• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Hayırlısı cnm doktora gittin mi
ben çocuk yapmak istediğim zaman ilk yapacağım şey
eşimle birlikte doktora gidip bütün dahilleri yaptırmak olacak
ondan sonra çocuk için çalışmalr başlayacağım

[color="ındigo"]amin cnm aminn .......tam kritik günümde oruç tutuyorum karnım ağırırdı ağırmadı tutuyım dedim bende hasta olmam lazım ama olmam inş. .......:))) [/color]

inşallah canımmm olmazsın yaaaa dualarım seninle bacımm:29: :16: :49:

evet amin cnm allah ne derse o olur hayırlı zamanda olsun inş. Olsun cnm 2009 gelinleri bu istediğini konuşur kocisini;kaynanasını;bebekini :))))))))):9:

:23: :37: :9: :9:

Hayırlısı cnm doktora gittin mi
ben çocuk yapmak istediğim zaman ilk yapacağım şey
eşimle birlikte doktora gidip bütün dahilleri yaptırmak olacak
ondan sonra çocuk için çalışmalr başlayacağım

sadece ben gittim 1 ay daha olmassa eşim ile gideceğiz inş. gerek kalmaz ...... evet kesinlikle git cnm en mantıklısı böyle olucağını bilsem ilk baştan giderdim ......

Merhaba melike topiğin hayırlı olsun
görünce bende hemen katılmak istedim aranıza
allah en yakın zaman inş sana bebiş verir cnm
allah her isteyene bebiş versin allah artmasın

Merhaba melike topiğin hayırlı olsun
görünce bende hemen katılmak istedim aranıza
allah en yakın zaman inş sana bebiş verir cnm
allah her isteyene bebiş versin allah artmasın

çok sevindim canım her zaman buyur gel baktım 2010 gelinleri var 2011 var bende dedim nirdee bu 2009 gelinleri actım topigi vallaaa allah razı olsun bitanem benim 15 aydır cocuk diye yiyom kendimi bakalım bu ay ilk defa klomen aldım inşallah rabbim elimiz boş cevirmez yaaa :29: :16: :49:

çalışıyor musunuz arkadaşlar
ben çalışıyorum

canım ben evlenmeden önce özel bi bankada gişe personeliolarak calışıyodum asken adanalıyım sonra evlenip mersine gelin gittim işten cıkmak zorunda kaldım işletme mezunuyum urfada okudum ama şimdi üstten aöf olarak devam ediyorum eşim poliss mersinden de malatyaya geldik kusum şimdilik evdeyim sen nerelisin nerde calışıyosun :7:

Back