• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

tatlım rabbim gönlüne göre wersin bende cinsiyetini öğreneceğimiz günden 2 gün öncesine kadr hep erkek diodum rüyamda hep oğlum olduğunu görüyodum neyse işte kontrole gitmedn 2 gün önce eşime dedim kızımız olacak yok dedi onlarda hep rüyasında erkek görüyo eşim annem kayınwalidem görümcem falan neyse işte biz dr gittik dr 10-15 dk uğraştı eşim dr un yanına girememişti o zaman içerde çok kanaması olan bi hasta wardı onun için içeri alamdıılar eşimi ondada inanmadı eşim bana sonra adanaya gittik dr a o da kız diince tamam dedi artık:4:

aslında laf aramızda ben hep kızım olsun ıstıyorum tabı sağlıklı olsunda şımdı ıçıme bı umut duştu hadı bakalım hayırlısı bayramdan sonrayı bekleyelım:):9:

aslında laf aramızda ben hep kızım olsun ıstıyorum tabı sağlıklı olsunda şımdı ıçıme bı umut duştu hadı bakalım hayırlısı bayramdan sonrayı bekleyelım:):9:

ama canım kız evlat hayırlı evlat derler rabbim dedim ya gönlüne göre versin inşallahhhh ve hayırlsını versin canımmmm:29: :emir_bebek: :49:

aaa seymacım belki yerleşme kanamasıdır yaa kendine sen dikkat et kuşummm inşallah melegin seninledirrrrrrrr:13: :emir_bebek:
ilk defa hayatımda böyle birşey oldu ... hasta oluyorum sandım ama gitti :) bilemiyorum cnmm .......ama neden karnım ağırıyor karın ağrısı adet belirtisi değilmidir ?

ay cnm hayırlısı olsun inş. kızın olur sağlıklı bir şekilde kızlar daha cimcimeler ya bakımları daha zor hele ergenlik çağlarında ama hayırlısı yinede allah gönlüne göre versin cnm bnmmm:16:

ilk defa hayatımda böyle birşey oldu ... hasta oluyorum sandım ama gitti :) bilemiyorum cnmm .......ama neden karnım ağırıyor karın ağrısı adet belirtisi değilmidir ?

ay cnm hayırlısı olsun inş. kızın olur sağlıklı bir şekilde kızlar daha cimcimeler ya bakımları daha zor hele ergenlik çağlarında ama hayırlısı yinede allah gönlüne göre versin cnm bnmmm:16:

valla canım bu işler hiç belli olmaz yaa bide bakmışın hamilesinnnnn :15: :emir_bebek:

cnm çok uykum geldi ...... ben yatıyım ufaktan iyi geceler yarın görüşürüz inş.....:59:

Back