İdrar kültürü 3 günde çıkıyor,inşallah öyle bişey yoktur.Biz ilk doğduğumuzda yaşadık bu sorunu,2 günlüktü daha,10 tane iğneyle düzeldi.........
csns bebeklerde bu koliğin en doruk noktası 6ile 8. haftaymış. sonasında yavas yavas geciyor. koliğin nedeni de caresi de tam bulunamamış maalesef. ama ayak altına sıcak su torbası , güzel bir banyo , muskat da içirebilirsin. çok işe yaradı. bir de hemen hergün yaglarla yapılan bebek masajları cok iyi geliyor ve rahatlatıyor. biz de neler neler yaptık.ayrıca bitkisel bi ilaç var zinco diye. düzenli kullanım sonrası etkisini gösteriyor. canım daha da ufakmış ama göz acıp kapayıncaya kadar o sıkıntılı dönem gecer. gece aglaması yada aglayarak uyanması bizde de oldu ahala arada bi oluyor. o rüya görmesinden kaynaklanıyor . hemen kucaga alıp öpüp sevince geciyo . insallah bir an önce normale döner. kendine de iyi bak ayrıca bebege enerjin kalsın. zor oluyor çünkü bu dönem.
halev canım üzme kendini, dediğin gibi dinlen iyice,moral yap ondan sonra insallah diğer denemede olacaktır. allah cok büyük. belkide bizlere özellikle böyle yaptı. mesela bana evliliğimin ilk yılı cocuk verse iyi bir anne olmazdım . çünkü ne bebek ne cocuk severdim. hatta o salyaları, devamlı kaka ve çiş yapmaları, aglayıp insanı bi uyutmamaları.... herseyleri kabus gibi gelirdi ve cok iğrenirdim. hele anneler cocuguna mama yedirir ya, bir de bebegin agzına giren kaşıgı kendi ağızlarına sokarlar... işte nasıl midem bulanırdı anlatamam. ama öyle bi raddeye geldim ki 5 sene sonunda artık cocuktan , hamilelikten baska bişey istemiyordum. sanırm allah bana ders verdi. şimdi o iğrendiğim seyler bana öyle geliyor ki , öyle tatlı buluyorum ki, kaka yapınca seviniyorum, gazı cıkınca mutlu oluyorum.. demem o ki allah birşekilde bizleri gec evlat sahibi yapıyor ki kusursuz anneler olalım. bak gör muhtesem bi anne olacaksın :)
Halev canım hayırlısı Allahtan,inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Vakti zamanı gelince olucak inşallah,bizlerde aynı yollardan geçtik,sıkıntılı zorlu bir süreç.Allah en kısa zAmanda sanada nasip eylesin............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?