- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.681
merhaba canım bende özledim sizlerievet işimden memnunumda yol uzun sürüyor benim işime uzak evim aktim yolda geçiyor sanki saglık olsun napalım her işin zoru oluyor Allah saglık huzur ve rsinde herşey yoluna girer.sende iyiki varsın canım
hoşgeldin tatlım hadi bakalım bebişinde büyüyor artık allah nazarlardan korusun sizi cnm
babycim en iyisini yapıyorsun erteleme bencede
hamileyken bende çok gezdim ama bu sene tatil yok evdeyiz oğluşum büyüyene kadar :)
alevcim sağol canım
sorma dün çok huzursuzdu kuzucum
zehracım maşallah kızına
çabuk büyüyorlar değil mi
inşallah senin kuzununda tatlı yaramazlıklarını duyarız büyüsünde
yorgun savaşçıyım cnm:)
kızımın cicilerini ütüleme ve yıkama faslı 3. gün
bugün bitti bende bittim
şimdi oturuyorum
sen nasılsınnnnn
iyigeceler kızlar inşllh hepiniz iyisinizdir.Deryacım ogluşun büyüyor maşllh hergeçen gün güzel anları olucak sende tebessümle hatırlıcaksın hep bu günleri annesiAlevesen canım geçmiş olsun dikkat et kendine iştede yoroluyorsundur kolay degil canım kendine iyi bak inşllh Allah acil şifalar versin Zehracım nerelerdesin kızın nasıl büyüyor annesi tabiki hızla akıp gidiyor Allah saglık versn inşllh Gülcancıgım gress ve isimini sayamadıgım bütün arkadaşlarım inşllh iyisinizdir hepiniz.ben iş güç ev aynı şeyler degşikli,k yok uykum geldi baya yine görüşürüz arkadaşlar hepinizi öpüyorum iyiuykular sizlere:80:
inşş canım ama ben tırsıyorummm dua et bize olurmu saglıcaklla gelsin kuzularımız senin bebişten ne haber kusum çok öptüm ikinizidee
tıh tıhhh tıhhhh
ey günler :82:
aynıs ekilde bende yanıyorum canım yaaaaaaaaaahoşbulduk canım teşekkür ederiz guzel dileklerin için:))
emin ol duyarsın canım yaramazlıklarımıza valla çok çabuk buyuyo her gun bı değişik gelıyo canım
kızıjm bana:))
alllah bılır o kadar çok şey aldınkı yıkaya utuleye bıtıremıyon şeymoş demi
artık evımdeyım canım senınde yenı ışın hayırlı uğurlu olsun tatlım kızım buyuyor hayırlısıyla:))
bebışde ben de ıyıyız canım tek sorunumuz havaların sıcak olması
ıkımızde pişiyoruz ızmır çok sıcak kızım oksuruyo nedenını bılmıyorum yarın doktora
goturcem terlıyo sureklı uşuttu galıba allah sızıde bı çırpıda kurtulmanızı nasıp etsın:))
nabersinizzzz arkilerrrrr
baharcım ekmek aslanın midesinde artık yorulmadan para kazanılmıyor tatlışım
iyi bak kendine
oy oyy kızlar temüzlük yapıyorum
mutfak kaldı bir tek
canım çıktı ama yıkılmadım ayaktayım
cnm yafrunun yaramazlıklarını duymaya alışmışımm
ev temizlik yazısı çok sade geldi valla
kolay gelsin yıkılmaa tabüüü sen ANNESİN anneler YIKILMAZ
aynıs ekilde bende yanıyorum canım yaaaaaaaaaa
gece uykusundan cok sogudum bi uyanıom kan ter içinde duş almaktan bıktımmm
rabbim yar ve yardımcımız olsun inşş ne diyimmm
bebişinede çok gecmiş olsun rabbim korusun onu her daim inşş acil şifalar kuzum
kolay gelsin deryacım benimde mutfak raflarım kaldı örtülerünü yıkadım ütüledim silince bitcek ohh mis gibi oldu evimm bebişim gelmeden
zehracım doğum hikayeni okudum güzel geçmiş okuyunca rahatladım biraz bende biraz tırsıyorumda normal doğumdan bakalım nolucak annemede haber vermek istemiyorum doğuma giderken çok panik bi insan tansiyon 25e fırlıyo hemen bide orda fenalaşır filan daha kötü olur herşey. bi yandan da kimle gidicem diye kara kara düşünüyorum ....sonuçta insan başkasıyla rahat olamıyo eltim ben gelirim filan diyo ama ben rahat olamam onunla ...napalım idare edicez bigün artık annemin sağlığını riske atamam nolursa olsun
sağol datlummm :)
bu yaramas kas yaptırdı bana
atom karıncam yürütecindeyken peşinden koşturuyor beni
nerde sarkan bir örtü görse bizimki onu çekme telaşında
sağol canımm
sanada kolay gelsin
yorma bu kadar kendini
dinlen bol bol doğuma kadar
bebiş gelince yoracak zaten
MELİKEEEEE
hayırlı cumalar sanada nasılsın bebik nasııııııııı
doktor kontrollerin sıklaştımı annaaaat çabık
DERYAAA
cnm örtüleri kaldır çabık kırar üstündekilerii
ay yirim o yayaması ben
2009 Mayıs Ayı Geliniyim :) Yaptığımız Bişey Yok Çalış Çalış Nereye Kadar
merabalar canlarım özledim valla hepinizi uzun süredir pek bakamıyorum temizliğe kalkıştım az bişeyler var daha çeyizimizde tamam çantamızda hazır minik kurbağamı bekliyorum sizler nasılsınız zehra melike bahar gülcan derya ve yeni arkadaşlar bebişler nasıllar deryacım senin oğluş büyümüştür baya ah ne tatlı olmuştur tam sıkmalık olmuştur nanaklarzehracım prensesin napıyo keyfi yerindemi çok öptüm
varya ister ilk doğum isterse 2.veya 3.olsun inşan illaki tırsar yaa benim oğluşumda 3aylık oldu bnde normal doğum yaptım güzel geçti yani sakın korkma hayatım ağrı çekiyorsun ama bebişinin kafası çıkınca tüüüm acılar bitiyo bir anda...normal doğumda önemli olan ıkınmak yaaben bi türlü ıkınmayı bilemedimmm ayy çok komikti annecinede haber vermesen küsmezmi canım benim
ayy kızlar bebişimi doktora goturduk bu gun 14 tane iğne verdi
kızım yaz gunu grıp olmuş(oksuruyo yavrucağızım duzelıcek ınş.
bıde bugun çok gazı var off off şimdide ağlıyo((
ayy kızlar bebişimi doktora goturduk bu gun 14 tane iğne verdi
kızım yaz gunu grıp olmuş(oksuruyo yavrucağızım duzelıcek ınş.
bıde bugun çok gazı var off off şimdide ağlıyo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?