- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.721
rica ederiz zehrosum ne demek kuzum ayy sorma burası yanıyo yaa eyvahlar olsun ben kapı pencere acmadan yapamamkii hem ev havalansın hemde serinleyelim diye bilmiom napcem allah yar ve yardımcımız olsun inşşşayy kızlar alıntı yapamadım kızım uyuyo bı bakıyım dedım
geçmış olsun dıleklerınız ıçın teşekkur ederım hepınıze
kızıma hergun ığne yaptırıyoruz geçıcek ınşallah
kızlar yazın doğum yapıcaksınız çok dıkkat edın ben ızmırdeyım
oyle sıcakkı buralar herkes klımayla yatıyo bı zcam bıle açamıyoruz artık
ama kızımız ıçın mecburen bide emzırırken çok terlıyorum bende kızımda
oyy yazında çok zormuş yani terlıyolar terının kurumaması laızmmış
şımdı her terledıgınnde gece gunduz değiştiriyorum bizden boyle kızlar geçmışı
pek okuyamadım hepıcınız opuyorum vede çıkıyorum byss
aminn canım aminnnnnncanlarım günaydın.biraz rahatsızım gğslerimde çok ağrı var.özelikle solda.regl 1 hafta kaldı çok rahatsızım elim çarpsa canım öyle pis yanıyor ki.çok dğeişik ağrı geçen ay da oldum regl bitince geçti gitmedim.ama bu ay bitsin gidicem.11 temmuz la başlayan hafta senelik izin istiycem.o hafta bitmiş olur hem kadın doğuma giderim,hem genel cerraha.
zehracım çok geçmiş olsun.en kısa zamanda iyileşmesini dilerim.
melike ve baby03 Allah hayırlı doğumlar versin.beni de sizin heyacanınız bastı
ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
gecmiş olsun tekrardan bitanem benimm sende saol kusumtatlım çay pansumanı yaptım patlamış gece
tam iyileşmedi ama acısı falan gitti çok şükür
sağol bitanem
o nst sesini bende inşaat sesine benzetirdim
kuzum içerde kazı çalışması yapıyor derdim
iyi haftalar kızlar :80:
dün yine dışarı çıktık oğlumla
sonu yine hüsran
eve bir geldik bizimki başladı huzursuzluğa
uyumadı durmuyor sürekli ağlıyor :96:
canımıza okudu yine
biryere çıkınca burnumdan geliyor hep
günaydın güzel bayanlar
güzel hamiş anneler
nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hayat anlattın bakalım
bende iii bizde bebiş çalışmalarına başladık
rica ederiz zehrosum ne demek kuzum ayy sorma burası yanıyo yaa eyvahlar olsun ben kapı pencere acmadan yapamamkii hem ev havalansın hemde serinleyelim diye bilmiom napcem allah yar ve yardımcımız olsun inşşş
aminn canım aminnnnnn
gecmiş olsun tekrardan bitanem benimm sende saol kusum
ayy nazarmı degiyo paşamıza ne oku canım üstünü dısarı cıkmadan bide nazar boncugu takıver
Uzun zamandır bu foruma bakıyorum bır ıkı kere konulara katılabılıyorum . Calıstıgım ıcın pek zamanım olmuyor ama ne kadar guzel paylasımlar var :) Bu arada sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. üç ay önce kist nedeni ile ara kanama geçirdim ve adet düzensizliğim oluştu . geçen ayda yine aynı şekilde gecikme oldu tam ilaç ile regl olucam derken kendi kendime hastalandım. Ama bu arada prolaktin hormonum yüksek çıktığı için 28 gibi dostinex kullanmaya başladım enson 4 mayıs ta regl olmustum sonra 4 hazıran gıbı bır kucuk bır damla kahverengı ve kırmızı bır lekenme oldu sonrasında bır sey yok hala beklıyorum . Cumartesı gunu doktora gıttım rahım dıuvarın kalınlasmıs kıst ıse 3.5 cm olmus yıne . Sımdı bır on gun daha bekleyelım dedı . en son bende doktordan once pazartesı gunu yada salı gunu beta hgc yaptırmıstım 0.5 cıkmıstı . Doktorum dedı kı 20 hazırana kadar bekle . once beta hcg yap sonrasında da verecegı ılac ıle egl olmamı saglayacak .. tansıyon dusuklugu boyle halsızlık ve karın sıslıgım var gogus uclarum bazen kasınıyor. bi tuhafım halım yok . zaten 6 ayı askın suredır de denıyoruz bebek olayını ama sonuc alamadık ...su hıssetıgım cok kotu bır durumya belırsızlık ..doktor gec dollenmeden falan bahsettı ama olurmu kı bılmıyorum ... endıse ıcındeyım bu duruma ne dersınız acaba ?
