• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

benim ilk denemem bu ama ben herşeyimi zübeyde hanımda yaptırdım.muhtemelen aynı tarihlerde orda oluruz.aşılama yaptırmadım ben hiç.direk tüp.hepimize hayırlısı olsun bakalım

tesekkürler arkadaslar . evet piskedi korktugum kadar yokmus .Allaha şükür bunuda atlattım .bu işlemii serdar dilbaz yaptı. gerçekten arkadaslar anlattıgınız gibi doktorlar cok iyii ... ben öbür ay adetin 2, günü gidecegim serdar bey ozaman gel dedi ilaçlara baslanacak sanırım...

senin protokolün adı neydi bende antagonist protokol diyor sanırım ben dogum kontrol hapları kullanmıyacam çünkü doktor adetin 2, günü gel ilaca baslayalım dedi. geldiginde yanında parayla gel dedi ilaçlar pahalıymıs. birde senin ofisten sonra hemenmi aimeliyat denildi bana kagıt verildi. adetin 2, günü gel ailaca baslayacaz dendi . kagıtta sonuç olarak :NORMAL OFıS H/S BULGULARI yazıyor

ben tüp bebek için ameliyat olmadım.ben sana baştan anlatayım.rahim filmi çekildi bana orda polip çıktı.sinan hoca birde ofisle bakayım dedi.kesin ameliyattı benimki.ofisle baktı ve doğruladı.ben ameliyat oldum 2 ay önce.hazır olmuşken birde tüplerime bakıldı.şimdide tüp bebiş işlemlerine başladım .adetin 2. günü gittim ve hap verdi.25 inde tekrar gidicem diğer ilaçlara başlıycam.benimki uzun protokol

slm arkadaslar!!!
ben hollandadan yaziyorum maya tup bebek merkezini arastirirken buraya rastgeldim.cok guzel bir paylasim alani.merak ettigin herseyi burada bulabiliyorsun.
04/01/2010 tarihinde maya tup ebekten randevu aldim.insallah hersey yolunda gider 2.tup bebek denemem olacak.arkadaslar maya tup bebekte tedavi olan koaklama evinde kalan varsa lutfen yazarmisiniz.konaklama yeri iyimi. basari oranlari ne kadar.cevaplarinizi bekliyorum.benim gidecegimtarihte mayada olacak olan varmi??? yazarsaniz sevinirim

sende sorun nedir bademir anlatsana biraz[/QUOT

Gunaydın herkeze;
Canım bizde sorun eşim sperm azlığı ve morfolojisi %2 micro dan başka şansımız yok. benimde yumurta rezervim düşükmüş adetim düzenli ama tedavide herkes gibi 10-15 yumurtam olmuyor en fazla 6 tane ama 1. kalite oluşuyor işte bölee 9 yıldır ugraşıyoruz kısmet olmadı hayırlısı deyip hayatımıza devam ediyoruz.

merhaba arkadaşlar...
bende şuan tedavideyim, dolaşırken denk geldim sayfaya güzel bir paylaşım alanı elinize sağlık...
Allah kimsenin dualarını emeklerini boşa çıkarmaz inşallah, 2010 da herkese sağlıklı bebeklerş diliyorum...

Genartta tedavi görüyorum ve ilk denemem, Sertaç Beyin hastasıyım...
mikroenjeksiyon yapılacak bizede... + pgt...
geçmişi biraz okumaya çalıştım ama çok fazla... burada tedavi gören arkadaşlar varmı?

turtem öncelikle geçmiş olsun. hayırlısıyla tedavinde başlar insallah. 2010 bizlerin yılı olacak diye inanıyorum. kendini rahat tutmayı unutma. cok önemli bu.

piskedi sen nasılsın? moralin nasıl? uzun protokol genelde daha iyi oluyor diye duymuştum. senden de o güzel haberi almak için sabırsızlanıyorum. allah hepimize bu güzellikleri yasatacaktır.

