• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

ebi aynı sekilde maalesef hersey cok güzel olmasınaragmen cok pahalı :( o yüzden tahlilleri devlette yaptırıyorum. tahlillerde ac yada tok farketmiyor ama ben ac gitmiştim. bir de ultrasona girerken sıkışık olman lazım. 2 litreye yakın su içiriyorlar. bence yine doktoruna git ama ayda bir muayeneye git. durumu söyle anlayışla karsılarlar sanırım. maya da bana tahlilleri devlette yaptırmamı yoksa pahalıya geleceğini kendileri söyleyip tavsiye etmişti.
turtem bende cok yakınım. neresindesin acaba? ben körler okulunun ordayım :) kiler magazası falan var bilirsin belki.
cennet kokulum, geçmiş olsun önceki denemelerin için. ama sanki başka bir yer seçsen daha iyi olur gibi geldi bana. insallah son denemen olur, bebegini kucagına alırsın.

ben tam dogumun arkasındayım , evet sizin orayıda biliyorum bazen kilere bazende çeliklere ugrarrım :)

bu arada kızlar bugün ilk ignemi oldum bugün ögrenmek için 3 de vuruldum ama doktor ve hemşire yarından itibaren hep 11 de vurul dedi akıl edemedim kızlar sormayı yeni aklıma geldi acaba sabah 11 mi akşammı şimdi de merkezi aradım mesai bitmiş kimse yok , kararsız kaldım bilgisi olan varsa lütfen söleyin kızlar ... bu igne adet olana kadar vurulacagım decopeptly 0,1 sabahmı 11 demi akşam 11 demi ... adet olduktan sonra da gonalfa baslayacagım ... kızlar bilen varsa yazsın

turtem bence gecedir ama yine de sor tabi. ulaşma imkanın yok mu bir hemşireye falan? yani ben ne iğne olduysam hep akşam oldu gündüz hiç iğne olmadım. hadi bakalım inşallah 9 ay için son adetin olur bu. turtem çeliklere kilere falan gelince ugra bana valla. nerdeyse her daim evdeyim ben de çatlıyorum. bir kahve falan içeriz. zübeyde hanımın tam karsısındaki yolda dümdüz yürüyorsun. ilkokulu falan geç. sokagın sonunda sol tarafta bora apt. var. krem rengi, iki yapısık apartman. 9A-1 numara. özge diye apartmandan kime sorsan söyler zaten. beklerim valla. sıkıldıgında bunaldıgında gelebilirsin.

kızlar yumoşlar toplandı ama sadece 1 iyi görünüyormuş 2 cisi netleşmemiş yarın haber verecekler ne olursunuz bana dua edin,nete çok giremiyorum girdikçe size bilgi veririm.

7106 papatya, canım gayet güzel. hiç olmayanlar var. 5 yumurtadan 2si olmuş, bu bence cok güzel. benden 28 yumurta toplanmıştı, düşün o kadar yumurtadan üç tane olmuştu. bu sekilde kıyaslarsan sonucun gayet güzel. canını sıkma. şimdi ikisini de transfer edecekler sana :) insallah ikisi de tutar. güzel haberlerini alırız canım.

Ne güzel arkadaşlık kurmuşsunuz kızlar siz öyle :)) ne yazıkki ben yeni farkettim :(. tedavinin bunaltan dönemlerinde olsaydı keşke... neyse bana sormak istediğiniz şeyleri cevaplayabilirim. tecrübelerimi aktarabilirim. bilirim çok zordur bu dönem, birilerinden sürekli umut dolu cevaplar, cümleler duymak ister insan. :) ben bugün ilk gebelik testimi yaptırdım. sonuç pozitif çıktı. umarım hepiniz aynı mutlu sonuca ulaşırsınız, minnoşlarınızı kucaklarsınız.

Selam kızlar,bugün ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duyduk,çok farklı bir duygu,Allah inşallah kuceğımada almayı nasip eder...................

Karatasoz tebrikler,Allah tamamına erdirsin.....

ismim yasemin :) teşekkür ederim canım. Allah hayırlı evlatlar versin inş. hepimize.

kızlar merhabaaaaaaaaa :) bilgisyarım bozuldu ve birkaç gündür tamirdeydi neyseki artık düzeldi :) nasılsınız hepiniz neler yaptınız?
yasemin 33 nasıl birşey kalp sesini duymak ? allah mutluluğunu sonuna kadar götürsün. ultrason ne zaman?
ebi, cetvet yapmışız :) cok güzel olmuş.
karatasoz, o eziyetli dönemde tanışsak güzel olurmuş ama hiçbişey içingec değil :) tam olarak ne kadarlık hamilesin ?

turtem sen neler yaptın ayrıca?

ben kendimi de anlatayım azıcık. bugün çok şükür 13. haftamıza girdik. 4gün sonra ultrason ve ikili test var. heyecanla bekliyorum ama artık habire bişeyler beklemeye o kadar alıştım ki daha hızlı geçiyor artık. 13. haftaya girmeme ragmen ilkkez bu sabah aşerdim :D öğlene doğru uyanırken rüya görmeye başladım. annem, teyzem, abim... kimi bulsam yumurtalı ekmek yaptırıyorum. yataktan nasıl fırladıysam annemle teyzeme atladım yumurtalı ekmek diye. yemezsem ölecektim derler yaa, onun ne demek oldugunu anladım bugün. allahtan mango falan gibi absürd birşey cekmedi canım :) son olarakta galiba artık karnım büyüyor. öne doğru sivriliyorum. 10 gün önce 90 olan belim ( hiç 60 olmadı zaten) bugün 101 cm olmuş. ama 3 ayda sadece 1 kilo almışım ki buna cok sevindim. acaba hamile kalınca bu pco geçiyormu ki? cünkü normalde de 3ayda 1 kilo alırdım :) yani durumlarım böyle. hepinizi 13. haftalara bekliyorum, ve hepimizin 40. haftaları görmesini diliyorum. insallah bu sene hepimiz muradımıza ereriz.

inşallah cnm...bizde senin bu mutlu luk haberlerini herzman okumak istiyoruz.bugünlerini bizle paylaştıgın için tskler. inan ben cok mutlu oluyorum senin adına ,,, inşallah bebegin oldugunda sizi görmeye gelecegim...kendine dikkat et

Back