• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

uyu bol bol dinlen işte ne güzel.darısı bana.başlıyorum haklısın ama çok da heyecanlıyım beklemek çok zor

kızlar doktor hiç oran verdimi size.şu oranda olur yada umudumuz var umudumuz yok gibi..şeyler söylendimi size

piskedi hadi hayırlı olsun. en büyük adımı attın ve başlıyorsun. güzel sonuc almanı diliyorum. nöbetcimelek sen nasılsın. neler yapıyorsun?
benim belirtiler aynen devam ediyor. bel agrısı azaldı ama uyku öyle arttı ki anlatamam. iyiki suanda calışmıyorum. bir anda basıma odun indirilmiş gibi düşüp uyuyorum. şimdi yine yeni uyandım :)

iyiyim beklemedeyim :kahve: uyu tabi bol bol dinlen

ARKADASLAR bende ankara tüp bebek merkezınde yaptırdım ilk denemem.. yarın kan tahlılı yaptıracagım.dayanamadım test alıp yaptım ıkıncı cızgı cok acık cıktı sizce ne demek.. coooooook heyecanlıyım..lütfen yardımcı olun..

merhabalar..
bende 3.denememi maya tüp bebek merkezinde yaptırıyorum..
belki bilirsiniz kk dan kazandım:))
inşallah hepimizde güzel haberler alırız...
şu an lucrinin 11.günündeyim ve bugün regl oldum..
pazartesi günü kontrolüm var,sanırım puregona geçeceğim..
inş bu sefer olur diyorum..
ALLAHIM TÜM İSTİYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH...

leftere tebrikler canım..senin adına çok ama çok sevindim..
DARISI ıNŞ HEPıMıZıN BAŞINA....

piskedi oran vermiyorlar ama sorarsan doktor mecbur cevaplıyor :) ben sormuştum. tahlillerden sonra bir yüzde vermişti. sende uygun bir zamanda doktoruna mutlaka sor. ama yüzde 80-90 gibi cevaplar vermez onu bastan söyliyim:) yüzde 40-60 arası söylerse gayet güzel anlamına geliyor.umudumuz yok demezler ayrıca, öyle şey olması coook zor. umut olmasa zaten yapmazlar.
nöbetcimelek gitgide azalıyor zaman. bende seninle beraber heyecanla bekliyorum.
bussell bence hayırlı olsun. yarın güzel haberinni bekliyoruz.
özlem tebrikler. madem kkdan kazandın, vardır bunda bir hayır :) insallah bu sefer olacak. sizdeki problemler ne? bende mayada yaptırdım. memnun kalacagına inanıyorum.

piskedi oran vermiyorlar ama sorarsan doktor mecbur cevaplıyor :) ben sormuştum. tahlillerden sonra bir yüzde vermişti. sende uygun bir zamanda doktoruna mutlaka sor. ama yüzde 80-90 gibi cevaplar vermez onu bastan söyliyim:) yüzde 40-60 arası söylerse gayet güzel anlamına geliyor.umudumuz yok demezler ayrıca, öyle şey olması coook zor. umut olmasa zaten yapmazlar.
nöbetcimelek gitgide azalıyor zaman. bende seninle beraber heyecanla bekliyorum.
bussell bence hayırlı olsun. yarın güzel haberinni bekliyoruz.
özlem tebrikler. madem kkdan kazandın, vardır bunda bir hayır :) insallah bu sefer olacak. sizdeki problemler ne? bende mayada yaptırdım. memnun kalacagına inanıyorum.

çok teşekkürler canımm
ya evet bencede kesin vardır bir hayır..
çünkü biz 3. için merkez ararken gürgan klinik veya maya olur diye düşünüyorduk..ikisi arasında karar veremez iken SEVGİLİ KAZENİN TATLI OĞLUŞU MİNİK ELLERİYLE BENİM ADIMI ÇEKTİİopuyorumnanaktan..
ve kısmet işte maya oldu..
ben ilk gittiğimde zaten pozitik elektrik almıştım...
bende şu ana kadar olan ilgiden çok memnunum inşaallahta böyle devam eder..
ben pko hastasıyım adetlerim düzensiz...
inş bu sefer UMUDUM VAR..
tabiki herşey kısmet..
zaten hayırlısı olucaksa olsun bu tarafıda çok önemli...

bende de pco var. ne uyuz bir hastalık. ama maalesef 5 kadından biri böyleymiş. ben takiplerimi de mayada yapmayı düşünüyorum. güleryüzleri hiç eksik olmadı bu sekilde devam eder bence. kendini sıkmadan, şüphe etmeden tedavine basla. gercekten basarılı bir merkez. sana da ugurlu gelecektir. gelişmelerini yaz olur mu? paylaştıkca strestin azalır.

bende de pco var. ne uyuz bir hastalık. ama maalesef 5 kadından biri böyleymiş. ben takiplerimi de mayada yapmayı düşünüyorum. güleryüzleri hiç eksik olmadı bu sekilde devam eder bence. kendini sıkmadan, şüphe etmeden tedavine basla. gercekten basarılı bir merkez. sana da ugurlu gelecektir. gelişmelerini yaz olur mu? paylaştıkca strestin azalır.

çok teşekkürler canım..
tamam paylaşırım opuyorumnanaktan

selam kıslar bnde mayada karar verdim leftereylede konuştuktan sonra:))))Allahımmm yardım etsin hepimizze bn çk kokuyorum ama ya çaktırmıyorum amakaydirigubbakcemile3haftaya cumaya başlıycam lucrine...nsl vurcaksam o iğneleri...eşimde cmrtesi test vercek sperm hasar testi bakalım...bndede pko var Allahım sonumuzu hayır etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın.....

cok sevındımmmm hayırlı olsunnn saglıkla kucagına al ıns.darısı basımıza ıns.ayyyyy cok guzel.bende bugun kontrole gıttım ama ılac dozunu yukseltıp yarın tekrar cagırdılar sızce ters bısey mı var?

merhaba herkese bende aralıkta 2.tüp bebeği yaptıranlardanım ankarada. bugün 12.gün tahlili mi yaptırdım. 766 çıktı.:)) çok şükür ama içimde bir korku var sanki değer çok yüksekmiş gibi geliyor. doktor gözün aydın dedi ama. bu değer hakkında bilgisi olan var mı?

benimde bu sabah merkezde randevum vardı..
kan alındı ve ultrason çekildi...
bugün itibariyle puregona başladım bende...lucrinde devam tabi....
hamile arkadaşım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin...darısı bizlere...
TEDAVıDE olan arkadaşlarımada başarılar diliyorum..

Back