2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

merhaba kizlar, bu gece cok canim yandi uyuyamadim.asciyimya, is yerinde yemek yaparken yagda bi yemek cesidi kizattim tam yemek kabina koyarken yuzume patladi bozuk para buyuklugunde, kollarima bogazima sicradi baya kotu oldum.insallah yuzumdeki yanik izi gecer cok aciyo.4 yildir calisiyorum ilk defa basima geldi boyel bisey eczaneden hemen krem aldirdirdim kullaniyorum insallah faydasi olur.merak etmeyim kizlar ben iyim opuyorum.kendinize sizde cok dikkat edin.

gecmıs olsun kys keske doktorada gıtseydın belkı ız kalmasını engellıycek bısey söylerlerdı.tekrar gecmıs olsun...

canım ıyıyız cok sukur ıyı gıdıor.ama kımse takılmıor artık buraya lefetere den hıc ses yok naptı acaba ıns ters bısey yoktur o 29.haftada mıydı?bende bı degısıklık yok 3 hazıranda kontrolum var bu kontrolden sonra doktorumu bırakmayı dusunuyorum cok mesgul ve benle yeterınce ılgılenmıcenı dusunuyorum.kafam cok karısık ıkı hastane arsında kaldım napsam onu dusunuyorum.mesa mı medicana mı???????zaman ılerlıyor karar vermelıyım....

Günaydın kızlar,bende iyiyim.Bazen gece kol yada bacaklarımda uyuşmalar luyor.Bunun dışında iyiyiz bizde.Benimde ayın 3de kontrolüm,şeker yüklemesi olacak.
kys sen nasılsın,yaraların iyleştimi canım???

iyi oldugunuza sevindim kizlar, ebicigim insallah iyi bir secim yaparsin canim. yasemincim cok sukur yuzumdeki yanik iyi oldu kremin baya faydasi oldu bugun tamamen yara dokuldu ama yeri kirmizi duruyo oda zamanla gecer gibi. benim icinde buyuk gun ayin 3 u cok heyecanliyim hic sormayin direksiyon sinavim var insallah yanlis yapmamda alirim ehliyetimi.teoriyi ugrasa ugrasa sonunda yaptim insallah darisi ayin 3 une.hizi hic sevmem otobantda surerken kendimi ucuyor saniyorum cok heycanlaniyorum:))Allahim ne olursun ikimiz icinde guzel bi gun olsun demi yasemincim.leftereyi ozledik annesiyle teyzesi yasak koydular galiba internete. opuyorrum arkadaslar

kızlar merhabaaaaaa :) kys cok gecmiş olsun. insallah iz kalmaz. yanık nasıl bir acıdır cok iyi biliyorum. benimde göğsümden aşağı kaynar corba dökülmüştü gercekten cok acı verici, cok cok gecmiş olsun onun dışında nasılsın?
ben cok şükür iyiyim kızlar. doğum yaklaştıkca biraz strest yapıyorum. iş yavas yavaş ciddiye biniyor. sanki önceden doğurmayacaktım da şimdi aklıma geliyor gibi :) bebek saglıklı mı değil mi onun korkusu her gecen gün sarıyor beni. iki gün önce kontrole gittim. doktor herseyin normal oldugunu söyledi. yalan söylüyormuş gibi geliyor. anlıycagınız galiba hamilelikten kaynaklanan psikolojik sıkıntılara girdim . ama doktor sıpacgın iyi oldugunu söylüyor 1kilo 200 gram olmuş. 60 gün sonra alırız dedi ( 2 ayım kaldı yani. bir de hiç kilo almayaşıma kafayı taktım. son kontrolümde gördüm ki sıfır kilo almışım 1 ayda. ama bebek kilo almış. doktor birşey demedi. ama bir insan yedinci ayında hiç kilo almaz mı. böyle her seyi yakıyorum gördüğünüz gibi. burda hamile kadınları görünce direkt göbek kıyaslaması yapıyorum. onun ki niye daha büyük diye... offf of hayırlısıyla saglıkla bir doğursaydık... sizlerin nasıl gidiyor... bebeişleriniz nasıl? sizde de böyle tuhaflıklar oluyor mu psikolojik olarak?

Kys iyi olmana çok sevindim,kızarıklıklar zamanla geçer canım.Ayın 3'de başarılar dilerim.Arabaya binince aynalarını kontrol etmeyi ve kemerini bağlamayı unutma:)))Orası yurt dışı ama sınav sınavdır.....

