün ayda bir ancak
gideyimde güzel bir parlayım :86:
bir günüde kendime ayırayım dimi ama
görüşürüz canlar :79:
ahhcanım bıde dış sorunu çekıcez demı ben buyuse de bır an once
gecelerı bolunmeden uyusam dıye bakıyorum ama bunlar buyudukkçe
dertlerıde buyuycek galıba allah canlarına sağlık versın tatlı bebişlerin
benımde kaçlar bıyıklar coştu gıdıyo ya bende kısa zaMANDa aldırcam yoksa yuzumde yer kalmıycak valla
sanada canım naber nasılsınnnkızlar günaydın.............
tünaydınnn gelinler
melikecim sağol tatlım
evet geç çıkan diş daha iyi derler
göbüş büyümüş
kızlar bugün kuaföre gidicem kaşlarım balta girmemiş ormanlar gibi oldu
ee fırsat bulmak ne mümkün ayda bir ancak
gideyimde güzel bir parlayım :86:
bir günüde kendime ayırayım dimi ama
görüşürüz canlar :79:
melikecim çok iyi almışsın bravooooo
verirsin canım bu afacanlar zayıflatıyor insanı
topik kurudu yaa
nerde bu millet? :44:
tabi yaz geldi ya kimse evde durmaz artık
kızlaarrr popüler moda/bizim tasarımlarımız
burda kendi yaptığım tasarımlarım var
bi bakarsınız mı :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?