• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

esengülüm hadi bakalım hayırlı olsun, memnun kalacagına inanıyorum. olumlu sekilde baslamayı unutma tamam mı, şüphlere yer verme aklında.
nöbetci melek nasılsevindim bilemezsin. benden sonra ikinci oldun. şimdilik fire vermeden gidiyoruz :) nasılsın bakalım, neler hissediyorsun? şok oluyor insan. cok dikkat et kendine. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. şimdi sen de bana katıldın, ultrasonu beklemek cok daha zor oluyor :D
ebi bir sorun yoktur. tumurtaların gelişimine göre ve bazı hastalıklara yakalanmamamız için ilaç dozlarını indirip cıkartıyorlar. sen ona kafanı hiç takma. sorun bile değil inan ki.
venüs, değerin cok güzel. bence kutlamaya basla. tek cocuktan daha fazlası var gibi :) hayırlı olsun. saglıkla kucagına alırsın bebeklerini insallah.
özlem insallah senden de böyle güzel haber alacagız. öyle bir his var içimde. yeniyıla sende bebeklerle gireceksin sanki :)

venus tebrik ederim ne güzel yarabbim sağlıkla kucağınada alırsın inş.:nazar:a.s.....darısı bizlere olsun inşallah...

herkese çok teşekkürler arkadaşlar umarım sizinde güzel haberlerinizi okuruz burdan. bademir evet zübeyde hanımda oldu umarım sanada uğurlu gelir. venüs senin hcg çok yüksek çıkmış benimki 11.günde 149 du çoğul gebelik konusunda leftere haklı olabilir çok tebrik ediyorum senide.
leftere bir türlü karşılaşamadık msnde sinir olmuş durumdayım akannehir

venus cok cok cok tebrıkler saglıkla al kucagına ıns bebıslerını.ben bugunde muayenedeydım.mesaı oldu artık hergun saat 7de kalkıp gıtmek kaydirigubbakcemile3 yumurtam 11mm olmus sızce kacgun daha vurulurum ıgne kaca gelınce catlatma ıgnesı vuruluyo 18mm mı?

venus cok cok cok tebrıkler saglıkla al kucagına ıns bebıslerını.ben bugunde muayenedeydım.mesaı oldu artık hergun saat 7de kalkıp gıtmek kaydirigubbakcemile3 yumurtam 11mm olmus sızce kacgun daha vurulurum ıgne kaca gelınce catlatma ıgnesı vuruluyo 18mm mı?

EBİ HAYIRLI OLSUN TEDAVİN.. 15-16-17 de çatma ignesini vurdurursun. Sona yaklaşmışsın hadi hayırlısı..

merhaba arkadaşlar bende bir yıl önce çikolata kistinden ameliyat oldum 6 a sonra 2. aşılamada hamile kalmıştım fakat bebeğimi 3. ayında kaybettim yaklaşık 5 ay oldu ve şimid kistlerim tekrar etti ve doktorlar tekrar ameliyat önermiyolar yumurta rezervim azalır diye bende zaten 2. bir ameliyatı düşünmüyorum artık ve bana en güzel çözümün tüp bebek olduğunu söylediler ve şu anda düşünme aşamasındayım .bu ay soğan kürü yaptım kırkkilit otuda kullanıyorum belki faydası olur diye yani arkadaşlarım kafam okadar karışıkki nebilim tekrar bi aşılama mı denesek diyorum yoksa tüp bebekmi açıkcası tüp bebek biraz zahmetli gibi geliyo bana ne yapıcam bilmiyorum arkadaşlar silerinde fikrini almak istedim benim gibi çikolata kisti olan varmı aranızda

esengülüm hadi bakalım hayırlı olsun, memnun kalacagına inanıyorum. olumlu sekilde baslamayı unutma tamam mı, şüphlere yer verme aklında.
nöbetci melek nasılsevindim bilemezsin. benden sonra ikinci oldun. şimdilik fire vermeden gidiyoruz :) nasılsın bakalım, neler hissediyorsun? şok oluyor insan. cok dikkat et kendine. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. şimdi sen de bana katıldın, ultrasonu beklemek cok daha zor oluyor :D
ebi bir sorun yoktur. tumurtaların gelişimine göre ve bazı hastalıklara yakalanmamamız için ilaç dozlarını indirip cıkartıyorlar. sen ona kafanı hiç takma. sorun bile değil inan ki.
venüs, değerin cok güzel. bence kutlamaya basla. tek cocuktan daha fazlası var gibi :) hayırlı olsun. saglıkla kucagına alırsın bebeklerini insallah.
özlem insallah senden de böyle güzel haber alacagız. öyle bir his var içimde. yeniyıla sende bebeklerle gireceksin sanki :)