Lefterecim askerler gibi gün saymaya başlıyoruz desene:))))Bende bazen rüyamda doğurduğumu görüyorum:)ınternette sezeryan ameliyatı izledim ondan etkilenmiş olmalıyım.Kilo almaman anormal olsa söylerdi doktorun,demekki kuzucuğa yarıyor herşey.Bende şimdi nerde hamile görsem bakıyorum, önceden dikkatimi çekmezdi ama şimdi gözümden kaçmıyor koca göbişler:CüvCüv::CüvCüv::))))Psikolojik olarak çok alıngan oldum,herşeye alınıyorum.Bazen bende kızıyorum kendime.Eşimde bu durumdan şikayetçi:))))
Bu kadarda nazımız olsun dimi:

ciddi ciddi gun sayıyosun yani leftere valla ben daha o havaya gıremedım daha doguma cok var gıbı gelıyor sankı ben dogurmıcam :)))) ama benım de kızım hareket etmese ödüm patlıyor bisey mi var diye dikkat kesiliorum oturup dinlemeye baslıorum hareket edene kadar (( korkuyorum ama vesvese de yapmamaya calısıyorum ben kılo alıyorum toplam 5.5 kılo almısım ama 10gundur ıstahım daha acıldı sankı bıde tatlı yemeye basladım ya oturcam tatlı bı meyve yıcem oda bı oturusta 1kılo kıraz kesıyo yada nutella kavanozunu cekıyorum önüme böle giderse durum vahim yaniii :))) iyi olmana sevindim merak ettim seni.cok kafan takmamaya calıs dıkkat et kendıne
kys sana kolay gelsin yasemin dogru söylüyo ilk onlara dikkat et heyecan yapma halledersin araba kullanmak güzel bisey bende cok seviyorum da artık kısıtlama gelior bana ((
yasemin sıra sıra dogurcaz ıns leftereden sonra sen varsın hazır ol :)))))
öpüyorum hepiniziii

kys insallah bende ehliyet alıcam :) bu kışa düşünüyorum. artık coktaan zamanı geldi. sınavında cok basarılar.
kızlar dün aksam cay bahcesine hamile bir kadın geldi. göbeği takma göbek gibiydi, öyle orantılı ve yusyuvarlaktı ki kıskandım. benim niye bu kadar değil diye. anneme sordurdum, kadının yanına gidip konuştu, meğer onun iki haftası kalmış doğuma kocası da yanındaydı, kadın doğumcuymuş ( kadının şansına bakın) göbeğine takmasın kafayı diye mesaj yolladı annemle :):) öyle de bir göbek takıntım var anlıycagınız. vallahi asker gibi oldum, teskere alıcaz insallah sırayla. ebiden sonrada kys gelir insallah. ben sezeryan videosu izleme istegimi bastırıyorum. sonra iyice bunalıma girerim diye. bazı seyleri bilmemek iyidir kuralını uygulayacagım sanırım.
ebi ne güzel tatlı yiyebiliyorsun, cocuk için de faydalıymış. mutluluk hormonu salgısı artınca bebek de mutlu oluyormuş. ben oldum olası tatlıdan nefret ettim. hala da öyle. zorla dondurma ve danette yiyorum yavrucuk azıcık mutlu olsun diye. ama kiraza bende hayır diyemem :)) allahtan bu ara kiraz bol.
yürüyüs falan yapıyormusunuz? spor da cok önemli diyorlar. ben nasılsa sezeryan olacagım diye fazla yürümüyorum ama yüzmeye başladım. son 3 gündür sezonu actım. mayo giyince göbek takıntımda epey geçiyor cünkü o zaman kabak gibi cıkıyor göbek. hatta incecik bacakların üstünde yuvarlak bir bidon oturtulmuş gibi görünüyorum. göğüslerim göbekten hep önde :) buyüzden sırt agrısı bazen cok siddetli oluyor. durumlar böyle işte :)
bir de ilaçlarınızı sorcaktım size. neler kullanıyorsunuz?