alınyazımkaderimsin, ben mayada tedavi gördüm. bu kasım ayında basladık. çok şükür tedavim güzel gecti. merkezden memnun kalacagına eminim. gercekten basarı oranları da yüksek. sizdeki problemler neydi? ben ankarada yasadığım için konaklamadan yararlanmadım ama konaklama yerlerini biliyorum. her bütceye uygun yerleri var ama hepside iyi. eğer istersen hangisi daha iyi biraz arastırabilirim. ben şimdi hamilelik takibimin de maya da yapılmasına karar verdim. kontrollere ve ultrasonlarıma orata gideceğim. büyük olasılıkla orada karsılasabiliriz. eğer ankarada yabancılık cekersen veya bilemediğin birsey olursa, birşeye ihtiyacın olursa elimden geleni de yaparım.

bademir bayanlara yas sorulmaz ama kac yasındasın, yumurta rezervi genelde yasla alakalı oluyor da.. bir de cıkan yumurta sayısı okadar önemli değil. öenmli olan kalitesi. ve bak sen az ama öz yumurta üretiyorsun. ne güzel işte. mesela benden 28 yumuta toplandı. 17si döllendi. 3 tanesi 1. kalite oldu. yani senden 6 yumuta toplanıyor ama 6sı da 1. kalite. bu bence cok güzel. hiç moralini bozma. insallah emeklerin bosa cıkmayacak.

marall hayırlıı olsun tedavin, insallah o güzel haberi bize verirsin. su an tedavinin hangi aşamasındasın? ben genartta tedavi olmadım hiç ama haklarında da kötü bişey duymadım. başarılı bir yer diye duymuştum.

alınyazımkaderimsin, şöyle bi baktım. mayanın bir üst sokagında maya konuk evi var. yürüyerek uzaklığı iki dakika. oldukcada güzel görünüyor. en azından uzak bir konukevinde git gel problem olabilir ama burası iyi gşbş geldi bana. ama bence mayayı ara ve karar verdiyse konuk evinden sana oda ayırmalarını söyle ayın 4ü için. sonra yer falan olmaz daha uzak bir konuk evine gitmek zorunda kalabilrsin. hakkında buldugum bir iki bilgi de şöyle : tedavi ortalama 15-17 gün sürmektedir. Busüre boyunca kişi başı 1 gece 15 TL'den başlayan fiyatlarla konaklayabilirsiniz. 24 saat sıcak suyu olan rahat ve güvenli bir ortamda konaklarken 100 metre mesafedeki merkezimizde tedaviniz yürütülecektir. Konuklarımızın talepleri doğrultusunda kahvaltı ve yemek uygun bir ücretle hizmetinize sunulmaktadır.01 Ağustos 2008 tarihinden itibaren artan ihtiyaca cevap verebilmek amacı ile yeni bir Maya Konukevi daha hizmetinize girecektir. Merkezimize 100 metre mesafede, tamamen müstakil ve bahçe içerisinde konumlanan "Yeni Maya Konukevi" her türlü konforunuz düşünülerek, butik otel konseptinde tasarlanmıştır.

ebi iyiyim, bazı ufak tefek seyler oluyor haliyle ama hiç sorun değil. sen nasılsın? neler yaptın?

Tesekkürer leftere . herseyin hayırlısıı olsun bakalım. Bu arada yaslarınız kaç benim suan 21 kaydirigubbakcemile3

ben de ıyıyım kontrole gıtmeye devam.bugunden cok umutluydum artık catlatmayı vururuz dıodum ama olmadı.solda 15mm cıvarı 3 folıkul 1 tane 12.8mm ve daha kucukler var sag daha tembel nedense 10.3 falan 3 tane var bıde 9mm olan var.yanı igneye devam.nıye buyumuyolar?9 igne oldum yada doktor nıye daha yuksek doz vermdı hıc anlamıorum

acele etme benimkilerde öle gidiyordu sonra bi anda büyüdüler. dozunu yükseltmediğine göre herşey beklendiği gibi gidiyor bence.sen kafana takma bunları onlar biliyolrlar işlerini sen nerede tedavi görüyordun bu arada?

Back