canım ya çok teşekkür ederim..ağzından bal damlamışopuyorumnanaktan
ALLAHIM TÜM İSTİYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH..:Saruboceq::Saruboceq:

nasıl başlayacağımı nasıl yazacağımı bilemedim özetle hamileyim :emir_bebek:

Gözün aydın nobetcimelek Allah bütün isteyen herkese bu mutlulugu tattırır inşallah... Bende etlik zübeyde hanıma gidiyorum transfer işlemi olldugu zaman yazılarını okumustum merakla bu haberini bekliyordum. Bende tüp bebk yapturacagım hatta yarın histeroskopiye girecem orada ,tüp bebek de orada mı yaptırayım diye karar vermedim benim yastan dolayı ssk karsılamıyor üüvretli yaptırıyorum benim eşimde problem suan ilaç kullanıyor... sizde problem kimdeydi , etlik tüp bebegi tavsiye ediyormusun ben ilk defa yaptırıyorum bilgi verirseniz sevinirim

teşekkürler turtem inşallah isteyen herkese verir Allah. bende polikistik over var. açıkçası ben çok memnunum zübeyde hanımdan. sanada şimdiden kolay gelsin

nerde olucam yataktayım.hiç yataktan çıkasım gelmiyor.üüüffffff stresten ne yapacağımı bilemiyorum.
leftereeee bebişler nasıl.
nöbetcimelekcim sende durum ne ne yaptın havalarda kötü dikkatli ol üşütme sakın

turtem bende etlik zübeyde hanımda yaptırıyorum. 2 ay önce de orda ameliyat oldum tüp bebeğimide orda yaptırıyorum.ben çok memnunum.her konuda harikalar sana da tavsiye ederim.özelden hiç bir farkı yok çok sıcak davranıyorlar.bence bir dene derim

kızlar benim kilo artışım var sizdede oldumu bu dönemde.ben şimdi ilk adım olarak d.kontrol haplarına başladım.tüp bebk davasına başladığımdan beri müthiş yiyorum sizde de öyle oldumu.

tesekkürler arkadaslar , bende 5 ay önce etlige gittim bende tüylenme ve kilo vardı her gittigim hastanede polikistik over sen dromu denildi suat dede bana kilo vermem gerektigini söledi aralıga kadar 8 kilo versen yeterli yumurtalıkları düzenler dedi bende toplamda 13 kilo verdim halende diyetteyim... bu arada eşime yapılan tetkiklerde eşimde de problem oldugu gözüktü direk tüp bebk denildi beni leyla hanım a gönderdiler adetin 2 günü gittim polikistik over kalmamıs sende polikistik over sendromu yok dediii. tüp bebek de eşinden dolayı yapılıyor dedi.zaten kagıtlardada erkek faktörü yazıyor.bende her tüp bebek için hertürlü istenilenleri hallediyorum. rahim filmini çektiremiyecegimi belirttim korkudan bana yarın ofis histeroskopi yapılacak biraz korkuyorum anestezi verilecek inşallah hersey yolunda gider .Allah büyük herkeze yardımcı olsun bugün yatıs işlemi yaptım yarrın da işlem yapılacak...

Piskedi dogum kontrol hapı iştah açar cnm dikkat et ben ondan dolayıda cok kilo almıstım ... suan zaten sana yumuurtalıkları baskılamak için veriyorlar ben tüylenme için kullanmıstım bende kullanacam tedavi baslayınca

piskedi niye okadar strese girdin? yapman gereken en son sey... gayet rahat olmaya calış. kendini sıkıntıya sokma hiç. bir de o iştah artısı ilaçlardan oluyor. aman dikkat et, kilo yapmayan seyler ye.

hadi bakalım turtem kolay gelsin.ama korkma onları bende yaptırdım sorun olmuyor basit şeyler . doktoruna güven inan çok iyiler

Back