Selam kızlar...
Leftere ben elevit,magnezyum,kan ilacı kullanıyorum.Kanda pıhtılaşma sorunum olduğu için clexane 0,4mm ve bebe aspirinim var.Ne güzel ya yüzüyorsun,kuşadası sıcaktır tabi.Bugün eşimde denize girdi ama buralar daha yeni yeni ısınmaya başladı.
Ebi, evet leftereden sonra sıra bende,sonra sen,inşallah kys'de arkamızdan gelir.Allahım onada en kısa zamanda bir evlat nasip eder inşallah....

ooo kizlar bakiyorum kaynatmisiniz valla lefterecim sen olmadan bu topigin hic tadi tuzu yok bizi unutma ugramaya calis . masallah bebegini kucagina almaya artik sayili gunlerin kalmis canim hayirlisiyla kucagina al insallah. gobeginide bence fazla takinti yapma hatta kilonuda doktorun hersey yolunda diyorsa ne guzel iste, huylarimiz ayni galiba, bende cok takarim herseyi.persembe gununun gelmesini hem istiyorum hem hic istemiyorum kaygi basti beni.insallah ikimizde aliriz ehliyetimizi. ebi ve yaseminin var galiba ne guzel dikkat ederim kizlar aynama kemerime gecen kez kaybettim birbucuk saat surdurduler 3 yanlisim olmustu.hata aramak icin ugrasir gibi turkiyede ben hayatta suremem galiba cok stres ediyolar. dediginiz gibi kizlar insallah bende arkanizdan gelirim kuzenlerim ucuncuyu dogurdular halamin gelinide yakinmis arkadasim olur ucuncuye turkiyeye gittigim zaman herkes gozumun icine bakacaklar yine doktora gitmemi tavsiye edecekler offf en sevmedigim sey.napim onlar soracaklar diye gitmimmi, bu arada ilaclardandir herhalde hastalanmadim ama geldi gelecek giibi hissediyorum28 inde negatif sonuc almistim. adetin 17. guunu birazcik hastalanmistim.gununu saptirmazdi.bos duramiyorum bavulumu hazirlamaya basladim hepinizi cok opuyorum.

leftere ben hıc spor yapmıorum ama yurumeye baslıcam aksamları ıns. ben kan hapı kullanıyorum bıde gun asırı kalsıyum destegı alıyorum kan hapının ıcerıgınde hem b12 hem folık asıt varmıs oyuzden baska vıtamın kullanmıorum.banada herkes hamıle gıbı dıılsın dıyor ama bılmıorum karnım goguslerımden önde artık ama onu bılıorum kızım kendını hıssettırıyor artık cok sukur.lefterecim önemli olan senin kilo alman diil yada karnın cok buyuk olur suyun fazla olur bebek kucuk olur saglıklı olsun bebegın yeter takıntı yapma kendıne.saglıkla sıramızı savarız ıns bı avazda kolayca saglıkla alalım bebeklerımızı ıns bızden sonrada kys bi müjde ile iletir bu topigi inss...

Selam kızlar....
Kys yarın sınavda başarılar dilerim,heycan yapmamaya çalış,umarım bu sefer alırsın:)))))
Biz iyiyiz,sadece karnım bazen şınav çekmişsin gibi acıyor,sizdede oluyormu kızlar???Yarın kontrolümüz var,şeker testi yaptırcam,inşallah çıkmaz......

tamam canim yapmammaya calisirim ama ben normalde cok stresli biriyim bugun surdum kendi ogretmenimle o iyi surdugumu soyledi esimlede son zamanlar baya suruyorum insallah alirim canim baya zamandir ugrasiyorum.
insallah ikimiz icinde guzel bir gun olur .bu kez kimse bilmiyor aileden yarin sinavim oldugunu opuldunuz kizlar

hadi bakalım kys kolay gelsin ins veririsin sınavını,basarılar...
bizi haberdar et yasemin benimde cuma doktor kontrolum var bende önümüzdeki hafta yaptırcam buyuk ıhtımalle seker yuklemesi ins temiz cıkar yuksek cıkmaz kendine iyi bakk..

selam kizlar sinavim basarisiz gecti olmadi. sansizliklar pesimi birakmiyor,insallah birdahaki keze olur.
calistiigimi tedaviye ehliyete veriyorum bundada vardir bir hayir.Allahima binlece sukurki kimselere muhtac degilim en buyuk destekcim canim esim.yasemincim kontrolun nasil gecti canim.
kizlar insallah ucunuz icinde gunler sular seller gibi akip gitsin bebeklerinizi kucaginiza alin.opucukler gonderiyorum size. (noktali harfler yok bizde bazen kapa olabiliyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…