merhaba kızlar. hamile olarak geçirdiğim son akşamdayım. bu güne kadar beraber geldik, herseyi paylaştık. insallah bundan sonra da sizlerin doğumlarını, kysnin ve bebek isteyenlerin hamileliklerini , bebklerimizi konuşuruz. öyle tuhafım ki anlatamam. korku, heyacan, mutluluk hepsi birarada. insallah hersey yolunda gider. doğuma giderken hepimize dua edeceğim. her gece ediyorum zaten.
sabah 7 bucukta hastanede olacagız. bir gece kalıyormuşum. eve döndüğümüzde kendimi topladıgım ilk vakitte yasadıgım herseyi detaylarıyla size anlatacagım. bir de facebookunuz varsa beni ekleyin ki bebişin resimlerini sizlere göstereyim. özge tacer diye ararsanız hemen cıkıyor. fotograf kısmında bir buket kırmızı gül var. iki tane özge var. cicek resmi olan benim. bugün, hastanede fotograf cekilecekdiye fön bile cektirdim. bu sıcakta ne kadar dayanırsa artık :) ogluşum annesini cirkin görmesin istedim.
şimdi tekmeler atıyor bana bunlar son tekmeleri diye düşündükce içim bir tuhaf oluyor.
annem teyzem ve abim bizde eşim de var. hepimiz sabah hastaneye gitcez. evde heyecan dorukta ama beni germemek için herkes belli etmemeye calışıyor. ebicim senin kaynana iyiymiş. benim ki o kadar ilgisz ki anlatamam. bir alt katımda oturuyor. gelip halimi hatırımı sormadı. bırak bebeğe yatak almayı bir tane zıbın, don atlet almadı. yarında aksamüzeri ugrayacaklarmış hastaneye. zahmet olacak ama ne yapalım artık. allahtan her konuda böyle, hiçbirseyime karışmaz. iki kapı komsusu gibiyiz. eşim de bu konuda cok ezik hissediyor kendini ama onun bir sucu yok.
bütün hazırlıklar tamam, temizlik, bavullar, hersey... sadece sabah gitmeden bi vicudumu yıkayacagım o kadar.kızlar asla veda etmiyorum ama hersey için bütün destekleriniz için tesekkür ederim. allah hepimizi hayırlısıyla saglıkla kurtasın insallah. carsamba ya da persembe görüşmek üzere diyeyim. kendinize, kuzucuklarınıza cok iyi bakın. benim için dua edin olur mu?