- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
halevcim insallah en kisa zamanda Allah bizede anne olmayi nasip eder canim uzme kendini.
Allah sabir versin.
inşallah canım inşallah Allahım gönlümüzün muradını en kısa ve hayırlı zamanda bizlerede nasip etsin
Kızlar ek gıdaya geçişimiz kötü başladı.Buda benim hatamdan kaynaklandı.İlk gün elmayı rendeledim,tabi rendeden su çıkartamadım püresindende verdim.Akşamda 23.30 da kaşık mamasının biberon mamasından az bişey verdim.Gece Tuna uyandı emmek istedi emzirdim,1 saat geçti geçmedi Tunanın sesine uyandım yavrum kusmuş ama yatak matak sırılsıklam.Bir anlam veremedim sonra emmek istedi,memeyi alınca öğürdü.Sonrasında tekrar tekrar kustu.Balgam halindede kusmaya başlayınca hemen doktora gittik.Acildeki doktor ek gıdadan dedi,sonra doktorumuzlada konuştuk,Bir hafta sadece meyve suyu,diğer hafta yoğurt,3. haftada kaşık mamsına geç dedi.Benim hatamdan dolayı oğlumun düzeni bozuldu.Dün gecede 1 kez kustu.Allaha şükür bugün iyiyiz.Sık sık emziriyorum 60cc felanda az bir mama veriyorum.Ebi,leftere bana ayrıntılı yazarmısınız neler yaptığınızı.Ebi gece mamasını doktormu önerdi.Milupanın 2 simi??Of ya güya özel hastaneye gidiyoruz,devlet hastanesinden farkı yok.Kan tahlilide yaptırdık,azda bir enfeksiyon çıktı,kusmadan olmuştur dedi doktor ,Bactrim verdi,5 gün kullancaz.Şimdilik bu kadar............
çok geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusun meleğini