günaydın güzel bayanlar
güzel hamiş anneler
öncelikle hosgeldin canımUzun zamandır bu foruma bakıyorum bır ıkı kere konulara katılabılıyorum . Calıstıgım ıcın pek zamanım olmuyor ama ne kadar guzel paylasımlar var :) Bu arada sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. üç ay önce kist nedeni ile ara kanama geçirdim ve adet düzensizliğim oluştu . geçen ayda yine aynı şekilde gecikme oldu tam ilaç ile regl olucam derken kendi kendime hastalandım. Ama bu arada prolaktin hormonum yüksek çıktığı için 28 gibi dostinex kullanmaya başladım enson 4 mayıs ta regl olmustum sonra 4 hazıran gıbı bır kucuk bır damla kahverengı ve kırmızı bır lekenme oldu sonrasında bır sey yok hala beklıyorum . Cumartesı gunu doktora gıttım rahım dıuvarın kalınlasmıs kıst ıse 3.5 cm olmus yıne . Sımdı bır on gun daha bekleyelım dedı . en son bende doktordan once pazartesı gunu yada salı gunu beta hgc yaptırmıstım 0.5 cıkmıstı . Doktorum dedı kı 20 hazırana kadar bekle . once beta hcg yap sonrasında da verecegı ılac ıle egl olmamı saglayacak .. tansıyon dusuklugu boyle halsızlık ve karın sıslıgım var gogus uclarum bazen kasınıyor. bi tuhafım halım yok . zaten 6 ayı askın suredır de denıyoruz bebek olayını ama sonuc alamadık ...su hıssetıgım cok kotu bır durumya belırsızlık ..doktor gec dollenmeden falan bahsettı ama olurmu kı bılmıyorum ... endıse ıcındeyım bu duruma ne dersınız acaba ?
nazar herhalde melikecim yaa :26:
sürekli okuyorum kuzumu aslında :44:
hoşgeldin canım
bu topiğin tadı başkadır
verdiğin değerlere yorum yapamam ne anlama geldiğini bilmiyorum
biz tedavisiz çocuk sahibi olduk çünkü
hamilelik belirtisiyle adet belirtisi birbirine çok benzer o yüzden ayırt etmek zor.
yaşadığın belirtiler adet gecikmesinden de olabilir
mesela benim adetim geciktiğinde 4 aylık hamile gibi karnım şiş olur.
geç döllenme diye birşey var ama onu biz bilemeyiz zaman gösterir herşeyi.
doktorunun dediği gibi biraz bekle istersen seni umutlandırmak yada yanıltmak istemem.
ama evde idrar testi yapabilirsin
günaydın güzel bayanlar
güzel hamiş anneler
Uzun zamandır bu foruma bakıyorum bır ıkı kere konulara katılabılıyorum . Calıstıgım ıcın pek zamanım olmuyor ama ne kadar guzel paylasımlar var :) Bu arada sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. üç ay önce kist nedeni ile ara kanama geçirdim ve adet düzensizliğim oluştu . geçen ayda yine aynı şekilde gecikme oldu tam ilaç ile regl olucam derken kendi kendime hastalandım. Ama bu arada prolaktin hormonum yüksek çıktığı için 28 gibi dostinex kullanmaya başladım enson 4 mayıs ta regl olmustum sonra 4 hazıran gıbı bır kucuk bır damla kahverengı ve kırmızı bır lekenme oldu sonrasında bır sey yok hala beklıyorum . Cumartesı gunu doktora gıttım rahım dıuvarın kalınlasmıs kıst ıse 3.5 cm olmus yıne . Sımdı bır on gun daha bekleyelım dedı . en son bende doktordan once pazartesı gunu yada salı gunu beta hgc yaptırmıstım 0.5 cıkmıstı . Doktorum dedı kı 20 hazırana kadar bekle . once beta hcg yap sonrasında da verecegı ılac ıle egl olmamı saglayacak .. tansıyon dusuklugu boyle halsızlık ve karın sıslıgım var gogus uclarum bazen kasınıyor. bi tuhafım halım yok . zaten 6 ayı askın suredır de denıyoruz bebek olayını ama sonuc alamadık ...su hıssetıgım cok kotu bır durumya belırsızlık ..doktor gec dollenmeden falan bahsettı ama olurmu kı bılmıyorum ... endıse ıcındeyım bu duruma ne dersınız acaba ?
slm arkadaşlar nasılsınız.bende 2009 hazıranda evlendım.1 tane oğlum var...
slm arkadaşlar nasılsınız.bende 2009 hazıranda evlendım.1 tane oğlum var...
hoşbulduk kızlar teşekkurler.oğlum 14 aylık.senınkı cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?