Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
piskedi hadi hayırlı olsun. en büyük adımı attın ve başlıyorsun. güzel sonuc almanı diliyorum. nöbetcimelek sen nasılsın. neler yapıyorsun?
benim belirtiler aynen devam ediyor. bel agrısı azaldı ama uyku öyle arttı ki anlatamam. iyiki suanda calışmıyorum. bir anda basıma odun indirilmiş gibi düşüp uyuyorum. şimdi yine yeni uyandım :)
kızlar doktor hiç oran verdimi size.şu oranda olur yada umudumuz var umudumuz yok gibi..şeyler söylendimi size
piskedi oran vermiyorlar ama sorarsan doktor mecbur cevaplıyor :) ben sormuştum. tahlillerden sonra bir yüzde vermişti. sende uygun bir zamanda doktoruna mutlaka sor. ama yüzde 80-90 gibi cevaplar vermez onu bastan söyliyim:) yüzde 40-60 arası söylerse gayet güzel anlamına geliyor.umudumuz yok demezler ayrıca, öyle şey olması coook zor. umut olmasa zaten yapmazlar.
nöbetcimelek gitgide azalıyor zaman. bende seninle beraber heyecanla bekliyorum.
bussell bence hayırlı olsun. yarın güzel haberinni bekliyoruz.
özlem tebrikler. madem kkdan kazandın, vardır bunda bir hayır :) insallah bu sefer olacak. sizdeki problemler ne? bende mayada yaptırdım. memnun kalacagına inanıyorum.
bende de pco var. ne uyuz bir hastalık. ama maalesef 5 kadından biri böyleymiş. ben takiplerimi de mayada yapmayı düşünüyorum. güleryüzleri hiç eksik olmadı bu sekilde devam eder bence. kendini sıkmadan, şüphe etmeden tedavine basla. gercekten basarılı bir merkez. sana da ugurlu gelecektir. gelişmelerini yaz olur mu? paylaştıkca strestin azalır.
nasıl başlayacağımı nasıl yazacağımı bilemedim özetle hamileyim