selam kızlar , halev canım üzüldüm duruma ama her işte bir hayır vardır. hep diyorum denemelerinde başarılı olamayanlar asla ümidini yitirmesin, belki de dediğin gibi denemeye bile gerek kalmaz.
yasemin, ebi mi kayıp simdi de
biz burdan kopamayız gelir gene ebi de :) mervede iştahsızlık varmış okudugum kadarıyla. zor bi durum anne için ama cok da endişelenmemek gerek , doktorlar cok acıkınca mutlaka yiyecegini korkmamak gerektiğini söylüyor. ebi, gelince anlat durumunu gelişmleri olur mu ?
csns ve kys sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
yasemin dişler hayırlı olsun :)) cok komikler dimi. sanırım alt ön iki dişi cıkmış olmalı. benimkinin de alt ön iki diş cıktı. sonra üst ön cıkması gerekirmiş ama bizde komik bi durum oldu. üst ön cıkacagına üst iki yan cıktı. köpek dişleri yani
gülünce öyle komik oluyor ki anlatamam. biz mama sandalyesi de kullanıyoruz iki aydır. cok rahat ve barlas da cok seviyor. son iki haftadır desteksiz oturmaya da basladı. baa dengeli oturuyor . ama emekleme falan yok. yüzüst durunca beline kadar kaldırıyo kendini sürünüyo falan ama emekleme yok
doktor üzülme dedi, her bebekte farklıymış. belki hiç emeklemezmiş. yürüteci cok seviyor. üstündeki oyuncaklar ilgisini cekiyor arada zıplaya zıplaya ilerliyor :)
yemekler konusunda neler yaptın? biz cok şükür artık ne bulsak yiyoruz. bi de koca adam gibi yemekleri çiğnemesi var ki cok komik şapırtıda cıkartıyor. mmmmmm diye yiyor sevdiği şeyi ama tatlı sevmiyoruz. balık ve tavuk favorisi. ve tabi patates :)) her yemegini kendim yapıyorum. meyve falan da var. düzenli şekilde gidiyoruz. 11 bucukkilo oldu :)) son bir aydır kilo almıyor artık. almaması da normalmiş. boya gidiyor. 73 cm oldu.
bir ara faranjit gecirdi cok kötydü benim için mahvoldum. o sıra içmesi gereken ilaclar vardı , tabi kasıkla veriyoruz ya ilacı sonra bi süre kaşıktan yemek yemedi ilaç diye. parmakla besledim . simdi normale döndü neyseki. allah cocuklarımız kötü gününü göstermesin bize de kimseye de .
ya kızlar bir de tuhaf bi durumum var benim. sizlerin adet düzeni nasıl? ben hamile kalmadan önce düzensizdi. doğum sonrası 40ım çıkınca düzene girdi. lakin şimdi iki aydır hastalanmıyorum. eskiden de adet gecikmelerim olurdu ama iki ay olmazdı tabi. içimden ufaktan bi korku oluşmaya basladı. niye hastalanmadıgımı öğrenmeye cesaret edemiyorum
( çok tuhaf bi durumda kaldım.. bi akıl verin bana.